Прем’єр-ліга Тур 24 та 1/2 фіналу Кубка України
21 травня 2015
Безумовно, матчем цього туру стала гра між Динамо та Дніпром, бо від результату цієї зустрічі залежало, хто саме стане цьогорічним чемпіоном України. Але перед тим, як перейти до огляду масштабного перфомансу фанатів Динамо, ми пройдемось по всіх матчах 24 туру. Також не варто забувати, що ми вже маємо двох фіналістів Кубка України, і цей матч обіцяє бути дуже цікавим.

Чорноморець - Металург З 0:0 (15.05.2015)

Футбольне керівництво дуже довго вирішувало, де ж саме проводити цю гру. Спочатку було анонсовано, що, скоріш за все, матч пройде в Одесі, навіть відкрите тренування пройде у рідному місті Чорноморця. Але незважаючи на всі старання, задля безпеки, зустріч все ж таки провели на відомому столичному стадіоні, який за останній час прийняв дуже багато різних команд. Загалом, беручи до уваги той факт, що гра проходила у п’ятницю, кількість фанатів не важлива. Важливо тільки те, що жодна з команд не залишилась без підтримки.

Фанати Чорноморця



Фанати Металурга



Металург М - Ворскла 1:2 (16.05.2015)

Здається, що пригоди полтавських фанатів під час виїзду були набагато цікавішими, ніж сама зустріч. Фанати Ворскли мали деякі проблеми з дорогою, але, як відомо, ніщо не зможе зупинити справжнього фаната, і про всяк випадок існує автостоп. На трибунах же полтавчани були повними господарями і тримали гарний настрій та веселу атмосферу. Адже крім них бажаючих подивитись гру особливо то і не знайшлось.

Фанати Ворскли



Шахтар - Металург Д 2:0 (16.05.2015)

Отака от одна світлина наявна з даного матчу.

Фанати Шахтаря



Зоря - Карпати 1:1 (16.05.2015)

Таке відчуття, що стадіон у Запоріжжі захопили фанати Карпат, бо кількість глядачів на цьому матчі була дуже і дуже невтішною. Через те, що фанати Зорі вимушені грати домашні матчі в іншому місті, майже кожен матч фанатів гостей збирається в декілька разів більше ніж господарів.

Фанати Карпат



Олімпік - Металіст 2:1 (17.05.2015)

Цього сезону фанати вже практично всіх клубів мали змогу спостерігати за матчем своєї команди на стадіоні ім. Баннікова. Крім фанатів Динамо, звичайно ж. Цього разу відвідали цю маленьку арену харків’яни, і Олімпік знову опинився в ситуації, коли трибуни вболівають проти нього. Тим не менш, Металіст програв, а після матчу гравці харківського клубу просили вибачення у своїх фанатів за погану гру та поразку.

Фанати Металіста



Волинь - Закарпаття 4:2 (17.05.2015)

Лише дві фотографії отримала редакція з цього матчу, сектор волинян виглядає досить звично і яскраво.

Фанати Волині



Динамо - Дніпро 1:0 (17.05.2015)

88 років клубу, а також 14-те чемпіонство команди - думаєте це справді співпадіння? Кияни не змогли обійти цю магію цифр стороною і підготували два тематичних банери. Крім того, весь сектор був у білих та синіх футболках, з яких утворювався візерунок, цей же візерунок повторювали білі та сині прапорці, розкладені на трибуні. В другому ж таймі почали запускати в повітря десятки кілограмів нарізаного паперу, утворюючи хмару з конфеті. А після голу почалось шалене мракобісся - купа піротехніки в перемішку з розтяжками, прапорами і тим же конфеті, не чекаючи фінального свистка, на трибуні з’являється банер ЧЕМПІОНИ 14, і всі з нетерпінням очікують цього свистка - команда не здобувала золоті медалі вже цілих шість років, і ось цей день настав! Що ж стосується дніпрян, то їх приїхало до Києва менше 200 чоловік, на трибунах розгорнули банер у підтримку батальону Азов, який ми вже бачили на єврокубковому матчі...

Фанати Динамо



Фанати Дніпра



Динамо - Олімпік 4:1 (20.05.2015)

Супорт був досить слабеньким на цьому матчі, після недільної чемпіонської гри сектор не міг викладатись з такою ж віддачею. Заради експерименту, чи заради приколу, на місце споукмена поліз барабанщик, а барабанити став звичний споукмен, а потім барабанщик пішов фотографувати сектор, а звичного фотографа відправили барабанити. Виходило не дуже якісно, але весело. А команда нарешті змогла подолати прокляття Олімпіка.

Фанати Динамо



Шахтар - Дніпро 1:1 (20.05.2015)

Після матчу одразу п’ятеро гравців Шахтаря заявили в інтерв’ю, що більше не хочуть проводити домашні матчі команди у Львові. Схоже, вони не очікували, що місцева публіка настільки палко вболіватиме за дружній дніпропетровський клуб. Та й фанатів гостей було суттєво більше, ніж донеччан. Тим не менш, Шахтар пройшов до фіналу і покидав поле під свист трибун.

Фанати Шахтаря



Фанати Дніпра