Прем’єр-ліга. Тур 26
02 червня 2015
Останній тур і останній звіт, після якого редакція відправляється на відпочинок. Більшість рухів, як і планували, завершили цей сезон яскраво та з піротехнікою, виділити можна одразу два матчі, які проходили в столиці. Попереду ще фінал Кубка України, але до нього ще декілька днів, тому зараз ми перейдемо до огляду 26-го туру. Звіт вийшов дещо урізаним, адже в останній момент матч Чорноморця і Металіста було відмінено.

Волинь - Металург Д 1:1 (29.05.2015)
Волиняни провели останній домашній матч спокійно та без особливих святкувань. Треба відзначити, що протягом року фанати з Луцька показували дуже гарний рівень супорту та візуальної підтримки. Кількість фанатів Волині не така вже і велика, але шоу, які вони створювали, іноді дуже приємно дивували своїми масштабами.
Фанати Волині

Зоря - Ворскла 1:1 (29.05.2015)
Важкий сезон видався для фанатів Зорі, тому до них не може бути ніяких питань. Більш того, незважаючи на всі складнощі, луганські фанати все ж таки створювали гарні перфоманси. Щодо фанатів Ворскли, то своє "шоу сезону" вони провели в минулому турі, тому цей матч нічим особливим не відзначився.
Фанати Зорі
Фанати Ворскли

Динамо - Металург З 2:2 (30.05.2015)
На секторах Динамо було не те, щоб нудно, але дуже спокійно. Біло-сині взагалі не викладались в матчі, який вже не мав для них жодного турнірного значення. Лише вивісили банер "Чемпіони", аби ще раз нагадати, що цього року золото повертається до столиці. Але є ще можливість взяти Кубок, там буде і піро, і адська шиза, і можливо щось таки ще. А от запоріжці відзначили кінець сезону дуже яскраво. 80 чоловік на секторі, під кінець матчу вони влаштували яскраве пірошоу, задимівши все поле. Саме в цей момент їх команда зрівняла рахунок і вирвала нічию. До речі, семеро фанатів Металурга пробили золотий сезон.
Фанати Динамо
Фанати Металурга


Шахтар - Карпати 2:2 (30.05.2015)
Ще в минулому звіті ми казали про те, що фанати Карпат заздалегідь готуються до останнього виїзного матчу в цьому сезоні. На цей виїзд приїхали, мабуть, всі, а можливо і більше, хто останнім часом регулярно ходив на трибуну зелено-білих. Дими та багато піротехніки виглядали настільки круто, що суддя був змушений на якийсь час зупинити матч, аби помилуватись цим шоу. Фанати ж Шахтаря, як і фанати Карпат, передали привіт Ахметову та висловили все, що вони думають про нього. Після першого голу донеччани зняли з банерної лінії всі свої банери і лишили там лише кельтський хрест.
Фанати Шахтаря
Фанати Карпат


Говерла - Дніпро 0:0 (30.05.2015)
Фанати господарів подякували своєму клубу за цей сезон, а Дніпру - за гру у Лізі Европи. Досить дивна текстівка, якщо чесно, зважаючи на те, що дружби у Дніпра із Закарпаттям немає, а сезон ужгородці закінчили на 12-му місці. Фанатів Дніпра приїхало не дуже багато, скоріш за все, більшість дніпрян після фіналу Ліги Європи навіть не встигли заїхати додому.
Фанати господарів
Фанати Дніпра