Прем’єр-ліга. Тур 1
20 липня 2015
Здається, вже розпочався новий футбольний сезон. Мляво і без яскравих подій. Маємо в обоймі новачків із Дніпродзержинська та повернення Олександрії після трирічної перерви. Тим не менш, маємо і дві команди без фанатів - через політичні неприємності команда з Ужгорода лишилась активного супорту. Перший тур був трохи спонтанним, до останнього не було відомо склад учасників чемпіонату, відповідно, фанати Динамо та Дніпра знаходились у підвішеному стані і не знали, чи відбудуться їхні виїзди.

Металург З - Зоря 0:6 (17.07.2015)
Під час виконання державного Гімну раптом зник звук у колонках. Тому замість аудіозапису Гімн виконували запорізькі фанати разом з рештою відвідувачів стадіону. Запорізький сектор підготував привітання для гравців команди U-17, які робили коло пошани у зв’язку із завойованим трофеєм. Фанати Зорі, не дивлячись на всі проблеми, приїхали до Запоріжжя, щоб підтримати своїх хлопців. Серед луганчан багато воїнів АТО, які ще перебувають на лікуванні та мають серйозні поранення. Такі теж були на цьому матчі.
Фанати Металурга
Фанати Зорі

Олімпік - Чорноморець 2:2 (18.07.2015)
Фанатів Чорноморця до Києва приїхало зовсім небагато, але це все ж таки лише перший тур, тому не варто робити якісь висновки.
Фанати Чорноморця

Металіст 1925 - Карпати 2:0 (18.07.2015)
Перший тайм на Північній трибуні пройшов спокійно, хлопці з банди Корпорація прийшли на сектор в костюмах, таким чином вони відзначили своє двохріччя. Сектор став трохи більшим, але рівень супорту від цього не став краще. У другому таймі атмосфера стала трохи веселіше, фанати винесли опудало Курченко з мотузкою на шиї та запалили кілька димів та фаєрів. Потім під заряд «Курченко гандон» підпалили це опудало. Також під час матчу була перекличка СУ - ГС між Півднем, Північчю і гостями. Крім того, жовто-сині зробили невеличкий перф із конфеті. Більше 70 фанатів Карпат приїхали підтримати рідну команду до Харкова - дуже і дуже непоганий склад, як для Львову, практично всі в зеленому.
Фанати Металіста

Фанати Карпат

Ворскла - Волинь 1:1 (18.07.2015)
Фанати Ворскли всі в зеленому, а гості - в білому. Варто відзначити, що виглядає це досить гарно і організовано. Гостей прибуло 20 чоловік.
Фанати Ворскли
Фанати Волині

Шахтар - Олександрія 2:0 (19.07.2015)
Фанати Олександрії повернулись до ПЛ. Три десятки олександрійців пробили виїзд до Львова, і це було більше, ніж сектор Шахтаря - донеччан зібралось у Львові зовсім мало.
Фанати Шахтаря
Фанати Олександрії

Сталь - Динамо 1:2 (19.07.2015)
Кияни до останнього моменту не знали, де пройде матч, лише за три дні до поєдинку стало відомо, що їхати потрібно до Дніпропетровська. Лише дві сотні біло-синіх відвідали цей матч, хоча на фоні решти двіжів ця кількість виглядає досить непогано. Варто відзначити відсутність Родичів на виїзді. Кияни досить оригінально розвісили банери, натягнувши перед сектором мотузку для білизни. Після кожного з голів, а також наприкінці матчу на секторі запалювались фари, дими, вроцлави і ще якась піротехніка.

Сталеварів можна привітати з дебютом у Прем’єр-лізі. Із Дніпродзержинська до Дніпра клуб перед матчем організовує автобуси, на цю гру прибуло 25 бусів із вболівальниками Сталі, фанатський сектор був також досить чисельним. Під час виконання Гімну вони розтягнули великий державний прапор над сектором. В першому таймі кілька фанатів Сталі залізли на освітлювальну щоглу стадіону, де запалили фаєр. Основну ж масу піро (дими та стробоскопи) сталевари палили після фінального свистка.
Фанати Сталі
Фанати Динамо

Говерла - Дніпро 1:1 (19.07.2015)
36 фанатів на виїзді - зовсім не рівень для Дніпра, хоча це і був один із найтяжчих виїздів сезону. Таку низьку активність можна списати на літо та самий початок чемпіонату.
Фанати Дніпра