Кубок України. 1/8 фіналу, перші матчі
25 вересня 2015
23 вересня - день, коли половина фанатських рухів відпрошується з роботи, прогулює пари і їде на виїзд. Саме в цей день відбулись перші матчі 1/8 Кубку України. Цікаво, що в Києві проходило одразу два матчі. Столичне дербі було особливо цікавим. Не дуже дешеві квитки на гру не завадили справжнім фанатам підтримати свої команди. Яскраве піро-шоу на трьох різних секторах Оболонь-Арени, таке не кожен день побачиш. Ще одне дербі пройшло в Кіровограді...

Миколаїв - Волинь 0:2 (23.09.2015)
Атмосфера на секторі господарів була дуже весела. Трохи диму та водички, цього було досить для підняття настрою, а гарна шиза утримувала цей настрій протягом усього матчу, не зважаючи на результат. Гостей з Луцька приїхало 8 чоловік.
Фанати господарів
Фанати Волині

Гірник - Сталь 1:1 (23.09.2015)
Близько 20 фанатів Сталі пробили досить близький для себе виїзд до Кривого Рогу.
Фанати Сталі

Олімпік - Дніпро 0:2 (23.09.2015)
Гра проходила в Києві на стадіоні ім. Баннікова. Не дивлячись на те, що це був матч 1/8 фіналу, ще й грали не слабкі команди, особливого ажіотажу не було, і фанати Дніпра були ледь не єдиними, хто спостерігав за грою. Слідкувати за перебігом подій на полі можна було і за парканом, але фанати Дніпра все ж таки потрапили на «сектор» та гарно підтримали своїх гравців.
Фанати Дніпра

Зірка - Олександрія 1:1 (23.09.2015)
Всі скучили за одним із найяскравіших українських дербі, як на зелено-жовтих, так і на жовто-червоних секторах людей було значно більше, ніж зазвичай. Марш перед матчем, піро на стадіоні - одним словом, класика жанру. Досить чимало було і фанатів Олександрії, отже і атмосфера на гостьовому секторі була також спекотна.
Марш
Фанати Зірки

Фанати Олександрії

Тернопіль - Шахтар 0:5 (23.09.2015)
Тернопіль прийшов подивитись не стільки на місцевий ФК, скільки на футболістів Шахтаря - матчі такого рівня проходять в місті дуже і дуже рідко. Тому стадіон був заповнений, не зважаючи на досить дорогі квитки. Матч пройшов без особливих пригод, кінцевий результат гри дуже засмутив господарів та порадував гостей, а що стосується фанатських секторів - мабуть, ніколи сектор Тернополя не був таким заповненим. Підтримка Шахтаря також викликає подив, зважаючи на будній день.
Фанати господарів
Фанати Шахтаря

Чорноморець - Ворскла 0:1 (23.09.2015)
Фанати Ворскли та Чорноморця зробили все залежне від них для того, щоб команди відчули належну підтримку. Доводиться констатувати той факт, що домашній сектор в Одесі зараз можна порівняти по кількості з Миколаєвом чи Кіровоградом.
Фанати Чорноморця
Фанати Ворскли

Геліос - Зоря 0:2 (23.09.2015)
Фанатів Геліоса зібралось небагато, як і фанатів Зорі, хіба що до луганчан приєдналось декілька фанатів Металіста, тому їх сектор виглядає трохи більшим. Матч проходив на ОСК Металіст, і трибуни виглядали аж надто порожніми.
Фанати Геліоса
Фанати Зорі
і

Оболонь - Динамо 0:2 (23.09.2015)
Матч не викликав аж надто великого ажіотажу, можливо, через високу кількість квитків, а можливо і через перекупників, але на трибунах протягом всієї гри лишались порожні місця. Фанати Динамо зайняли весь гостьовий сектор, і сектор сусідній, до гостьового - загалом трохи менше 600 чоловік. Час від часу фанати без квитка перелазили через паркан і мчали до гостьового, тікаючи від стюардів. Піротехніка у невеликій кількості після кожного голу і наприкінці матчу - досить звичне явище для киян "на виїзді". Фанати Оболоні ж підготували невеличке шоу з картонними фігурками, а під кінець матчу дуже яскраво запалили фаєри та дими.
Фанати Оболоні
Фанати Динамо