Прем’єр-ліга. Тур 16
01 грудня 2015
Якби 12-й тур не перенесли на початок грудня, то цей ігровий уїкенд мав би стати останнім в нинішньому році. Фанати Металурга та Металіста відчувають, що їхні клуби можуть не дожити до наступного року, і з усіх сил намагаються навести лад в команді. Складно також фанатам Зорі, які мають гарні відносини з гравцями, але постійні проблеми з керівництвом клубу. Отож, як ви зрозуміли, цей тур був насиченим різними подіями, котрі варті вашої уваги.

Карпати - Олімпік 4:1 (28.11.2015)
Сектор Карпат виглядає може і не дуже чисельним, проте організованим, зокрема, мова йде про зелений дрес-код, до якого вже звикли львівські фанати.
Фанати Карпат

Зоря - Сталь 2:1 (28.11.2015)
Близько 30 фанатів гостей приїхало з Дніпродзержинська до Запоріжжя. На жаль, підтримка Зорі була значно меншою.
Фанати Зорі
Фанати Сталі

Олександрія - Металіст 1925 2:0 (28.11.2015)
Складна ситуація у харківському клубі позначилась на ставленні футболістів до самої гри. Гравці Металіста не хотіли виходити на поле, мотивуючи це тим, що вони вже майже рік не отримують зарплатню. Поспілкувавшись з фанатами, команда все ж таки вирішила провести матч, в першу чергу, для своїх вірних уболівальників. Щодо подій на трибунах, то атмосфера на секторі гостей почала накалятись на 14-й хвилині. Саме тоді харківські фанати запалили багато піро та почали кидати відірваними сидіннями у людей в формі. В результаті таких дій було затримано та згодом відпущено декілька фанатів Металіста.
Фанати Олександрії
Фанати Металіста

Волинь - Металург З 9:1 (29.11.2015)
Фанати Волині у своїх кращих традиціях підготували невеличке шоу, запаливши досить велику кількість піротехніки, але на гостьовому секторі було ще цікавіше.

Фанати Металурга не бачили перемог дуже і дуже давно, але, тим не менш, підтримують свою команду на високому рівні. Але після четвертого пропущеного м’яча у свої ворота вже на 28-й хвилині, запорожці вирішили, що далі терпіти таку ганьбу неможливо і вирішили зупинити матч - закидати поле піротехнікою. Але через велику відстань до поля долетіло не все, більш того, стюарди почали кидати піро назад на сектор. Звичайно, що правоохоронці, побачивши таку акцію фанатів, вирішили відірватись на них, але на допомогу гостям прибігли фанати Волині. А вже після першого тайму гостьовий сектор залишився порожнім - запорожці дивились другий тайм на секторі волинян.

Після матчу фанати Металурга заблокували виїзд зі стадіону і не випускали своїх футболістів, вимагаючи здати ігрову форму і не ганьбити більше клуб. Але потім знову втрутилась вже неіснуюча міліція, і команда покинула стадіон.
Фанати Волині
Фанати Металурга



Говерла - Шахтар 1:6 (29.11.2015)
Близько 30 фанатів Шахтаря пробили виїзд до Ужгорода.
Фанати Шахтаря

Динамо - Чорноморець 2:1 (29.11.2015)
На секторі Динамо відбулось одразу кілька невеликих акцій - кияни підготували дві текстівки в підтримку харківського Металіста. Також подякували миколаївським фанатам за те, що ті вписались за киян в матчі Першої ліги, коли на гостьовий сектор заломилась міліція. А після фінального свистка один з фанатів освідчився своїй коханій, і вона сказала "ТАК!".
Фанати Динамо
Фанати Чорноморця

Дніпро - Ворскла 0:2 (30.11.2015)
Фанати Дніпра вивісили велику текстівку на підтримку фанатів Металіста. Загалом, на секторі було не так багато людей, як зазвичай. Декілька десятків гостей з Полтави теж давали про себе знати гарною гучною підтримкою.
Фанати Дніпра
Фанати Ворскли