Зміна (Біла Церква) - Колос (Ковалівка) 0:1 (10.05.2014)
05 січня 2016
Зміна (Біла Церква) - Колос (Ковалівка) 0:1
16:00. 10 травня 2014 року
м. Біла Церква. "Зміна". 80 глядачів
Чемпіонат Київської області. Вища ліга.

Було вирішено, що б це не коштувало пробити 10 травня якийсь матч. У зв’язку з непередбачуваними обставинами (був на дачі) вибір був невеликий.

По дорозі особливо цікавого нічого не відбувалось. Стадіон "Зміна" розташовується на Піщаному масиві між двома будинками, що створює певний затишок. Прибуваємо за дві години до гри, починається дощ, котрий поступово підсилюється. На території стадіону нікого окрім трьох людей обслуговуючого персоналу немає. Двоє з них прибирали ворота з поля після тренування, третя була прибиральницею. Через сильну зливу думали, що матч можуть відмінити, але за 30 хвилин до початку команди вийшли на розминку. Потім свисток, гра почалась.

Перший тайм для гравців видався нелегким, були моменти, порушення. Також була ситуація коли гравцю Колоса м’яч влучив в руку в карному майданчику, але цей епізод не був помічений рефері. В середині другого тайму на стадіон приходять ультрас «Колоса» в кількості 6 кібіців. Чому запізнились: пішли одразу на стадіон «Трудові резерви». Вони привезли з собою пару прапорів України і один прапор УПА. Заряди були нечасті, раз на хвилин 10. Перший тайм закінчився нулями. Перерва. Початок другого тайму. На 57-й хвилині призначається пенальті в ворота Зміни. ГОЛ! Трибуни задоволені. На 72-й хвилині видаляють одного з гравців Зміни, а незабаром гра так і завершується з мінімальною перевагою Колоса.

Ставимо собі питання чому Колос переміг із мінімальним рахунком. Можливо тому, що грали в дощ і на синтетичній галявині, а може тому, що вони грають в чемпіонаті України серед аматорів і за три дні до звітної гри вони мали непростий виїздний матч з корюківським Авангардом, який до речі також виграли з мінімальним рахунком.

Далі буде...