Прем’єр-ліга. Тур 22
19 квітня 2016
Ми знову зібрали всі можливі фото та відео з українських трибун та підготували черговий невеличкий звіт. На кожному матчі відбувалось щось цікаве. Спокійно пройшла хіба що зустріч Ворскли з Чорноморцем у Полтаві та матч у Олександрії, куди цими вихідними завітали фанати Зорі. Кияни продовжують робити гарні перфи не тільки на домашках, але і на виїзних матчах. Підготували шоу і фанати Волині, до яких приїхали й непогано погуділи фанати Карпат. Неприємний інцидент відбувся у Дніпрі, а саме сутичка між фанатами Металіста та кузьмою з Дніпропетровська.

Олександрія - Зоря 2:0 (16.04.2016)
Важкувато катати фанатам Зорі, зважаючи на те, що їздити у кожне місто мало хто може. Але куди б не поїхали футболісти з Луганська, без підтримки вони не залишаться. Цього разу таких вірних фанатів було всього 6. Фанати Олександрії провели цей матч в доволі спокійному настрої. Гарна шиза та скромне оформлення сектору.
Сектор господарів
Фанати Зорі

Говерла - Динамо 0:2 (16.04.2016)
Виїзд до Ужгорода є найвіддаленішим для киян, проте його пробило майже три сотні біло-синіх. Досить непогано, як для нинішніх реалій. На банерній лінії весь матч красувався банер "Професійні Лиходії", а щоб підтвердити своє лиходійство, фанати залізли на паркан та запалили піротехніку. На сектор одразу заломились поліцейські і спробували стягнути найближчого до входу хлопця з паркану, але сектор одразу вибухнув і викинув копів за межі трибуни. Варто сказати, що правоохоронці досить прискіпливо ставились до киян перед матчем, і далеко не все піро вдалось пронести. Також гостьовий сектор кожен з двох голів святкував фаєрами.
Фанати Динамо


Дніпро - Металіст 1925 5:0 (16.04.2016)
Інцидент під час цього матчу обговорювали вже, мабуть, всі, кому треба і не треба. Ситуація цілком класична та проста – п’яні «вболівальники» Дніпра прийшли провокувати гостей на конфлікт, за що і отримали на горіхи. Дніпряни, які прибігли через весь стадіон до гостьового сектору, стали на сторону харківських фанатів і допомогли заспокоїти конфлікт. Детальніше ви можете прочитати про події на сторінках фанатів Металіста в соцмережах, там можна знайти і офіційній заяви з цього приводу. Щодо самого матчу, не беручи все вищенаписане до уваги, то обидва сектори запам’ятались лише потужними димами та піротехнікою. Відзначимо, що 5 фанатів Металіста пробили цей виїзд на велосипедах.
Сектор Дніпра

Сектор гостей


Волинь - Карпати 0:0 (17.04.2016)
Чомусь з цього матчу ми маємо дуже мало фотографій сектору господарів. Можливо, з часом до загального доступу надійде більше матеріалу, але поки маємо, що маємо. Волиняни підготували банер з написом "Волинь моя - краса моя!" та оформили його червоними димами. Також варто відзначити, що абсолютно всі на секторі були в білих футболках. Що стосується Карпат, то дуже велика кількість зелених левів пробила цей виїзд. Воно і не дивно - їхати близько, а матч принциповий. Практично всю банерну лінію зайняв здоровенний банер "Львівські Карпати", інші банери довелось посувати навіть за межі гостьового сектору. Традиційно не обійшлось без піротехніки. Також львів’яни вирішили підтримати текстівкою свого колишнього тренера Ігора Йовічевіча
Сектор Волині
Сектор Карпат


Ворскла - Чорноморець 2:0 (17.04.2016)
Не забувають українські фанати про відомого націоналіста та футбольного фаната Максима Чайку, якого вбили 7 років тому. Фанати Ворскли намалювали відповідний банер, а також ще один банер на підтримку Чорноморця. Більше півсотні фанатів Чорноморця приїхало до Полтави та гарно провели там час, а судячи з фото, на гостьовому секторі було досить весело.
Сектор Ворскли
Фанати Чорноморця

Шахтар - Олімпік 3:0 (17.04.2016)
Сектор Шахтаря на цій грі - десяток фанатів і відсутність банерної лінії. Щоб знайти їх фото, довелось робити скріншот з трансляції...
Фанати Шахтаря