Арсенал-Київ - Верес (Рівне) 1:2 (23.04.2016)
24 квітня 2016
Арсенал-Київ - Верес (Рівне) 1:2
16:00. 23 квітня 2016
смт. Щасливе. "Арсенал-Арена". 400 глядачів
Чемпіонат України. Друга ліга.

Гра між Арсеналом та Вересом обіцяла бути цікавою не тільки на футбольному полі, а і за його межами. В матчі першого кола у Рівному відбулась невелика сутичка між представниками обох клубів, яка мала продовження у вигляді з’ясування стосунків. Отже, збираючись відвідати гру я мав надію подивитись на накал пристрастей. Але забігаючи наперед скажу, що сподівання не виправдались у повній мірі.

Рівняни, яких на гру приїхало два автобуси, ще до матчу почали підтримувати гостей. А за декілька хвилин до початку гри, коли команди вже були на полі, запалали фаєри. Арбітр був змушений відкласти початок матчу диктор по стадіону зачитав з папірця правила поведінки. Згодом гра таки почалась, але тут же знову призупинилась після вибуху петарди і заячого забігу лайнсмена, що обслуговував гру як раз поряд з фанатами Вереса. У бідолаги всю гру тремтіли коліна, йому раз по раз діставалось на горіхи, а факи мерегтіли в лічених сантиметрах від його обличчя. Вже в першому таймі Верес забив гол, вчергове запалав сектор. Відмічаю, що беркут, який з’явився біля гостьового сектору ще в першому таймі спостерігав незворушно за діями рівнян, які куражились на славу. У другому таймі команди обмінялись голами, і кінцівку матчу було дуже цікаво дивитись. Господарі намагались зрівняти рахунок, гості пручались. Матч так і закінчився перемогою Вереса, всі гравці якого підійшли до фанатів подякувати за підтримку.

Поодинокі фанати господарів, які були присутні на грі ніяким чином себе не проявили. Вони розчинились у натовпі і були мовчазні. Також відмічаю розмови футболістів дитячого Арсеналу, які були присутні на трибуні і говорячи між собою раз-по-раз згадували непрості стосунки фанатів двох клубів, а деякі навіть були готові тікати у випадку приближення до них фанатів Вереса.