Прем’єр-ліга. Тур 25
10 травня 2016
Передостанній тур Чемпіонату України. Для фанатів львівських Карпат це був останній матч в сезоні, так склалося, що одна з основних банд левів відзначала своє 10-річчя. Фанати Чорноморця та Металіста також підготували гарні перфи на матч в Одесі. Веселощі також відбувались і у Луцьку. У фанатів Волині зараз не дуже гарні перспективи щодо клубу, але вони продовжують підтримувати свою команду. Про всі ці та інші матчі читайте у нашому звіті.

Чорноморець - Металіст 1925 0:1 (07.05.2016)
Незважаючи на те, що фанатів Чорноморця ходить на сектор не так вже і багато, вони підготували чималий банер та піро. Інший сектор Чорноморця (як вони себе називають, 8+8) теж не залишився осторонь і також трохи попалили. А фанати Металіста запалили так, що зачепили декілька сидінь, коли прикрашали піротехнікою текстівку "In Club We Trust". Після матчу вся команда піднялась до своїх вболівальників, щоб подякувати їм за підтримку.
Фанати Чорноморця


Фанати Металіста

Волинь - Дніпро 2:3 (07.05.2016)
Фанати Волині продовжують виступати за збереження теперішньої назви команди й протестують проти нової. Під час матчу вони запалили декілька димів, а згодом вибігли на поле. Трохи зіпсувала настрій обом сторонам жахлива погода, гостям, як і господарям, треба було стояти під холодним дощем.
Фанати Волині


Фанати Дніпра

Зоря - Ворскла 1:2 (07.05.2016)
Не залишились без підтримки й побратими з Луганська. Весь сезон вірні фанати продовжували катати за свою команду, цього разу на секторі їх було лише двоє. Фанати Ворскли привезли до Запоріжжя трохи прапорців та розтяжок, що виглядало доволі непогано. Загалом близько 50 полтавчан на гостьовому.
Фанати Зорі
Фанати Ворскли

Олександрія - Говерла 2:0 (07.05.2016)
Маємо лише одну світлину з сектору Олександрії. Майже всі фанати господарів одягли жовтий одяг.
Фанати Зорі

Олімпік - Сталь 0:2 (08.05.2016)
Чимало фанатів Сталі приїхало цими вихідними до Києва. Атмосфера на секторі гостей була дуже жвава, в принципі, і візуально хлопці виглядали непогано.
Фанати Сталі

Карпати - Шахтар 1:2 (08.05.2016)
Принциповий матч, остання гра для львів’ян в сезоні, святкування 10-річного ювілею фірми Pride. У своїх кращих традиціях, зажди охочі до піротехніки, фанати Карпат зробили великий текстовик з підсвіткою, великий банер з емблемою контори-ювіляра та багато піро. Фанати Шахтаря цього разу себе не дуже проявили, і сектор виглядав досить сумно.
Фанати Карпат
Фанати Шахтаря