Прєм’єр ліга. Тур 8
20 вересня 2016
Багато несподіваних результатів приніс 8-й тур Прем’єр-ліги. В першу чергу, це поразки Дніпра та Динамо. На трибунах же варто відзначити піротехніку від фанатів Карпат та Шахтаря. Також невеликий банер та піро можна було спостерігати на секторах Динамо. Незважаючи на те, що закінчились літні канікули, матчі збірної, розпочався навчальний рік, відвідуваність фанатських секторів все одно дуже печальна.

Сталь - Олімпік 2:3 (17.09.2016)
Фанати Сталі були незадоволені кінцевим результатом гри: пропустити два голи, маючи чисельну перевагу - це ще треба вміти. Тим не менш, протягом всього матчу хлопці з усіх сил підтримували свою команду. Згідно протоколу всього 570 чоловік відвідали цей поєдинок, відповідно фанатський сектор чудово було чутно в будь-якому куточку стадіону.
Сектор Сталі

Карпати - Чорноморець 0:0 (17.09.2016)
До Львова завітало майже півсотні одеситів. Попередні кілька разів приїздило менше... Фанати Карпат з усіх сил намагаються створити належну атмосферу своїй команді - яскраво прикрашають сектор розтягами, палять фаєри та зелено-білі дими, шизять і женуть гравців до перемоги, але результату нема... Останній раз Карпати вигравали у Львові ще в квітні місяці. Не змогли вони обіграти і Чорноморець, тому після фінального свистка футболісти підійшли до сектора і були змушені виправдовуватись за таку гру.
Сектор Карпат
Фанати гостей

Дніпро - Зірка 0:1 (17.09.2016)
Близько 50 фанатів Зірки приїхали до Дніпра, щоб підтримати рідний клуб. На виїздах зелено-жовті та жовто-червоні стоять разом, нічого дивного в цьому немає. Судячи з фото, зелено-жовтих (HVF) на виїзді було суттєво більше. На жаль, нормальних знімків сектору Дніпра знайдено не було. Команда терпить чергову ганебну поразку, тому навряд чи двіж знаходиться зараз на підйомі.
Фанати Зірки

Волинь - Олександрія 1:1 (18.09.2016)
Всього троє олександрійців відвідало гру своєї команди у Луцьку. Фанати Волині традиційно були одягнуті у білі кольори та використовували десятки прапорів.
Сектор господарів
Фанати гостей

Ворскла - Шахтар 0:1 (18.09.2016)
Фанати Ворскли вимагають від керівництва клубу розрахуватись з гравцями, бо, як відомо, ця проблема дуже поширена в нашому футболі. На даний момент саме у полтавчан та луганської Зорі найбільш печальна фінансова ситуація. Також на секторі біло-зелених висіла пам’ятна текстівка, в якій згадали дядю Толю - колишнього начальника служби безпеки Ворскли, що днями покинув цей світ. По звуку біло-зелений сектор гучно вибухав лише під час коротких зарядів, активно йшли перегуки з центром та кротами, але все ж це було більш мляво, ніж ще рік-два тому. Гостьовий же сектор відірвався на повну: близько 120 чоловік не поступалися у звуковій підтримці, активно палили дими та фаєри, і просто двіжили за всю хурму! За що хлопцям і респект!
Сектор Ворскли
Фанати Шахтаря

Динамо - Зоря 0:1 (18.09.2016)
На секторах Динамо знову проглядаються порожні сидіння. Буквально минулого тижня хохли повністю забили два сектори на матчі ЛЧ, а на гру чемпіонату сектор знов недорахувався кількох сотень фанатів. Причин цьому досить багато, та навряд чи це є наслідком незадовільної гри київської команди. Втім, кияни не можуть перемогти вже п’яту гру поспіль, під кінець гри біло-сині нормально так тиснули на ворота суперника, але пропустили на останніх секундах матчу. На фанатських секторах звичні розтяги, прапори та банери. На першій хвилині біло-сині організували хвилину мовчання за хлопцем з трибуни, який загинув у ДТП. На верхньому ж ярусі було вивішено текстівку про 10-річчя банди VIVA Kyiv - хлопці з цієї фірми теж стали на верхньому ярусі, а на початок другого тайму запалили трохи піро та розтягнули невеличкий банер. От за кого можна порадіти, так це за Зорю. На гостьовому секторі зібралось 160 прихильників луганської команди. Далеко не всі вони шизіли активно, але Зоря цього вечора отримала достойну підтримку. Само собою, після переможного голу вся команда побігла до гостьового сектору.
Фанати Динамо

Фанати Зорі