Кубок України. 1/16 фіналу та Прєм’єр ліга. Тур 9
26 вересня 2016
Минулий тиждень запам’ятався не лише 9-м туром Прем’єр-ліги - в середу відбулись матчі 1/16 фіналу Кубка України, про які ми також розповімо. На цій стадії в боротьбу за Кубок вступили 6 команд Прем’єр-ліги, які мають найменший рейтинг. Серед найбільших цікавинок тижня виїзд львів’ян до Одеси та киян до Сум. Втім, не лише ці два матчі варті уваги - повний огляд подій на трибунах читайте далі...

КУБОК УКРАЇНИ

Дніпро Ч - Сталь 1:3 (21.09.2016)
Хороший склад вивезли сталевари до Черкас - їхати недалеко, організований автобус... одним словом, 38 фанів Сталі було помічено на гостьовому. Черкащани ж нічим не здивували - мабуть, готувались до приїзду друзяк з Миколаєва на вихідних.
Сектор Дніпра
Фанати Сталі

Нафтовик - Чорноморець 2:0 (21.09.2016)
Одесити (а точніше, одеситки) підготували банер із текстом "Настав час повернути кубок до Одеси" з натяком на те, що з часу попередніх двох трофеїв (1992 та 1994 роки) пройшло вже дуже багато часу. Команда думала інакше - програла першоліговому Нафтовику і покинула розіграш Кубка ще на стадії 1/16 фіналу. Приїжджі фанати не додивились цю ганьбу до кінця - були змушені покинути сектор до фінального свистка, аби встигнути на потяг.
Сектор Чорноморця

Нива В - Миколаїв 0:2 (21.09.2016)
Лише троє фанатів Миколаєва приїхало на виїзд до Вінниці, але команда святкувала свої голи разом із відданими фанатами. Господарів теж було не так багато, як завжди.
Фанати Ниви
Фанати гостей

Жемчужина - Карпати 0:0 (21.09.2016)
Фанати Карпат завжди відносились до кубкових матчів з особливим інтересом. Гасло "Кубок Львову!" чули, мабуть, всі, хто цікавиться фанатською темою в нашій країні. Тому на виїзд до Одеси зелених левів виїхало очікувано багато - близько 130 чоловік. Купа піротехніки, чудова банерна лінія і, звичайно ж, забіг на поле після перемоги команди в серії післяматчевих пенальті. Більше фото та тексту на вас чекає в окремому ЗВІТІ на сайті.
Фанати Карпат

Полтава - Зірка 1:0 (21.09.2016)
Зустріч Полтави та Зірки - матч нічим не примітний в плані подій на трибунах, втім, обидві команди мали фанатську підтримку. 13 фанатів Зірки пробили цей виїзд.
Фанати Полтави
Фанати Зірки

Маріуполь - Тернопіль 2:0 (21.09.2016)
Маріупольський двіж потроху прокидається від сплячки після усіх перипетій з їхнім клубом. Непоганий склад на домашці в будній день (при тому, що вже на вихідних вони вивезуть нормальну грядку до Харкова).
Фанати Металурга

Реал Фарма - Оболонь 0:2 (22.09.2016)
Небагато киян змогло приїхати на цей виїзд. "Будній день? Ні! Не чули!" - саме такий коментар залишили пивовари під цим фото на своїй сторінці у соцмережі.
Фанати Оболоні

Волинь - Олімпік 2:1 (21.09.2016)
Маємо лише одну таку світлину, яка, в принципі, передає частину тих емоцій та атмосфери, що панувала на секторі господарів.
Сектор Волині


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА

Олімпік - Динамо 0:4 (24.09.2016)
Майже 500 киян на виїзді в Суми - це навіть більше, ніж збирається на секторах Динамо на останніх кількох домашках. Відносно близький виїзд до міста, яке ще не "приїлось", зручний час і т.д. - одним словом, біло-сині показали рівень. Також кидається в очі насичена банерна лінія, особливо чудово вписався на решітку лицьовик ULTRAS DYNAMO. Піротехніки було не так вже й багато, але вистачило, аби відсвяткувати "з димком" кожен із чотирьох голів, та ще й лишити трохи піро на кінець поєдинку. Один з фаєрів випадково впав на пожежну машину, після чого пожежним довелось тушити самих себе. Багато угару та гонєва, підняття одного з банерів на флагштоці стадіону, споумен, що підтягується та заряджає одночасно... одним словом, виїзд видався на славу. Ну і вишенькою на торті став заряд про Євгена Жиліна, якого нещодавно завалили у Москві. Судячи з останніх подій, ця тенденція буде продовжуватись і поповнюватись згадками про нових персонажів.
Фанати Динамо


Шахтар - Волинь 3:0 (24.09.2016)
Фанати Волині вивезли майже півсотні чоловік до Львова. Кротів на секторі за воротами зібралось суттєво менше. До речі, Шахтар оголосив, що досить скоро повноцінно переїде до Харкова і буде грати всі свої домашки саме там. Однозначно, підтримка у них там буде більш суттєвою.
Сектор Шахтаря
Фанати Волині

Зоря - Ворскла 2:1 (24.09.2016)
Чергова гра Зорі проти Ворскли пройшла у Запоріжжі. Наш фотограф відзняв обидва сектори та спробував передати атмосферу, що панувала в цей вечір на трибунах.
Фанати Зорі
Фанати Ворскли на виїзді

Зірка - Сталь 0:0 (25.09.2016)
Зустріч двох команд, що донедавна грали у Першій лізі, пройшла без особливих шоу та перфів - звичні прапорці від фанатів господарів, досить очікувана кількість на секторі гостей. Двіж Сталі пише про 41-го виїздюка, хоча на гостьовому секторі вистачало ще й сидячої кузьми, яка також приїхала подивитись на гру своєї команди.
Фанати Зірки
Фанати Сталі

Чорноморець - Дніпро 0:0 (25.09.2016)
Десант із Дніпра в Одесі налічував півтори сотні чоловік. Гості знову розвісили перед сектором величезний банер про шкоду алкоголю, також з’явився на лінії новий банер Дніпра + Динамо "Разом проти всіх!". Одеський сектор 8+8 знову палив піро, незважаючи на постійну присутність правоохоронців у повній екіпіровці поряд. 20-й же сектор нічим не запам’ятався.
Фанати Чорноморця
Фанати Дніпра

Олександрія - Карпати 3:2 (25.09.2016)
Через велику кількість піротехніки на дербі проти Зірки ФФУ "закрила" сектор олександрійських фанатів. Тому вони були змушені переміститись на центральні сектори. Цікаво, наскільки ефективною є така міра при тому, що відвідуваність на українських стадіонах просто мізерна? Львівських фанатів приїхало лише 29 чоловік - порівняйте із 120+, які пробили Одесу в будній день на Кубок...
Фанати Олександрії
Карпати на виїзді