Перша та Друга ліги. Тур 14 + Аматори
19 жовтня 2016
Цей тур був не таким цікавим, як попередній, проте були моменти, які розбавили сірі вихідні чи то піротехнікою, чи новими банерами. Декілька рухів активно підтримували свої команди, але з їх матчів не було ні фото, ні відео. Втім, ми зібрали всі можливі матеріали і підготували черговий звіт. Найбільш яскравим виглядав сектор Таврії, яка провела першу домашню гру в місті Берислав Херсонської області.

ПЕРША ЛІГА

Арсенал - Десна 1:2 (15.10.2016)
Четверо фанатів Десни пробило виїзд за свою рідну команду. Всі добирались різними методами. Обійшлося без інцедентів.
Фанати Десни

Полтава - Краматорськ 0:1 (15.10.2016)
Шестеро фанатів з Краматорська приїхало до Полтави підтримати Авангард. Активна підтримка була і у господарів.
Фанати Полтави
Фанати гостей

Оболонь - Колос 2:1 (15.10.2016)
Активна підтримка та гарна атмосфера на обох секторах фанатів Оболоні, хоча кількість людей на секторах пивоварів залишає бажати кращого. Не залишились без підтримки і гості.
Фанати Оболоні

Дніпро Ч - Геліос 1:0 (15.10.2016)
Фанати Дніпра протягом всього матчу активно підтримували своїх хлопців. А фанати Геліоса продовжують бойкотувати матчі своєї команди.
Фанати Дніпра

Інгулець - Скала 1:0 (15.10.2016)
Фанати Скали добре провели час на в виїзді. Як і в більшості матчів туру, кількості людей на секторах і гостей і господарів дуже малі.
Фанати господарів
Фанати Скали

ДРУГА ЛІГА

Кристал - Енергія 1:1 (15.10.2016)
Попередні зустрічі фанатів Кристалу та Енергії проходили дуже напружено, і можна стверджувати, що обидві двіжухи не підтримують фанатське перемир’я по відношенню один до одного. Втім дуже схоже, що цього разу все обійшлось без зайвих інцидентів. На обох секторах трохи більше 30 чоловік...
Фанати Кристалу
Фанати Енергії

Поділля - Прикарпаття 2:1 (15.10.2016)
Не найкращі фото з матчу, але хоч зрозуміло скільки було гостей та господарів. До фанатів Прикарпаття приєднались фанати команди Сойне з Прилісного.
Фанати Поділля
Фанати гостей

Рух - Арсенал БЦ 5:1 (15.10.2016)
Рідко ми можемо знайти фото фанатів Арсеналу, хоч вони і не пропускають жодного матчу. Цього разу вони трохи подиміли на виїзді у Винниках.
Фанати Арсеналу

Нива В - Інгулець-2 2:1 (15.10.2016)
Не так багато було і фанатів Ниви, як нам би того хотілось - зазвичай вони відвідують домашні ігри суттєво більшою кількістю.
Фанати Ниви

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ

Нива Т - Ковель-Волинь 2:4 (15.10.2016)
Фанати тернопільської Ниви продовжують активно відвідувати домашні ігри своєї команди. Їх клуб не має власного стадіону, тому домашки вони проводять на кількох різних полях. Дивно, але фанати з Ковеля не доїхали на цей близьких для них виїзд, замість цього кілька чоловік пробили виїзд в Запоріжжя за луцьку Волинь.
Фанати Ниви

Таврія - Полісся 0:1 (16.10.2016)
Гарна атмосфера була і в рядах фанатів Таврії, котрих приїхали підтримати хлопці з Миколаєва. По суті Таврія провела свій перший домашній матч в аматорському чемпіонаті України. Гра пройшла в місті Берислав Херсонської області і на матч приїхало досить багато вболівальників з Криму. Крім того, місцеві жителі досить доброзичливо прийняли відроджений сімферопольський клуб, на афіші так і було написано: Таврія Сімферополь-Берислав. Варто відзначити також і одного фаната гостей, який подолав за командою таку велику відстань.
Фанати Таврії
Фанати гостей