Прєм’єр ліга. Тур 13
03 листопада 2016
Для всіх хто вже зачекався чергового огляду від нашого ресурсу приємна новина, нарешті наш редактор зібрав до купи всі необхідні матеріали і звіт нарешті готовий. Головними подіями можна назвати конфлікт львів’ян з міліцією у Києві та гарне шоу у Дніпрі від фанатів Сталі. Отож, повний огляд усіх акцій та заворушок на українських секторах, що відбувались під час 13 туру, ви можете прочитати на сайті.

Олімпік - Волинь 2:1 (29.10.2016)
Поки команда обвинувачує своїх вболівальників в нацизмі та погрожує судитись, вірні фанати Волині активно підтримують клуб на виїзді у Сумах.
Фанати Волині

Шахтар - Чорноморець 2:0 (29.10.2016)
Не дуже українські ультра полюбляють їздити на львівську Арену. Цього разу у Шахтаря була мінімальна підтримка, з одним банером, не набагато краще було і в гостей. Можливо це ніяк не пов’язано, проте головне, що без підтримки ніхто не залишився.
Фанати Гостей

Динамо - Карпати 4:1 (29.10.2016)
Досить цікаво пройшов матч у Києві між Динамо та Карпатами. На сектор Ультрас Динамо завітав гравець столичного клубу Андрій Ярмоленко, який перед грою мав довгу розмову з представниками WBC. А оскільки звичні для ультрас Динамо сектори були закриті на цей матч, кияни розташувались на іншій трибуні. Ця міра покарання (закриття секторів) виглядає дуже дивною, особливо враховуючи печальну відвідуваність стадіонів в Україні - цей тур побив всі антирекорди по кількості глядачів. А ось на гостьовому секторі все пройшло не так спокійно. В кінці матчу на сектор Карпат увірвались з десяток космонавтів, які в свою чергу отримали стусанів від гостей. Одного правоохоронця було доставлено до лікарні, ще одному було зламано ніс і тепер через цей інцидент буде відкрито кримінальну справу. А почалось все з того, що стюарди на НСК Олімпійський занадто прискіпливо проводили огляд гостей при вході на сектор і при цьому затримали двох львів’ян. Детально цю ситуацію можна побачити на відео.
Фанати Динамо
Фанати Карпат


Зоря - Зірка 2:1 (30.10.2016)
Фанати Зорі з своїм вже набравши слави банером в котрий раз приїхало до Запоріжжя, щоб на місцевому стадіоні підтримати свою команду у «домашній» зустрічі з Зіркою. Досить непогано виглядали обидва сектори фанатів команд учасників. За Зірку приїхало вболівати близько 20 чоловік.
Фанати Зорі
Фанати Зірки

Ворскла - Олександрія 2:2 (30.10.2016)
А ось до Полтави, щоб підтримати свою команду на виїзді, приїхало пів сотні фанатів Олександрії. Сектор господарів виглядав не дуже чисельним, проте всі змогли гарно себе проявити.
Фанати Ворскли
Фанати Олександрії

Сталь - Дніпро 1:1 (30.10.2016)
Таке собі дербі у Дніпрі, вже стає традицією. До такого принципового матчу фанати Сталі підготували текстівку з підсвіткою за допомогою фаерів. Вийшло досить гарно. Фанати Дніпра ж гнали свою команду голосом та кількістю, бо для такого стадіону така куча людей виглядає добротно.
Фанати Сталі
Фанати Дніпра