Прем’єр-ліга. Тур 19
27 лютого 2017
Ось і розпочався новий футбольний рік для команд української Прем’єр-ліги. Для одних старт був не дуже вдалим, а для інших - навпаки. Проте результат та гра загалом не дуже важливі, бо як би не грала команда, які місця не займала, вірні фанати завжди будуть її підтримувати. Щодо 19-го туру, то фанати мляво і повільно входять в сезон, хоча, здавалось би, вже мали б скучити за іграми рідних клубів.

Зоря - Динамо 1:2 (25.02.2017)
Тур розпочинався матчем в Запоріжжі. Сектор луганчан та їхніх запорізьких друзів зібрав близько 30 чоловік. Кияни ж вивезли близько 350-ти і задавали атмосферу на напівпорожньому стадіоні. Піротехніка на кожен з голів та наприкінці матчу - вже коронна "фішка" біло-синього виїзного сектору. Також кияни підготували текстівку в підтримку Романа Зозулі, який опинився в складній ситуації і може провести решту сезону без ігрової практики.
Фанати Зорі
Фанати Динамо

Олімпік - Сталь 0:0 (25.02.2017)
17 фанатів Сталі приїхали підтримали рідну команду. Тепер Олімпік грає у Львові, але досвід Шахтаря показує, що відвідувати цей стадіон мало хто хоче - всього на цей матч було продано 25 квитків!
Фанати Сталі

Олександрія - Волинь 6:0 (25.02.2017)
Відносно спокійно пройшла зустріч Олександрії та Волині. Але відсутність піро чи якогось перфу не робить матч нудним. Фанати обох сторін гарно викладались на всю протягом всього матчу. 19 волинян пробили цей виїзд.
Фанати Олександрії
Фанати Волині

Зірка - Дніпро 1:1 (26.02.2017)
Червоно-жовті фанати Зірки традиційно провели невеличку ходу до стадіону. Під час самого матчу активна підтримка була не тільки з двох секторів господарів, а й у гостей - до міста завітали майже дві сотні фанатів Дніпра.
Червоно-жовті фанати Зірки
Жовто-зелені фанати Зірки
Фанати Дніпра

Чорноморець - Карпати 1:0 (26.02.2017)
Театрали (сектор 8+8) не змогли потрапити на свій сектор. На цей матч в касах не продавали квитки на 6-й сектор, він був оточений людьми в чорному. Хлопці намагалися з ними домовитись, але без квитка нікого не пропускали. Тож вони заряджали прямо в проході, не соромлячись палити чорні та сині дими. Сектор 20 теж фанатів під дахом - пару матчів тому вони спробували там вболівати через дискваліфікацію свого сектору, і так і залишились - під дахом звук краще, та й сектор виглядає компактніше.

Фанати Карпат потужно розпочали цей футбольний рік - 225 чоловік на гостьовому секторі в Одесі. Для нинішньої ситуації це майже межа львівського двіжу. Само собою, на секторі Карпат щільний банерний розвіс і трохи піро. Ну і куди ж без голого торсу.
Фанати Чорноморця, сектор 20
Фанати Чорноморця, сектор 8+8
Фанати Карпат

Шахтар - Ворскла 2:1 (26.02.2017)
Попередній матч Шахтаря в Харкові окрім результату гри пригадується і поведінкою місцевих фанатів Металіста, які дуже не раді переїзду помаранчево-чорних до їхнього міста. Тому цікаво було подивитись, який настрій на трибунах буде цього разу. Матч проти Ворскли зібрав лише 5 тисяч глядачів, і не факт, що ця кількість буде зростати. Донеччани зібрали доволі непоганий сектор і спалили кілька фаєрів. Щодо гостей, то на перший в цьому році виїзд з Полтави приїхало 85 фанатів Ворскли.
Фанати Шахтаря
Фанати Ворскла