Перша та Друга ліги. Тур 26 + 1/2 Кубка України
24 квітня 2017
Ось і відомі фіналісти Кубка України, до речі, це буде вже 23-тя зустріч Динамо та Шахтаря в рамках цього турніру. Окрім Кубка ми згадаємо і про Першу та Другу ліги, які були досить яскравими на минулих вихідних. Приємно здивували фанати Геліоса, що пробивали виїзд до Полтави та ультрас Оболоні, що цього разу приймали вдома гостей з Черкас. Цікавими були також і матчі Аматорського чемпіонату, отож пропонуємо вам ознайомитись з повним оглядом всіх вищезгаданих подій на нашому сайті.

ПЕРША ЛІГА

Арсенал - Буковина 0:1 (22.04.2017)
Більше десятка хлопців та дівчат приїхало з Чернівців, щоб підтримати Буковину у таку, як то кажуть, «нельотну погоду». Після матчу, вже традиційно, вся команда підійшла до своїх фанів, щоб подякувати за підтримку.
Фанати Буковини

Полтава - Геліос 1:2 (22.04.2017)
Фанати Геліоса цього разу вистрілили. В Полтаву їх приїхало не так вже й багато, проте піро та дими зробили свою справу. Фанати господарів, підтримували свою команду не менш активно, проте без особливих шоу.
Фанати Полтави
Фанати Геліоса


Оболонь - Дніпро Ч 0:1 (21.04.2017)
Фанати Оболоні також відзначились піротехнікою та димами. З Черкас до Києва приїхало з десяток фанатів Дніпра, вони теж дуже активно підтримували свою команду протягом всієї гри.
Фанати Оболоні
Фанати Дніпра

Маріуполь - Нафтовик 1:0 (22.04.2017)
Досить непоганий сектор у фанатів Металурга. Активна підтримка та бойовий настрій допомогли господарям отримати перемогу. Все ближче і ближче до виходу Маріуполя до Прем’єр-ліги. Фанати гостей не змогли приїхати на цю гру.
Фанати Металурга

Десна - Краматорськ 2:0 (22.04.2017)
З Краматорська на виїзд приїхав лише один фанат, проте його вирішили підтримати хлопці з Чернівців, що також пробивали виїзд до столиці.
Фанати Авангарду

Скала - Колос 1:2 (23.04.2017)
Сніг наприкінці квітня був досить неприємним явищем. Але це не завадило фанатам Скали гаряче підтримувати рідну команду.
Фанати Скали

Інгулець - Верес 1:2 (23.04.2017)
Кілька фотографій фанатів Інгульця надіслали нам читачі. Фанатів Вереса на виїзді не було.
Фанати господарів


ДРУГА ЛІГА

Кремінь - Арсенал БЦ 1:1 (22.04.2017)
Відвідуваність матчів Другої ліги звичайно залишає бажати кращого. Проте вірні фанати господарів не опускають рук та допомагають команді боротись за перемогу або нічию.
Фанати Кременя

Металург З - Реал Фарма 1:4 (21.04.2017)
Не дуже багато людей змогло підтримати Металург. Якби вони грали на рідному стадіоні, відвідуваність була б значно кращою.
Фанати Металурга

Нікополь - Прикарпаття 2:1 (22.04.2017)
Новий банер підготували нікопольські фанати. Можливо фото і виглядають кумедно, але цей двіж тільки робить свої перші кроки. Двоє фанатів з Франика подолали пристойну відстань аби підтримати свій клуб.
Фанати господарів
Фанати гостей


ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ

Металіст 1925 - Вікторія 3:0 (22.04.2017)
Друга домашка в 2017-му році була не такою відвідуваною як перша, проте сектор господарів був на рівні - подібній кількості можуть позаздрити більшість рухів ПЛ.
Ультрас Металіста

Авангард Корюківка - Полісся 1:2 (22.04.2017)
Три фанати Полісся пробили далекий для себе населений пункт Корюківка в Чернігівській області.
Полісся на виїзді

ОДЕК - Нива Т 2:0 (23.04.2017)
Непогана грядка тернополян прибула до міста Оржів підтримати свій клуб.
Нива на виїзді


КУБОК УКРАЇНИ. ПІВФІНАЛИ

Миколаїв - Динамо 0:4 (26.04.2017)
Неймовірний ажіотаж в Миколаєві - більше 11 тисяч квитків було продано на цей матч. На секторі господарів також зібралась нормальна грядка - прийшли навіть ті, кого на секторі не було видно вже кілька років. Миколаїв непогано запалив на початку матчу, а потім активно фанатів по торсу. По мережі активно гуляє відео, де миколаївці виконують в мікрофон хіт O sole mio від Луччано Паваротті.

Киян прибуло на матч близько 200 чоловік. Ще задовго до матчу організатори запропонували столичним фанатам квитки на гостьовий сектор по 250 грн, на що ті цілком резонно обурились. Після кількох днів переговорів ціну було знижено до 100 грн, але і вона не влаштовувала фанатів Динамо. Тому біло-сині звернулись за допомогою до фанатів Миколаєва і викупили у них весь залишок дешевих квитків. На вході на стадіон кияни просто прорвали кілька кордонів і вже перед самим сектором довелось спілкуватись з правоохоронцями аби зайти по дешевим квиткам (50 грн) на гостьовий сектор. Шиза на гостьовому була доволі унила, але наприкінці зустрічі кияни непогано запалили, чим роздратували і так засмучену місцеву публіку. Якби не кордон на гостьовому секторі, кілька кузьмичів відгребли б по повній.
Фанати господарів
Фанати Динамо

Шахтар - Дніпро 1:0 (26.04.2017)
Фанати Дніпра на виїзді до Харкова стояли на двох різних секторах. Сталось це через прикре непорозуміння, коли одна частина зайшла на гостьовий, а друга - на звичайні сектори. Були пропозиції від стюардів перейти усім на гостьовий, але дніпряни вирішили уникнути додаткового шмону. Зате попалили дніпряни від душі. на секторі дніпрян видно людину в футболці МХ - для нинішніх українських реалій це цілком нормальна ситуація. На жаль фото сектору кротів до редакції не надходили...
Фанати Дніпра