Огляд нижчих ліг. Тур 3
01 серпня 2017
Вітаю всіх, пройшов черговий футбольний тур для фанатів Першої та Другої ліги. Нічого особливого за ці декілька днів не відбувалось, тому цей огляд буде відносно коротким. Тим не менш, ми зібрали всі наявні фото з трибун і підготували вже традиційний для нашого сайту огляд туру. Читайте, коментуйте і активніше надсилайте свої матеріали для наступних звітів.

ПЕРША ЛІГА

Краматорськ - Волинь 2:1 (30.07.2017)
Троє фанатів Волині приїхали з Луцька до Краматорська (а це більше 1000 км), аби підтримати свою команду на виїзді. Фанати Авангарду на обох секторах активно підтримували свою команду протягом всієї гри.
Фанати Авангарду
Фанати Волині

Дніпро Ч - Миколаїв 0:2 (30.07.2017)
Не дуже багато цього разу зібралось фанатів Дніпра на цю гру, але підтримка була не гірше, ніж минулого разу.
Фанати Дніпра

Десна - Рух 3:0 (30.07.2017)
Фанати Десни знову були вимушені повернутись на столичний стадіон, бо місцеве керівництво дуже хвилюється за стан поля у Чернігові.
Фанати Десни

Нафтовик - Оболонь 0:0 (30.07.2017)
На жаль, маємо не дуже якісне фото гостьового сектору, на якому розташувались фанати Оболоні. Виїзд пробили троє киян
Фанати Оболоні


ДРУГА ЛІГА

Нива В - Нива Т 1:1 (31.07.2017)
Ось і зустрілись фанати Ниви тернопільської з фанатами Ниви з Вінниці. Хто ж міг подумати ще кілька місяців тому, що вони зустрінуться у Другій лізі. Хоча людей було і небагато, ультра з обох сторін провела цей матч дуже активно. І команди зіграли на рівних.
Фанати господарів
Фанати гостей

Скала - Агробізнес 0:1 (30.07.2017)
Фанати Скали, які підтримують свою команду у найскрутніші часи, і зараз не залишають її наодинці з суперником. Незважаючи на поразку, стрияни дуже активно заряджали протягом всіх 90 хвилин, підготували конфеті та касові стрічки. Гра знову проходила в Моршині. Більше про цей матч читайте ТУТ
Фанати Скали

Миколаїв-2 - Дніпро 2:4 (31.07.2017)
Фанати Дніпра пробили черговий виїзд в рамках Другої ліги. Цього разу до Миколаєва. Важливо, що футболісти цінують таку підтримку, яка не стала гіршою після пониження в класі.
Фанати Дніпра

Дніпро-1 - Таврія 4:0 (31.07.2017)
Фанати Таврії продовжують активно відновлювати свій рух, цього разу вони пробивали виїзд до Дніпра. Варто відзначити, що гра проходила в понеділок, тому і кількість людей на секторі невелика - 10 чоловік на виїзді. Маємо лише таке фото...
Фанати Таврії

Львів - Поділля 4:0 (30.07.2017)
Маємо одне фото з сектором Поділля на задньому плані.
Сектор Поділля

Прикарпаття - Полісся 2:0 (30.07.2017)
Фанати обох жовто-зелених клубів довгий час боролись за відновлення історичної назви для своїх команд, і досягли свого... Фанати Прикарпаття дістали зі схованки олдовий банер, який цього разу прикрашав сектор господарів. Четверо фанатів з Житомира пробили цей виїзд.
Сектор Прикарпаття
Житомиряни на виїзді

Металіст 1925 - Металург З 4:0 (30.07.2017)
Цей матч міг би стати окрасою всього огляду, якби не кілька але... Як більшість з вас знає, ФК Металіст заборонив своїм ультрас відвідувати три домашні матчі команди і влаштовувати організовану підтримку. І фанати Металіста погодились на ці умови, інакше клубу загрожували серйозні санкції. Фанати ж Металурга самі опублікували заяву, що більше не будуть підтримувати запорізький клуб. Ходять чутки, що керівництво МЗ спалилось на договірних матчах... Втім, за нашої інформацією запоріжці таки були в Харкові, але не як організований сектор. А як розцінювати оце фото з офіційного сайту МХ - вирішуйте самі.
Вболівальники Металіста