Огляд нижчих ліг. Тур 22
22 листопада 2017
ПЕРША ЛІГА

Гірник-Спорт - Балкани 1:0 (16.11.2017)
Восьмеро вболівальників Балкан відвідало цей матч. Родзинкою гостей як на домашніх, так і на виїзних матчах є 4 барабани, що ще жодного разу не було помічено в жодного з движів.
Вболівальники Балкан

Волинь - Арсенал 1:3 (17.11.2017)
На останній в цьому році домашці лучани відірвалися на славу. Волиняни спалили величезну кількість піро, яку напевне берегли на закриття сезону, було дуже яскраво.
Фанати Волині

Миколаїв - Суми 0:0 (18.11.2017)
Трохи більше 40 ультрас зібрав сектор господарів. Корабели вражали потужним звуком, не обійшлося і без піро-шоу. Не дивлячись на нудні нулі на табло, і фанати і гравці залишилися задоволеними та дякували один одному за підтримку після фінального свистка.
Сектор Миколаєва

Оболонь - Кремінь 1:2 (18.11.2017)
На секторі киян також було гаряче. Ультрас Оболоні, як і більшість движів приберегли велику кількість піро на останок футбольного року. І хоча перемогу команда фанатам так і не подарувала, настрій на секторі був на висоті.

Восьмеро кременчужан пробило виїзд до столиці. У гостей була добра банерна лінія, а також був барабан, і іноді можна було почути гучну підтримку фанатів з Кременчука.
Ультрас Оболоні

Сектор Кременя


Колос - Десна 0:1 (18.11.2017)
Сіверяни зробили колективне фото перед виїздом до Ковалівки.
Фанати Десни


ДРУГА ЛІГА

Реал Фарма - Суднобудівник 4:0 (17.11.2017)
Вболівальники Реал-Фарми також не залишили своїх улюбленців без підтримки. На крайню гру у сезоні команда подарувала розгромну перемогу, а після матчу тісно спілкувалася зі своїми прихильниками.
Сектор Реал-Фарми

Інгулець-2 - Металіст 1925 0:0 (17.11.2017)
Порівняно з минулими матчами, не так багато народу пробило виїзд до Володимирівки. Тим не менш харків’яни потужно шизіли за команду. Гості також не оминули останній шанс у сезоні, щоб на повну побавитись піро. Після гри було колективне фото з командою.
Ультрас Металіста

Нікополь - Дніпро 0:0 (18.11.2017)
Найяскравішою подією цього матчу став перф фанатів Дніпра, які постаралися закрити футбольний рік якомога яскравіше. В Нікополь приїхали порядку 350 фанатів, які пройшлися маршем з центра міста до стадіону "Електрометалург". Ультрас були одягнені в білі комбінезони та використовували багато піротехніки. На стадіоні дніпряни на початку кожного з таймів влаштували фаєр-шоу, в першому таймі блакитного кольору, у другому білого. Гості влаштували команді потужний звук, а після гри обмінялися з командою традиційним зарядом "Хто ми? - Дніпро", після чого стали робити колективні фото на пам’ять.
Фанати Дніпра