Коротке інтерв’ю з представником Карпат
20 березня 2018
Олександрія - Карпати 1:1 (18.03.2018) Прем’єр-ліга. Тур 24


- Сьогодні на наші запитання буде відповідати Володимир - представник BSU (Карпати Львів), який нещодавно повернувся додому після виїзду в Олександрію. Розкажи читачам як з’їздили? Яким чином взагалі ви туди діставались?

Всім привіт, з‘їздили загалом добре, по дорозі були певні проблеми у потязі з акабами, але всі добрались загалом без пригод. Сполучення з Олександрією у нас хороше, тому з квитками на потяг проблем не виникало, також наголошували у своїх групах про завчасне придбання квитків на поїзд. Єдине що, хотілось би бачити більшу кількість на гостьовому секторі у цьому матчі.

- 27 чоловік на виїзді в Олександрії - це на даний момент для вашого двіжу багато чи мало, враховуючи поточний стан речей?

Навіть враховуючи негативні у більшості результати нашої команди, така кількість нас на виїзді є малою. Для порівняння з позаминулим виїздом до Олександрії у кінці листопада минулого року, де нас було близько 50 людей.

- Порадь читачам що робити в Олександрії цілий день?) Я ж так розумію ви були в місті вже о шостій ранку!

Що стосується самого міста, то залежно від пори року. Для прикладу, у теплу пору року там є гарний кар‘єр, на якому можна провести цілий день якщо їхати «бандою»). Ми ж приїхали були у заметіль, тому кожен шукав чим себе розважати сам, хтось поїхав у сауну, хтось по місцевих кафе. Загалом, хто шукає, той найде)

- Я знаю, що ти минулого року катнув за Олександрію виїзд до Румунії, а також не раз бував на їх домашках. Просто маєш кентів в їх двіжі чи це можна вже вважати дружбою між Карпатами і Олександрією?

Поїздка до Румунії взагалі була досить спонтанна та багата на пригоди, менше ніж за 24 години до виїзду подзвонив мій друг з їх руху та запропонував поїхати, так і вийшло. Дружнє спілкування BSU з олександрійцями - давай називати це так. Завжди раді бачити їх у нас, також дякуємо за прийом на минулому виїзді.

- Розкажи про ситуацію з Гладіком. Я так розумію він від свого імені розмістив звернення до Президента винниківського Руху з подякою за гроші для Гудими і проханням придбати Карпати, на що двіж резонно обурився... Чи матиме ця ситуація якесь продовження, чи це було просто якесь непорозуміння?

Проблема у тому, що це було розміщено не від його імені, а від імені двіжу. Продовження вже було, але надіюсь це залишиться усередині двіжу.

- На гру з Олімпіком в грудні ви готували великий банер "BSU 10 років з Карпатами" і купу піротехніки. Наскільки було прикро, що гру тоді так і не дограли? Глядачі встигли побачити все шоу чи лише невелику його частину?

Підготовка банеру розпочалась ще за два тижні до домашки. Сшили тканину зі своїх запасів (30х2.25 м). Розмічали удвох полотно від руки по макету довгі 4 дні, та після того прийнялися малювати. Малювати прийшлось у мороз, так ще й на «Арені Львів», працівники якої нам через дві години від початку роботи виключили світло, тому решту 4 години ми малювали під світло фар машини. Загалом малювало близько 15-ти людей. Вже на самому матчі було дуже проблематично закріпити банер на сітці через лютий мороз та сніг, втім, після години мороки вийшло і це. Єдине, що пішло не за планом, це 20 великих зелених димів, які розсіялися полем через мінусову температуру та моментами закрили решту піротехніки на фотографіях. Також було гучне святкування через тиждень у одному з наших пабів.

- Я думаю ти маєш контакти з працівниками клубу, або принаймні якісь інсайди зі стану Карпат. Тому останнє, мабуть найбільш неприємне запитання: що чекає на Карпати після закінчення сезону? Клуб намагається зберегти прописку в Прем’єр-лізі? Клуб готують до продажу? Чи воно все вилами по воді писане?

Найголовніше зараз для клубу не вилетіти до Першої ліги. Вже після сезону стане ясно з яким керівництвом клубу ми будемо розпочинати новий. На разі все залишається як є.