Огляд нижчих ліг за тиждень
02 травня 2018
На минулих вихідних найбільш чисельною підтримкою серед команд обох ліг можуть похизуватися дніпряни, які отримали перемогу у черговому дніпровському дербі. Активно підтримували свої клуби ультрас Десни та Прикарпаття. А ось лучанам та житомирянам було не до радощів, адже фанати обох клубів на своїх матчах протестували. Фанів Волині відверто дістали поразки команди, а ультрас Полісся не задоволені відношенням керівництва клубу до фанатів. Всі подробиці про матчі минулого вікенду у традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 30

Волинь - Геліос 2:0 (27.04.2018)
Фанатам Волині остаточно урвався терпець. Останні невтішні результати команди, поразки, а з ними відсутність нормальної гри розігнали ультрас з сектору. Останнім часом на секторі лучан збирається значно менше народу, ніж раніше. Волинь впала у самий низ турнірки, і знаходиться на межі вильоту у Другу лігу. Тож на цю гру фанати підготували текстівку відповідного характеру. І, як не дивно, це подіяло - луцька команда таки перемогла.
Сектор лучан

Балкани - Суми 1:1 (28.04.2018)
Цього разу на секторі Балкан було ще більше барабанів, ніж на попередній домашці. Хлопці влаштовують команді гучну підтримку, та підбадьорюючи таким чином решту стадіону. Не знаю чи має це щось спільне з ультрою, але маємо що маємо.
Сектор Балкан


Десна - Кремінь 4:1 (28.04.2018)
Гра видалася напрочуд захопливою. Десна здобула чергову перемогу чим дуже потішила своїх фанатів. Традиційно чернігівську команду підтримували два сектори. Так, фанати з 10-го сектору після матчу залюбки робили колективне фото з командою. 30 фанатів зібралося на секторі сіверян. Хлопці також зробили вже традиційне колективне фото.

Троє фанатів Кременя відвідали гру у Чернігові. Якісних фото знайти нажаль не вдалося, тож маємо тільки таку світлину.
Фанати Десни
Сектор Кременя


Краматорськ - Нафтовик 2:1 (28.04.2018)
19 чоловік зібрав сектор краматорців.
Фанати Авангарда


ДРУГА ЛІГА

Полісся - Буковина 2:1 (27.04.2018)
Свою домашню гру житомиряни грали у Новограді. Ультрас Полісся були обурені тим, що керівництво клубу перед грою не зробило хвилину мовчання в пам’ять про загиблого нещодавно Юру Правого, мотивуючи це тим, що не знали до останнього на якому стадіоні будуть грати цей матч, а для того щоб робити хвилину мовчання треба робити заявку в ПФЛ. На початку матчу були спалені два РДГ, і дуже добре, що вони не полетіли на поле, а лише закоптили декілька крісел. Адже весь перший тайм фанати бойкотували, окрім заряду про Правого на початку, також були образливі заряди тренеру команди Калініченку. У перерві до сектору номінальних господарів приєднались декілька фенів місцевого Звягеля і заряджали разом з ними. Одним словом, у Новограді житомирян прийняли дуже і дуже тепло, на відміну від того ж Коростеня.

Після гри відбулась досить серйозна розмова з командою. Основним питанням було: “Як так виходить, шо після перемог підходять всі, а після поразок лише декілька чоловік?” Гравці пообіцяли що більше такого не буде. Також відбулася розмова з президентом клубу Лясковським з приводу хвилини мовчання та нагальних проблем. Ультрас сказали, що якщо нічого не зміниться, то будуть палити багато піро, а клуб буде платити штрафи. З якісними фото з сектору Полісся останнім часом напряги, тож є тільки скріншот з трансляції, щоб мати хоча б якесь уявлення як виглядав сектор.
Сектор Полісся

Дніпро - Металург З 2:1 (27.04.2018)
Близько 170 фанатів підтримували місцеву команду у дніпровському дербі. У дніпрян як завжди, потужний та злагоджений звук протягом усього матчу.
Ультрас Дніпра

Прикарпаття - Нива Т 2:0 (27.04.2018)
Вар’яти активно заряджали під барабан. На секторі була чудова та весела атмосфера, тим паче, що команда перемогла. Окрім традиційного лицьового банера “Прикарпаття - чарівний край Черемоша й Прута” та вже звичного текстовика на фанатському секторі було вивішено банер Дивізії “Галичина”, яка днями відзначала свій 75-річний ювілей.

30 фанатів Ниви пробили цей виїзд.
Фанати Прикарпаття
Сектор Ниви

Енергія - Металіст 1925 1:0 (28.04.2018)
17 харківських фанатів пробили виїзд до Нової Каховки. Харківська торсида не замовкала майже весь матч, підганяючи команду уперед. Переважна кількість сектору була на голому торсі. Проте активна підтримка ультрас так і не змогла надихнути команду, яка програла цей матч.
Харків’яни на виїзді

Поділля - Арсенал БЦ 2:0 (28.04.2018)
Трохи 20 супортерів підтримували господарів. Гнали команду до перемоги подоляни вже традиційно декількома великими прапорами.
Сектор Поділля

Нікополь - Миколаїв-2 2:2 (28.04.2018)
Господарів підтримували 9 фанатів. Нікопольці досить активно заряджали під барабан, але команда так і не подарувала їм таку омріяну перемогу.
Фанати Нікополя