Огляд нижчих ліг за тиждень
23 травня 2018
Матчі минулого вікенду зовсім нічим особливим не вразили, все пройшло дуже посередньо. Найбільш відвідуваними секторами можуть похвалитися фанати Десни, Дніпра, вінницької Ниви та Металіста. Серед всіх матчів особливу увагу привернув зірваний фанатами матч у Черкасах, де були заворушення ультрас з правоохоронцями. У нашому невеличкому звіті можна дізнатися про всі події більш детальніше.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 34

Краматорськ - Миколаїв 2:1 (19.05.2018)
На секторі краматорців 25 фанатів, які під барабан гнали команду уперед. На секторі YGC 12 ультрас, які теж потужно заряджали та не залишили Авангард без підтримки.
Ультрас Авангарда

Гірник-Спорт - Волинь 0:2 (19.05.2018)
30 волинян пробили виїзд до Горішніх Плавнів.
Сектор Волині

Дніпро Ч - Суми 2:2 (19.05.2018)
Фанати Дніпра висловили свій протест президентові клубу Володимиру Лашкулу за те, що той виставив всіх гравців на трансфер та поводиться з клубом як зі своєю іграшкою, та підготували для цього відповідну текстівку. Все це дійство закріпили великою кількістю піро. Цей протест дуже не сподобався місцевим правоохоронцям, які в’язали ультрас та усіх хто потрапляв під руку. Більше трьох десятків затриманих відпустили ввечері того ж дня.
Фанати Дніпра

Десна - Геліос 5:0 (19.05.2018)
Обидва сектори Десни чудово підтримували команду. Так біло-сині гнали своїх уперед за допомогою прапорів. На секторі було порядку 50 чоловік. На секторі сіверян 30 ультрас. На гру вони підготували банер з написом «Всі ми Нива».
Фанати Десни

Рух - Полтава 1:0 (19.05.2018)
На грі у Виниках 6 виїздюків.
Ультрас Полтави



ДРУГА ЛІГА

Реал Фарма - Дніпро 1:0 (19.05.2018)
Значний десант приїхав з Дніпра, щоб підтримати команду. Було дві невеличких сварки - з рефері й чорним гравцем Реал-Фарми. В обох літали порожні пластикові пляшки. У темношкірого полетіла скляна, впала поряд з лінію, він якраз аут вкидав, й відфутболів цю пляшку в дитину, що подає м’ячі. Рефері на це не зауважив. Згодом з’явився банан, який теж полетів на поле. Загалом шиза була трішки розслаблена, але доволі гучна. Після фінального свистка гравці подякували фанатам за підтримку.
Дніпряни на виїзді

Полісся - Агробізнес 0:0 (19.05.2018)
На секторі Полісся 8 фенів. В цілому, досить атмосферний матч з дощем, конфетті, невеличкими траблами з акабами на вході та відносно нудною грою обох команд. Окрім того, у продовж матчу з боку житомирян лунали декілька зарядів про їхніх глибоко нешановних суперників.
Ультрас Полісся

Нива Т - Скала 0:1 (19.05.2018)
Трохи більше 20 фанатів на секторі Ниви. Не дивлячись на те, що Нива знімалася зі змагань, а потім повернулася, завжди вірні фанати продовжують з натхненням підтримувати своїх улюбленців.
Сектор Ниви

Нива В - Прикарпаття 0:1 (19.05.2018)
Порядку 50 вінничан шизіли за Ниву.

6 фанатів з Франика пробили виїзд до Вінниці.
Сектор Ниви
Сектор Прикарпаття

Нікополь - Металіст 1925 1:0 (19.05.2018)
48 харків’ян відкатали виїзд до Нікополя. Фанати влаштували команді доволі гучну підтримку, заряджали потужно та злагоджено протягом усього матчу. Останнім часом Металіст програє, цього разу знову поразка, тож після гри між футболістами та ультрас відбулася серйозна розмова.
Харків’яни на виїзді

Буковина - Поділля 1:0 (20.05.2018)
На останній виїзд цього сезону в Чернівцях вирушило чимало фанатів з Хмельницького, вже звичний бас ледь вмістив всіх бажаючих. По дорозі було відвідано околиці Хотинської фортеці, де було влаштовано маленький пікнік. Перед входом на стадіон, виявилось що місцеві копи з’ясували для себе важливість матчу та гостинно зустріли «заходами безпеки». Протягом більшої частини гри сектор подолян активно підтримував команду. Голосова підтримка здавалась кращою, ніж у господарів, які активізувались лише після забитого м’яча, який і став переможним. По закінченню матчу гравці Поділля подякували за підтримку, а бажаючі фанати спробували довідатись у тренера причини поразки.
Фанати Поділля