Огляд нижчих ліг за тиждень
11 вересня 2018
Поки у Вищій лізі утворилася перерва, викликана матчами національної збірної, в нижчих лігах життя не стояло на місці. Серед попередніх турів звітний навряд чи можна занести до багатих на події. Виділити можна хіба що ультрас Вереса, які добряче попалили, та фанатів Металіста, яких у Петрово хотіли помістити на сектор у вигляді клітки. Більш детально в огляді від нашого ультрас-порталу.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 8

Оболонь - Суми 0:2 (08.09.2018)
12 фанатів підтримали киян у звітній грі.

5 сумчан підтримали команду в Києві.
Сектор Оболоні
Сумчани на виїзді

Інгулець - Металіст 1925 1:0 (08.09.2018)
Виїзд у Петрове пробили трохи більше 30 фанатів Металіста. Харків’яни досить активно підтримували команду, заряди були гучними та злагодженими. Перед грою були невеличкі проблеми із потраплянням на стадіон. Спочатку гостей хотіли помістити на гостьовий сектор у вигляді окремої клітки. Звісно, харківських ультрас такий розклад не влаштував, фанати від такого відмовилися та вирішили купити квитки на звичайну трибуну. На цьому виїзді навіть керівництво рідного клубу було проти своїх ультрас, фанатам, звичайно, 20-ти гривень не шкода, але справа ж не в грошах, а в самому ставленні до них. Коли фанати заради рідного клубу добираються автостопом, електричками, потягами або ж на велосипедах тільки для того, щоб команда відчувала себе, як вдома, а в відповідь - такий крок: «нам підтримка не потрібна, а якщо потрібні квитки - йдіть купуйте ...». Ультрас сподіваються, що цей вчинок - лише маленьке непорозуміння через прийом суперником. Також, за інформацією, була невеличка сутичка із правоохоронцями через те, що банери фанатів затуляли собою рекламу. В результаті сутички двох фанатів місцеві правоохоронці вивели за межі стадіону.
Ультрас Металіста

Прикарпаття - Зірка 7:1 (09.09.2018)
Виїзд до Франика відкатав один представник жовто-зеленого фанатського руху.
Один фанат Зірки на виїзді


ДРУГА ЛІГА. ТУР 8

Таврія - Металург З 1:3 (08.09.2018)
Трохи більше, ніж 20 ультрас із Запоріжжя, підтримали Металург у Бериславі. Як для невеликої кількості, виїзні досить потужно заряджали та влаштували голий торс.
Фанати Металурга

Поділля - Черкащина-Академія 1:2 (08.09.2018)
19 активних супортерів гнали господарів до перемоги.
Сектор Поділля

Нива В - Минай 0:0 (08.09.2018)
32 фанати були присутніми на секторі господарів. Вінничани використали для підтримки декілька прапорів та надали перевагу звуковій підтримці.
Фанати Ниви

Верес - Нива Т 0:0 (08.09.2018)
Три десятки носів шизіли цього вечора за Верес. Чорний сектор влаштував господарям гучну підтримку. Також рівненські ультрас спалили чималу кількість піро.

21 фанат Ниви на виїзді у Млинові.
Ультрас Вереса
Фанати Ниви

Енергія - Кристал 1:0 (08.09.2018)
14 херсонських ультрас відвідали гру у Новій Каховці. Хлопці були активні та не замовкали протягом усього матчу. Перемогу у цій грі херсонській команді здобути не вдалося, проте гравці все одно підійшли та подякували фанатам за підтримку.
Сектор Кристала

Гірник - Кремінь 2:2 (09.09.2018)
Семеро кременчужан були присутні на грі у Кривому Розі.
Фанати Кременя

Буковина - Калуш 0:3 (09.09.2018)
29 активних ультрас гнали Буковину до перемоги. Чернівчани прикрасили паркан декількома банерами та підтримували команду потужним звуком.
Ультрас Буковини