Огляд нижчих ліг за тиждень
21 вересня 2018
Не надто багатим на події вийшов 9-й тур у нижчих лігах. Серед усіх подій можна виділити ультрас Зірки, які підготували невеличкий перф на честь Дня міста. У Білозір’ї відбулася перша домашня гра у присутності глядачів. А чисельній підтримці Металіста у Харкові можуть позаздрити навіть команди з Вищої ліги. Також відбувся перенесений матч Кубка України між запорізьким Металургом та СК Дніпро-1. Більш докладно про це та інше у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 9

Зірка - Колос 0:2 (15.09.2018)
На секторі кропивничан зібралося майже півсотні народу. На гру фанати підготували текстівку «Місто-фортеця» та касові стрічки на честь Дня міста. На жаль, команда не змогла зробити подарунок в святковий день.
Сектор Зірки

Металіст 1925 - Прикарпаття 2:0 (15.09.2018)
Харківський фанат дуже скучив за футболом у виконанні Металіста, адже на їхні матчі регулярно збирається дуже багато народу. На цей матч прийшло більше 10 тисяч, такій відвідуваності можуть позаздрити навіть команди з Вищої ліги. Цього разу на секторі господарів зібралася добротна кількість народу. Обійшлися без перфів, віддавши перевагу потужній звуковій підтримці.
Фанати Металіста


ДРУГА ЛІГА. ТУР 9

Кремінь - Мир 2:0 (15.09.2018)
Зовсім невеличка підтримка була на цьому матчі у господарів поля. Незважаючи на кількість, ті, хто прийшов, задніх не пасли, а активно підтримували команду.
Фанати Кременя

Черкащина-Академія - Верес 1:2 (15.09.2018)
Шестеро рівненських фанатів підтримали команду на грі у Білозір’ї. До речі, це була перша домашня гра в сезоні, яка відбувалася при глядачах.
Фанати Вереса

Чайка - Нива В 2:2 (15.09.2018)
18 фанатів підтримали вінничан на грі у Лютіжі (на фото не всі).
Вінничани на виїзді

Кристал - Металург З 4:1 (16.09.2018)
27 ультрас під гуркіт барабану гнали Кристал до перемоги. Херсонці вже традиційно підтримували команду за допомогою великих прапорів. Чудова підтримка зробила своє діло, і місцеві фанати побачили розгромну перемогу своєї команди.

Близько 30 запоріжців відвідали гру у Херсоні. Звук моментами був доволі непоганим. Навіть не дивлячись на поразку команди, запорізькі ультрас залишилися в гарному настрої та навіть поласували херсонським кавунчиком.
Сектор Кристала
Ультрас Металурга

Калуш - Поділля 0:0 (16.09.2018)
9 подолян пробили виїзд до Калуша.
Подоляни на виїзді

Нива Т - Полісся 0:1 (16.09.2018)
Трохи більше 50 фанатів назбирав сектор тернополян. Фанати надихали команду на перемогу потужним звуком протягом усієї гри.

5 житомирських фанатів завітали на гру до Тернополя. Звісно, за звуком житомиряни значно поступалися своїм опонентам, але все одно мовчки ніхто не стояв. За це житомирські футболісти подарували своїм фанатам перемогу та гарний настрій.
Сектор Ниви
Фанати Полісся


КУБОК УКРАЇНИ. 1/32 фіналу

Металург З - Дніпро-1 0:2 (20.09.2018)
У Запоріжжі відбувся перенесений матч у Кубку України. Перемогу в цій грі здобули футболісти Дніпро-1. Не дивлячись на невтішний результат матчу, у Металурга була доволі солідна підтримка. Запоріжці гучно гнали команду уперед протягом усього матчу.
Фанати Металурга