Огляд нижчих ліг за тиждень + Кубок України. 1/16 фіналу
27 вересня 2018
Не встигли вщухнути матчі вікенду у Першій та Другій лігах, як деяким командам довелося серед тижня вступати в боротьбу за Кубок України. Добряче попалили на матчах своїх команд фанати Миколаєва та Прикарпаття. Фанати тернопільської Ниви з розмахом відзначили 40-річчя клубу. У вівторок та середу відгриміли матчі 1/16 Кубка України. Більш детально про всі події можна дізнатися з нашого традиційного звіту.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 10

Миколаїв - Зірка 3:1 (21.09.2018)
Близько 60 фанатів гнали корабелів до перемоги. Ультрас влаштували команді активну підтримку з потужним звуком протягом усієї гри. Апогеєм матчу стала добротна кількість спаленого піро наприкінці матчу.
Фанати Миколаєва

Колос - Металіст 1925 0:0 (22.09.2018)
30 харківських фанатів пробили виїзд до Ковалівки.
Харків’яни на виїзді

Оболонь - Краматорськ 0:1 (23.09.2018)
14 ультрас підтримали Оболонь у матчі проти Авангарду. На жаль, гарний настрій команда столичним фанатам не подарувала, мінімально програвши своїм опонентам.
Сектор Оболоні

Прикарпаття - Агробізнес 1:0 (23.09.2018)
Шалену підтримку на звітному матчі забезпечили Прикарпаттю його ультрас. На початку матчу на секторах під табло вони вивісили банер з написом «Перемогам час настав» та влаштували масштабне піро-шоу. Надалі фанати підтримували команду вже на своєму секторі. Після гри команда в повному складі подякувала фанатам за яскраву підтримку.
Ультрас Прикарпаття


ДРУГА ЛІГА. ТУР 10

Кремінь - Енергія 2:0 (22.09.2018)
Вже традиційно не залишився без підтримки Кремінь. 7 фанатів налаштовували місцеву команду на перемогу. Кремінь переміг, тож настрій і у футболістів, і у їхніх фанатів був на висоті. Після матчу гравці потиснули фанатам руки.
Сектор Кременя

Миколаїв-2 - Кристал 2:1 (22.09.2018)
На виїзді у Миколаєві херсонців підтримав 21 фанат. У гостей був доволі непоганий звук. Переважна кількість ультрас ловила останні сонячні промені, тож стала на голому торсі.
Ультрас Кристала

Поділля - Верес 0:1 (22.09.2018)
Активно гнали команду до перемоги і подоляни. Так, на секторі господарів зібралися 26 фанатів, які не замовкали майже весь матч. На жаль, підтримка місцевих ультрас не змогла надихнути Поділля до перемоги.

8 хлопців з Чорного Сектору пробили цей виїзд. У рівнян була потужна підтримка та радість перемоги разом з командою на бігових доріжках наприкінці матчу.
Фанати Поділля
Ультрас Вереса

Нива Т - Нива В 0:1 (23.09.2018)
Півсотні ультрас у звітному матчі підтримали тернопільську команду. Фанати підготували банер на честь 40-річчя клубу. Також була спалена добротна кількість піро.

Не залишили без підтримки свою команду і вінницькі фанати. Гру у Тернополі відвідали 22 фани.
Сектор Ниви
Вінничани на виїзді

Металург З - Реал Фарма 3:0 (24.09.2018)
Добротна кількість народу зібралася задля підтримки Металурга. Чудова та жвава атмосфера на секторі надихнула команду на розгромну перемогу. Результатом були задоволені усі, тож після фінального свистка футболісти залюбки дякували фанам за підтримку.
Фанати Металурга


КУБОК УКРАЇНИ. 1/16 фіналу

Суми - Карпати 0:3 (25.09.2018)
30 фанатів підтримали Суми у досить непростій грі проти Карпат. Ультрас чудово підтримали команду. На секторі господарів були і прапори, і розтяги, була також чимала кількість піро.

33 фанати Карпат пробили виїзд до Сум.
Сектор Сум
Львів’яни на виїзді

Калуш - Металіст 1925 1:0 (26.09.2018)
Близько 25 харківських ультрас були помічені на гостьовому у Калуші. Харків’яни зробили акцент на звуковій підтримці, гнали команду до перемоги, майже не замовкаючи протягом усього матчу. Також у гостей була велика банерна лінія.
Ультрас Металіста

Зірка - Олімпік 1:1 (26.09.2018)
Фанати Зірки підготували на кубкову гру відповідний банер. Також були касові стрічки, конфеті та вже традиційні прапори. Кропивничани в серії пенальті поступилися донеччанам з рахунком 4:5 та припинили подальшу боротьбу за трофей.
Сектор Зірки

Кристал - Десна 2:3 (26.09.2018)
Три десятки фанатів Кристалу під гуркіт барабану гнали свою команду до перемоги. На жаль, активна підтримка сектору не змогла надихнути Кристал, і таким чином у наступну стадію Кубку проходить чернігівська команда.

7 фанатів біло-синіх підтримали Десну на виїзді у Херсоні. Настрій у них був чудовий, адже у напруженому матчі їхня команда подарувала їм важливу перемогу.
Ультрас Кристала
Сектор Десни

Чорноморець - Олександрія 3:0 (26.09.2018)
На кубковому матчі в Одесі городяни не залишилася без підтримки, хоча це не допомогло уникнути розгромної поразки. На гостьовому секторі команду активно підтримували 15 чоловік, так само, як і три дні тому в Маріуполі. На порожньому стадіоні така підтримка була відчутною. Другий тайм олександрійці провели на голому торсі. Після матчу молоді футболісти підійшли до сектору, але поспілкуватися з ними не вдалося, адже тренерський штаб довірив зіграти проти Чорноморця хлопцям із U-21, і більшість із них для ультрас це не знайомі обличчя.
Фанати Олександрії