Огляд нижчих ліг за тиждень
16 жовтня 2018
Фанати Зірки піротехнікою відсвяткували 22 річницю створення угрупування HVF. Ультрас Волині привітали з Днем Народження гравців своєї команди. Запоріжці спалили чималу кількість піро у Кременчуці. Класна атмосфера з напругою на полі та піро від ультрас обох команд була на матчі у Херсоні. Більш докладно про всі події 13-го туру у нижчих лігах у традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 13

Зірка - Краматорськ 1:5 (13.10.2018)
Трохи більше 40 ультрас зібрав жовто-зелений сектор Зірки. Фанати ганяли вітер великими прапорами. У цьому матчі Зірка знову програла, чим в черговий раз розчарувала своїх фанатів. Ультрас вважають, що в останніх невдачах команди винне керівництво клубу, яке нічого корисного для команди не робить. Після матчу жовто-зелені зібрались на набережній Інгулу попалити трохи піротехніки на честь 22-ї річниці створення угрупування HVF. Яскраво виглядав і сектор колективу Iron Star Firm. На гру хлопці підготували банер з написом «Вічна слава безсмертю хоробрих, які кличуть на подвиг живих». Також на секторі була спалена чимала кількість піро.

Не залишили без підтримки свою команду і краматорські фанати. Хлопці зробили колективне фото разом з фанатами Зірки.
Фанати Зірки
Краматорці на виїзді

Волинь - Миколаїв 1:0 (13.10.2018)
Близько 50 фанатів прийшли підтримати Волинь. Лучани підготували банер, яким привітали двох гравців команди Богдана Когута та Сергія Сімініна, які днями відзначили свої Дні Народження. Звук був доволі непоганим. Настрій також був на висоті, адже Волинь подарувала перемогу в цьому матчі.
Ультрас Волині

Металіст 1925 - Гірник-Спорт 2:1 (13.10.2018)
Як завжди чисельною була підтримка у харків’ян. Сектор господарів не замовкав протягом усього матчу, забезпечуючи команді потужну підтримку.
Сектор Металіста


ДРУГА ЛІГА. ТУР 13

Кремінь - Металург З 1:0 (13.10.2018)
П’ятеро фанатів зібралися, щоб підтримати Кремінь у домашній грі. І нехай у кременчужан зовсім невеличкий фан-сектор, проте вони підтримують команду у кожній грі і дуже щиро радіють забитим голам та перемогам. Цього разу Кремінь знову переміг та очолив турнірну таблицю у групі Б.

Активну підтримку забезпечили команді на виїзді запорізькі фанати. На гостьовому секторі були помічені 47 фанатів. Окрім потужного звуку, запоріжці добряче попалили.
Фанати Кременя
Запоріжці на виїзді

Минай - Нива Т 3:0 (13.10.2018)
15 ультрас підтримали Ниву на виїзді. Тернополяни брали не кількістю, а якістю, з досить непоганим звуком гнали команду до перемоги. Додому гості поверталися не в дуже доброму гуморі, адже Нива потерпіла фіаско в цій грі. Та не дивлячись на ганебний рахунок на табло, тернопільські футболісти знайшли в собі сміливість та підійшли подякувати фанатам за підтримку.
Фанати Ниви

Чайка - Поділля 0:1 (13.10.2018)
Гру до Макаріва пробили шестеро подолян.
Сектор Поділля

Нива В - Полісся 0:0 (13.10.2018)
34 фанати підтримали господарів у звітній грі. Лицьову лінію на секторі прикрасили банером з написом «Тільки перемога» та зображенням черепа з кістками. Втім, Нива так і не здолала свого опонента та не змогла здобути перемогу.

Полісся нарешті не програло в дербі, хоча перспективи для гарного результату у гостей таки були – 20 хвилин грали в більшості та мали декілька непоганих моментів, але не скористалися ними. А підтримку на гостьовому секторі у Вінниці забезпечували 18 поліських фанатів.
Фанати Ниви
Ультрас Полісся

Кристал - Таврія 3:2 (13.10.2018)
Жваву підтримку з потужним звуком забезпечили своїй команді ультрас Кристала. Сектор господарів налічував 25 фанів. Господарі шизіли на повну, використавши на матчі добротну кількість піро.

Вперше за довгий час в об’єктив фотокамер потрапили ультрас Таврії. 21 фанат пробив виїзд до Херсону. Гості за активністю зовсім не поступалися сектору господарів, і також побавилися піро.
Фанати Кристала
Фанати Таврії

Калуш - Черкащина-Академія 1:0 (14.10.2018)
Близько 15 фанатів гнали Калуш уперед. Господарі вже традиційно підтримували команду з прапорами та піротехнікою.
Сектор Калуша

Буковина - Верес 0:1 (14.10.2018)
На виїзному матчі у Чернівцях, Верес підтримували 9 хлопців з Чорного сектору. В честь героїв які боролися і боряться за волю України, на гру був підготований спеціальний банер.
Ультрас Вереса