Огляд нижчих ліг за тиждень
10 квітня 2019
Тривала перерва у майже 4 місяці добігла свого кінця, а з нею повернулися Перша та Друга ліги та почали збирати народ на стадіони. Через скудність інформації та фото з попередніх турів, ми вирішили об’єднати декілька турів разом в одному звіті. Що з цього вийшло можна дізнатися з невеличкого звіту на нашому сайті.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 19

Миколаїв - Інгулець 0:1 (22.03.2019)
Порядку 30 фанатів підтримали господарів у звітному матчі. Під барабан з потужним звуком, корабели гнали команду до перемоги. Втім натхненої підтримки сектору не вистачило і Миколаїв мінімально програв.
Сектор Миколаєва

Волинь - Краматорськ 0:1 (23.03.2019)
Досить непоганий склад зібрався на секторі Волині. Лучани брали потужним звуком. Окрім цього на початку матчу на секторі був вивішений банер в пам’ять про офіцера безпеки ФК Волинь, який пішов з життя за декілька днів до матчу. Гарна атмосфера на секторі зникла разом з фінальним свистком, адже Волинь програла і багато хто скаржився на погане суддівство.
Фанати Волині

Металіст 1925 - Дніпро-1 1:2 (23.03.2019)
Справжнє футбольне свято намічалося на цю гру. Харків’яни скучили за футболом, про що свідчить висока відвідуваність на цьому матчі, гру відвідали порядку 22 тисяч. Ультрас Металіста перед грою влаштували марш, на якому лунали заряди на підтримку клубу та спалилася левова частка піро. На саму гру господарі підготували класний перф, який підсвітили піро. Переважна кількість сектору була на жовтому, що ще більше сприяло чудовій атмосфері. І хоча Металіст програв, але фанати досить гучно підтримували команду до самого фінального свистка.
Ультрас Металіста

Колос - Прикарпаття 3:1 (23.03.2019)
8 фанатів не лишили без підтримки Прикарпаття у Ковалівці. Гості спалили трохи піро та активно підтримували команду, але нажаль команда не підтримала бойовий настрій фанатів та програла цей матч.
Фанати Прикарпаття


ПЕРША ЛІГА. ТУР 20

Балкани - Гірник-Спорт 2:0 (27.03.2019)
Не дуже часто фанати Балкан потрапляють у об’єктиви фотокамер, але помітно, що сектор господарів значно зріс порівняно з минулим роком. Настрою фан-сектору додала впевнена перемога команди.
Сектор Балкан

Краматорськ - Колос 0:1 (27.03.2019)
Майже порожнім на матчі проти Колосу був стадіон у Краматорську. Можливо перепади погоди завадили вболівальникам підтримати місцеву команду в першій домашці сезону, але скоріше за все причиною низької відвідуваності стали день та час матчу. Так з матчу вдалося знайти лише поодиноке фото сектору YGC.
Фанати Авангарда

Прикарпаття - Миколаїв 1:2 (27.03.2019)
Трохи більше 20 фанатів підтримали Прикарпаття у звітному матчі. Не дуже вдала гра господарів призвела до третьої поспіль поразки. Настрій у франківських фанатів був відповідний, тож чимось особливим господарі не запам’яталися.
Сектор Прикарпаття

Оболонь - Металіст 1925 1:0 (27.03.2019)
80 ультрас Металіста пробили виїзд до столиці. Гості забезпечили команді потужну підтримку з гучним звуком. Також харків’яни відзначилися фаєр-шоу, через яке арбітр зустрічі на певний час був змушений зупинити гру. Проте зупинка в грі тривала не довго, а натхнення гостей не вистачило для перемоги команди.
Харків’яни на виїзді

Суми - Волинь 0:7 (28.03.2019)
Виїзна гра лучан проти Сум відбулася у Луцьку, тож Волинь мала свою перевагу. Ця гра, як і більшість матчів відбувалася посеред тижня, та й час матчу зовсім не радував місцеву торсиду. Але це фактор зовсім не став на заваді для луцьких фанатів, які не дивлячись ні на що, прийшли підтримати улюблену команду. Сектор господарів назбирав близько 60 фанатів. Волинь сповна віддячила ультрас за підтримку, розгромно перемігши свого суперника.
Ультрас Волині


ПЕРША ЛІГА. ТУР 21

Волинь - Дніпро-1 1:1 (03.04.2019)
Близько 55 фанатів зібралися на секторі Волині. Як для гри в будній день, це непоганий показник відвідуваності. Традиційно для домашніх матчів на секторі лучан було багато прапорів та потужна звукова підтримка. Сповна порадіти після фінального свистка у господарів не вийшло, адже гра завершилася нічийним рахунком.
Ультрас Волині

Рух - Прикарпаття 2:2 (05.04.2019)
10 вар’ятів пробили виїзд до Львову, де грає свої матчі Рух. Нажаль повернутися додому з перемогою франківським ультрас у цей день не судилося.
Фанати Прикарпаття

Агробізнес - Оболонь 1:2 (06.04.2019)
6 пивоварів відвідали гру у Волочиську.
Сектор Оболоні


ДРУГА ЛІГА. ТУР 18

Нива В - Чайка 1:0 (06.04.2019)
Вінничани від душі раділи перемозі разом з командою. До самої гри фанати пройшлися маршем та добряче попалили на ньому. На секторі також не обійшлося без піро.
Фанати Ниви

Буковина - Минай 0:0 (06.04.2019)
Трохи більше 30 чернівчан назбирав домашній сектор. З досить непоганим звуком господарі гнали команду уперед від свистка до свистка. Команда показала бойову гру, але здобути перемогу так і не спромоглася, задовільнившись нічийним рахунком. Після матчу футболісти підійшли подякувати ультрас за підтримку.
Ультрас Буковини

Гірник - Нікополь 2:0 (06.04.2019)
Невеличка підтримка була і Гірника. 6 фанатів були помічені на секторі господарів.

4 активних фанатів з Нікополя відвідали гру у Кривому Розі.
Сектор Гірника
Фанати Нікополя

Полісся - Нива Т 2:0 (06.04.2019)
Впевнену перемогу своєї команди побачили 10 житомирян.

Тернопільські ультрас також непогано підтримали Ниву. Так виїзд до Щасливого пробили 20 фанатів.
Фанати Полісся
Тернополяни на виїзді

Поділля - Калуш 2:1 (06.04.2019)
Потужною підтримкою гнали до перемоги своїх улюбленців ультрас Поділля. Перемогу Поділля в цьому матчі побачили 25 фанатів.
Сектор Поділля

Металург З - Кристал 2:0 (06.04.2019)
Чудовою атмосферою на матчі проти Кристалу можуть похизуватися ультрас Металурга. У запоріжців у цьому турі була найчисельніша підтримка. Потужний звук, голий торс та гарний настрій – все це можна було побачити на секторі господарів. Разом з запоріжцями Металург підтримували також фанати Маріуполя, про що свідчить банер на паркані. Запорізька команда впевнено перемогла свого суперника, чим дуже потішила своїх ультрас.

20 херсонців були помічені на матчі в Запоріжжі. Гості прогулялися містом та зробили світлини на пам’ять.
Ультрас Металурга
Фанати Кристала