Огляд нижчих ліг за тиждень
09 травня 2019
Насиченими на події були останні тури у нижчих лігах. Перші матчі гралися серед тижня, що зовсім не стало на заваді для відвідуваності на секторах. Ультрас залюбки катали виїзди та підтримували свої команди. Фанати Вереса в кожному матчі влаштовують піро-шоу. Ультрас Металіста не задоволені останніми результатами команди, тож провели з цього приводу невеличку акцію на останньому матчі. Фанати Буковини на крайню домашку підготували чудовий перф та добряче попалили. Більше подробиць про все можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас порталу.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 26

Миколаїв - Металіст 1925 3:0 (01.05.2019)
Вже давненько ультрас Миколаєва не потрапляли в об’єктиви фотокамер. Підтримати корабелів у важливому матчі прийшли порядку 55 ультрас. Господарі не влаштовували надзвичайних перфів, віддавши перевагу звуковій підтримці. Команда відчула посил фанатів та здобула розгромну перемогу, чим дуже потішила своїх прихильників. Після яскравої перемоги гравці подякували ультрас за підтримку.

Порядку 40 харків’ян відкатали виїзд до Миколаєва. Гостьовий сектор рвав горлянки протягом 90 хвилин заряджаючи команду на перемогу, втім цього виявилося замало для перемоги чи хоча б голу престижу.
Сектор Миколаєва
Харків’яни на виїзді

Прикарпаття - Волинь 1:3 (01.05.2019)
Десь 45 фанатів зібрав сектор Прикарпаття. Вар’яти активно гнали команду до перемоги протягом усієї гри, а наприкінці поєдинку влаштували справжнє піротехнічне шоу.
Ультрас Прикарпаття розтягнули величезний банер із зображенням контурів міста та написом «Станіславів», який підсвітили фаєрами.

Підтримати свою команду на виїзді приїхали 50 ультрас волинян, які допомогли створити на секторі справжню футбольну атмосферу. Лучани декілька разів протягом матчу запалювали різнокольорові фаєри та потужно заряджали під барабан. Вже після матчу між фанами Волині та поліцією сталася сутичка. Правоохоронці кажуть, що приїжджі почали палити біля стадіону піротехніку та не реагували на зауваження. Натомість ультрас з Луцька стверджують, що «отримали на горіхи» ні за що.
Фанати Прикарпаття
Ультрас Волині

Краматорськ - Гірник-Спорт 1:1 (01.05.2019)
9 фанатів з колективу YGC зібралися задля підтримки місцевого Авангарду. Нажаль натхнення фанатів не передалося команді, яка змогла задовільнитися у матчі лише одним заліковим пунктом. Також під гуркіт барабану за Авангард топив 21 фанат на секторі краматорців.
Фанати Авангарда


ДРУГА ЛІГА. ТУР 23

Нива В - Буковина 1:0 (01.05.2019)
Четверо чернівчан підтримали Буковину у виїзному матчі проти вінницької Ниви.
Ультрас Буковини

Калуш - Полісся 1:2 (01.05.2019)
Через складні погодні умови та в буквальному сенсі затоплення місцевої арени, матч з Калуша було перенесено до Франика. Через несподівані зміни, підтримати господарів вдалося лише 2 фанатам.

В останній момент перенесений матч у Франик на Хет-трик Арену завершився довгоочікуваною перемогою Полісся, а спостерігали за цим двоє жовто-зелених фанатів.
Фанати Калуша
Житомиряни на виїзді

Верес - Чайка 1:0 (01.05.2019)
Ультрас Вереса від душі попалили на домашці. Привід як раз знайшовся – команда здобула перемогу.
Фанати Вереса

Поділля - Нива Т 0:3 (01.05.2019)
20 ультрас підтримали подолян в домашньому матчі. Команда розгромно поступилася, а сектор господарів покидав стадіон у пригніченому настрої.

13 тернополян пробили виїзд до Хмельницького. Гості активно шизіли, позитивного настрою додавала впевнена гра команди, а душу грів рахунок на табло.
Сектор Поділля
Ультрас Ниви

Металург З - Кристал 2:0 (01.05.2019)
Традиційно солідною для домашнього матчу, була підтримка у Металурга. Більше сотні ультрас шизіли майже не замовкаючи ні на хвилину. Звук був на висоті, а ще більше настрою додавав рахунок на табло. Після фінального свистка команда та фанати подякували один одному за емоції протягом матчу.
Фанати Металурга

Мир - Кремінь 5:2 (01.05.2019)
Один кременчужанин був присутнім на гостьовому секторі у Горностаївці. Нажаль фото знайти не вдалося.


ПЕРША ЛІГА. ТУР 27

Металіст 1925 - Рух 2:1 (05.05.2019)
Зовсім не радують фанатів Металіста останні результати їхньої улюбленої команди. Так у попередніх шести матчах один з претендентів на вихід в УПЛ зазнав трьох поразок, два матчі звів до нічиєї і тільки раз переміг. Так на грі проти Руха, харків’яни вивісили банер з написом «Ваша гра=Наша підтримка» після чого масово покинули сектор. Тривало покарання команди не так вже й довго, на другий тайм ультрас заповнили сектор та на дуже пристойному рівні підтримали Металіст. Після матчу гравці підійшли до сектору на розмову з фанатами.
Фанати Металіста


ДРУГА ЛІГА. ТУР 24

Кристал - Мир 0:1 (05.05.2019)
24 фанати підтримали Кристал на домашці проти Миру. Активної підтримки херсонських ультрас виявилося замало для перемоги команди, і та в свою чергу мінімально поступилася суперникам з Горностаївки.
Сектор Кристала

Гірник - Металург З 1:3 (05.05.2019)
Трохи більше ніж півсотні запоріжців завітали на гру до Кривого Рогу. Сектор гостей забезпечив своїй команді чудову підтримку з потужним звуком. На секторі запоріжців було все – і голий торс, і піро і невеличка сутичка з правоохоронцями.
Запоріжці на виїзді

Кремінь - Таврія 2:0 (05.05.2019)
10 фанатів гнали Кремінь до перемоги в матчі проти сімферопольської Таврії. Настрій у фанатів був на висоті, адже команда здобула чергову перемогу та продовжує посідати першу сходинку турнірки в групі Б.
Фанати Кременя

Полісся - Верес 1:2 (05.05.2019)
Один з найемоційніших матчів за останні часи для житомирських фанатів. На трибуні було гаряче з самого початку і до самого кінця, що супроводжувалося піро, хорошою шизою, сутичками з правоохоронцями, петардами на полі, зупинкою матчу та безхарактерною грою Полісся. Після фінального свистка фанати викликали команду на серйозну розмову.

12 рівнян пробили виїзд до Новограду. На секторі гостей було не менш гаряче. Фанати Вереса, як і на попередній домашці, спалили чималу кількість піро, чим відсвяткували перемогу команди.
Фанати Полісся
Ультрас Вереса

Буковина - Нива Т 1:2 (05.05.2019)
Півсотні ультрас на звітній грі зібрав сектор господарів. Чернівчани підготували на гру 2 лицьовики – «Бийся до кінця за своє ім’я» та «Ми Буковина Чернівці і це знамено будем нести гордо». Окрім лицьовиків на секторі було розтягнуто банер, який як би натякає нам, що в регіоні залишився околофутбол, але насправді, це не так. Також господарі спалили смачну порцію піро.

28 тернополян були присутніми на гостьовому секторі у Чернівцях. Фанати під барабан гнали команду уперед протягом усього матчу та від душі раділи забитим м’ячам. Нива перемогла, чим ще більше покращила настрій своїм ультрас. Після матчу фанати зробили колективне фото разом з командою.
Фанати Буковини
Тернополяни на виїзді