Огляд трибун за тиждень
29 липня 2019
Непомітно минули два місяці міжсезоння, і от, гра мільйонів знову повернулася. Першими стартували нижчі ліги. Запоріжці, які в останній момент увірвалися до Першої ліги, дали бій столичній Оболоні. Яскраво в усіх сенсах розпочали сезон ультрас Полісся, спаливши чималу кількість піро. Фанати Вереса намалювали банер на підтримку Дніпра. Харків’яни з розмахом відсвяткували 10-річчя колективу Simmer Polecats Crew. Ну, а родзинкою на торті варто вважати матч за Суперкубок в Одесі, де київське Динамо здолало Шахтар.

СУПЕРКУБОК-2019

Динамо - Шахтар 2:1 (28.07.2019)
Чимала кількість фанатів біло-синіх приїхала до Південної Пальміри, щоб підтримати Динамо в принциповому матчі. 1000 квитків реалізували Ультрас Динамо на свій сектор. Разом з киянами шизіли за столичну команду і ультрас Карпат та Дніпра. Кияни брали не тільки кількістю, а й якістю. Звук протягом матчу був доволі потужним навіть попри те, що служба безпеки не дозволила занести на сектор мегафон. Фанати Динамо підтримали своїх друзів з Дніпра, розгорнувши відповідний банер. Піро палилося декілька разів протягом матчу, смачна порція прийшлася як раз на забиті динамівцями м’ячи. Не обійшлося і без сутичок з акабами. Після того, як кияни частково розрізали сітку і кинули фаєр в сторону воротаря Шахтаря, перед сектором з’явились космонавти в повній амуніції. Біло-сині почали гасити акабів з вогнегасників. Щоб хоч якось захиститись поліцейські застосували балони з сльозогінним газом у відповідь. Це вже далеко не перший раз, коли фанати використовують вогнегасники на стадіоні в Одесі. Засоби для гасіння пожежі на стадіоні Чорноморця знаходяться при вході на кожен сектор практично у вільному доступі...

Вперше за довгий час солідний склад (більше сотні чоловік) вивезли Родичі. Вони стояли на краю сектору і заряджали в перервах між зарядами WBC. Очевидно, що з таким складом розрахунок був і на танці після матчу. Але знову щось не зклеїлось.

Порівняно з сектором киян, у помаранчево-чорних на секторі було значно менше народу. Втім, ті хто приїхав підтримати донецьку команду задніх не пасли, активно заряджали та спалили протягом матчу велику кількість піротехніки. Увагу не міг не привернути лицьовий банер, який донеччани підготували разом з ультрас Чорноморця. Одесити були присутніми і на секторі.
Ультрас Динамо

Фанати Шахтаря


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 1

Ворскла - Зоря 0:1 (28.07.2019)
У Полтаві скучили за футболом. У минулому сезоні трибуни стадіону Бутовського збирали трохи більше тисячі вболівальників. На першу гру нового сезону завітали більше 2,5 тисяч. Але навіть така підтримка не змогла надихнути полтавську команду на перемогу. Не змогли підбадьорити своїх улюбленців і полтавські ультрас. Близько трьох десятків фанатів майже не замовкаючи гнали Ворсклу до перемоги. Втім фортуна в цей день була більш прихильна до гостей.

15 ультрас Зорі були помічені на гостьовому секторі. Не зважаючи на невелику кількість, луганці доволі жваво підтримували команду. Також гості підготували невеличкий банер для нового керманича Зорі – Віктора Скрипника.
Сектор Ворскли
Ультрас Зорі

Десна - Львів 1:2 (30.07.2019)
Досить непогана грядка зібралася на секторі господарів. Ультрас біло-синіх створили на секторі чудову атмосферу з потужним звуком. Але підтримки дванадцятого гравця виявилося замало для перемоги чернігівської команди. Десна втратила перемогу в самому кінці матчу…
Ультрас Десни


ПЕРША ЛІГА. ТУР 1

Краматорськ - Волинь 3:2 (27.07.2019)
Господарі показали чудову гру та впевнено вигравали протягом матчу, але в кінцівці зустрічі полоскотали нерви своїм ультрас. Вже традиційно Авангард підтримували два сектори. Сектор краматорців зібрав 13 фанатів. Колектив YGC зібрав на своєму секторі трохи менше народу, але не менш жваво під барабан гнав свою команду до перемоги.

1 фанат Волині відвідав матч у Краматорську.
Фанати Авангарда
Сектор Волині

Черкащина-Академія - Чорноморець 1:3 (27.07.2019)
Свою першу гру у Першій Лізі Чорноморець розпочав з впевненої перемоги. Виїзд до Черкас пробили 18 одеситів. Якісних фото знайти не вдалося, тож маємо лише скріншот з трансляції.
Одесити на виїзді

Оболонь - Металург З 3:3 (27.07.2019)
Трохи більше десятка фанатів зібрав сектор Оболоні. Господарі під акомпанемент барабану жваво підганяли команду. Спочатку справи йшли досить непогано, але вирвати перемогу та потішити своїх фанатів київська команда так і не змогла.

Запорізька команда досить несподівано встрибнула в останній потяг вагону під назвою Перша ліга. В перехідних матчах Металург не зміг здобути перемогу та мав грати в Другій лізі. І от, за декілька днів до старту сезону, київський Арсенал знімається зі змагань. Таким чином запоріжці отримують підвищення в класі. Про це можна писати багато, та Металург своєю грою довів, що є досить непростим суперником. Програючи протягом гри, запоріжці таки вирвали нічию в матчі. Гостьовий сектор не лишив запорізьку команду без підтримки. Металург підтримали 14 фанатів. Запоріжці дуже зраділи поверненню у Першу лігу, тож намалювали на гру відповідний банер.
Сектор Оболоні
Фанати Металурга

Минай - Прикарпаття 0:3 (27.07.2019)
З десяток минайців підтримали у звітній грі господарів поля. Можливо причиною маленької відвідуваності став дощ, який то йшов, то припинявся протягом усього матчу. Господарі розгромно поступилися, та фанати Миная все рівно наприкінці гри спалили піро, яке було припасене на гру.

Не надто чисельним був гостьовий сектор. Лише 6 вар’ятів підтримали Прикарпаття у Минаї. Гості були в піднесеному настрої після матчу. Команда подякувала фанатам за підтримку та зробила колективне фото.
Сектор Миная
Вар’яти на виїзді

Металіст 1925 - Інгулець 1:0 (27.07.2019)
Чудова атмосфера була на секторі харків’ян. Народу зібралося менше ніж на домашках у попередньому сезоні, але будемо вірити, що це лише розкачка. Господарі підготували на гру перф, присвячений 10-річчю угруповання Simmer Polecats Crew. Сектор прикрасив величезний банер, також було спалено левову частку піро. Виглядало дуже яскраво.
Ультрас Металіста


ДРУГА ЛІГА. ТУР 1

Поділля - Верес 0:1 (27.07.2019)
11 представників рівнян разом з банером Старі Вовки пробили виїзд до Хмельницького. Спекотна погода не давала фанатам спокійно насолоджуватися матчем, тож хлопці вирішили влаштувати обливання водою прямо на секторі. Також ультрас Вереса вивісили банер на підтримку Дніпра.
Фанати Вереса

Кристал - Таврія 2:0 (27.07.2019)
Один фанат Таврії відвідав матч у Херсоні.
Фанат Таврії на виїзді

Буковина - Ужгород 1:3 (27.07.2019)
Близько 25 фанатів підтримали Буковину у звітному матчі. Господарі жваво гнали команду до перемоги. Потім хід подій на полі значно зіпсував настрій фанатам, які додивлялися матч до кінця без будь-якого ентузіазму.
Сектор Буковини

Полісся - Нива В 1:0 (27.07.2019)
Вже вдруге у дербі перемогу святкують гравці Полісся, і вже вдруге це стається в компенсований час. Команда проявила неабиякий характер та цілком по грі вирвала перемогу у найпринциповішого суперника. Сектор житомирян зібрав близько десятки фанатів, які не зважаючи на таку незначну кількість, видали досить пристойний супорт. Також хлопці підготували на матч невеличкий перф, відзначивши не тільки старт сезону, а й першу перемогу своєї команди.

10 вінницьких фанатів підтримали команду на виїзді у Новограді-Волинському. Перед дербі Полісся та Ниви, фани обох команд розіграли Перехідний Кубок групи А. З рахунком 6:5 перемогли вінничани.
Фанати Полісся
Вінничани на виїзді

Калуш - Чайка 0:0 (28.07.2019)
Порядку 12 ультрас підтримали місцеву команду в цій грі. Господарі активно заряджали, було видно, що скучили за футболом, тож викладалися на повну. Команда не змогла перемогти, але це не завадило фанатам відзначити старт сезону порцією піротехніки.
Фанати Калуша