Огляд трибун за тиждень
16 вересня 2019
У центральному матчі туру Шахтар та Зоря влаштували справжню перестрілку, в якій переможцями вийшли донеччани. Динамо знову поступилося, їх безвиграшна серія триває вже 6 матчів. Ультрас Олександрії підтримали Дніпро, намалювавши банер. Вихідними декілька міст святкували річниці з дня заснування, тож ультрас Миная та Ниви відсвяткували ці події на своїх матчах. Фанати Кременя вважають, що їхня команда грає на контору. Більше подробиць можна дізнатися у добірці новин за тиждень на нашому сайті.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 7

Олександрія - Дніпро-1 2:0 (14.09.2019)
Трохи більше трьох десятків ультри прийшли підтримати місцеву команду у матчі про СК. Фанати Олександрії активно гнали команду до перемоги. Ультрас господарів прикрасили сектор величезним банером з написом «Справжній Дніпро має жити». Це полотно виглядало дуже символічно, якщо враховувати проти кого грала Олександрія. Місцева команда продемонструвала впевнену гру та здобула три залікові пункти до своєї скарбнички.
Фанати Олександрії

Шахтар - Зоря 4:3 (14.09.2019)
Порядку 35 фанатів налічував сектор донеччан. Останнім часом сектор помаранчево-чорних збирає не дуже велику кількість народу. Чимось особливим номінальні господарі не запам’яталися, хоча активно заряджали весь матч. Програючи по ходу гри, донецька команда знайшла в собі сили відігратися та перемогти у звітному матчі.

Півсотні луганських ультрас пробили виїзд до Харкова. Гості були куди більш активними за своїх візаві. Звук був доволі потужним, настрою ще більше додавала гра команди. І хоча Зоря програла, жоден з тих, хто приїхав підтримати команду, не має чим дорікнути своїм гравцям. Футболісти Зорі билися до останнього та продемонстрували гру доволі високого рівня, а з нею і бойовий характер. Не дарма ж їх прозвали Мужики.
Сектор Шахтаря
Ультрас Зорі

Карпати - Ворскла 2:1 (14.09.2019)
Матч сусідів по турнірці не викликав особливого ажіотажу на трибунах. Чи то львів’яни втомилися від непостійності їх команди, яка то перемагає, то програє, то грає в нічию, чи то суперник здався не надто солідним. Як відомо, Ворскла останнім часом зірок з неба теж не хапає. Домашній сектор левів був заповнений лише наполовину, а то й і менше. Під барабан господарі гнали команду вперед. Особливо яскравою підтримку львів’ян важко назвати, скоріше за все кількість таки впливає на якість. Втім, і такої підтримки вистачило для того, аби Карпати перемогли свого суперника.

Катастрофічно низькою останнім часом є явка на секторах Ворскли. Як домашки, так і виїзні матчі збирають мізерну кількість народу. На гостьовому секторі у Львові були присутніми лише 8 фанатів.
Фанати Карпат
Сектор Ворскли

Динамо - Десна 1:2 (15.09.2019)
Квола та невиразна гра біло-синіх останнім часом поки не сильно впливає на відвідуваність стадіону. Звісно, кому сподобаються п’ять матчів без перемог, гра проти Десни стала шостою непереможною, але біло-сині приходять і заряджають весь матч. На секторі ультрас Динамо знову з’явився банер «День сурка», тільки намальованих на плакаті граблів стало більше, а біля них з’явилися суперники, з якими біло-сині втратили залікові пункти після зміни тренера. Також ультрас передали вогняний привіт одіозному політику і куму Путіна Віктору Медведчуку, нагадавши, як він був адвокатом Василя Стуса, і що саме лідер опозиційної платформи «За Життя» є одним з винуватців смерті культового українського письменника Василя Стуса, який помер у карцері російської колонії особливого режиму. Після гри команда підійшла до фанатського сектору в очікуванні чергової розмови, але фанати сказали, що після такої ганебної гри говорити особливо немає про що.

Сектор Родичів вже вкотре з незрозумілих причин був порожнім весь матч.

Гостьовий сектор на Олімпійському назбирав близько 75 носів з Чернігова. Гостей було добре чутно в трансляції. Гра команди ще більше підбадьорювала фанатів, від цього шиза ставала ще яскравішою. Після другого голу у ворота киян, чернігівський сектор вибухнув від виру емоцій, шаленим радощам просто не було меж, особливо після фінального свистка, який зафіксував перемогу гостей. Після матчу команда повним складом підійшла до фан-сектору та подякувала їм за палку підтримку.
Ультрас Динамо
Фанати Десни


ПЕРША ЛІГА. ТУР 9

Гірник-Спорт - Металург З 1:0 (14.09.2019)
Третій виїзд у Горішні Плавні за місяць для запорізьких ультрас. Здається, що нелегкий шлях у це місто трохи почав набридати запоріжцям. Цього разу на матч проти Гірника завітали лише 10 виїздюків. Перемога Металурга у минулому турі додала оптимізму, але цього разу запорізька команда знову програла та продовжує посідати останню сходинку у турнірці.
Запоріжці на виїзді

Минай - Агробізнес 2:1 (14.09.2019)
На секторі зібралося близько 15 минайців. Хлопці досить непогано заряджали. До вже звичних банерів додався ще один, з написом «1126» та емблемою міста Ужгорода. Таким чином, фанати відсвяткували день народження рідного міста. Піро палилося двічі за матч, особливо яскраво було після фінального свистка. Після матчу фанати зробили колективне фото з командою.
Фанати Миная

Краматорськ - Металіст 1925 0:1 (14.09.2019)
Одразу два сектори підтримали місцеву команду в матчі проти Металіста. Порядку 30 ультрас назбирав сектор краматорців. Вони були доволі активними протягом усього матчу, потужно заряджаючи під барабан. На секторі YGC зібралося народу вполовину менше, але вони не менш жваво підтримали Авангард. Показавши непогану гру, місцевий клуб так і не зміг потішити своїх фанатів перемогою.

Близько 80 харків’ян пробили виїзд до Краматорська. На секторі гостей була чудова атмосфера. Ультрас не замовкали ні на хвилину протягом всього матчу. У харків’ян була чудова банерна лінія та потужний звук. Забитий гол ще більше підбадьорив сектор гостей. Металіст переміг, і після фінального свистка фанати влаштували масштабне піро-шоу.
Ультрас Авангарда
Харків’яни на виїзді

Миколаїв - Кремінь 6:2 (14.09.2019)
Троє кременчужан відвідали матч у Миколаєві. Хлопці привітали Миколаїв з днем міста, намалювавши відповідний банер. Останнім часом кременчуцька команда програє свої матчі, деякі з великим рахунком. Дивлячись на такі події, Кремінь почали звинувачувати в грі на контору. Спостерігаючи за останніми матчами, можна зрозуміти, що диму без вогню не буває. На думку фанатів, якщо не вся команда причетна до цього, то пару щурів у колективі точно завелися. На попередньому матчі з Прикарпаття кременчужани зарядили про неприпустимість таких дій. Після матчу відбулась розмова з гравцями. Вони були ображені на фанатів і запевнили, що ніхто не причетний до гри на контору. Але результат гри в Миколаєві знову наштовхує на такі думки. Тому в другому таймі були зняті банери і хлопці з сектору провели його спинами до поля…
Сектор Кременя

Чорноморець - Оболонь 0:1 (14.09.2019)
13 пивоварів побачили перемогу своєї команди у Одесі.
Фанати Оболоні


ДРУГА ЛІГА. ТУР 9

Енергія - Кристал 1:3 (14.09.2019)
Чудову атмосферу на гостьовому секторі створили ультрас Кристала. Велика банерна лінія в купі з потужними зарядами під барабан додали команді наснаги, і херсонська команда впевнено здолала свого суперника. 48 херсонців відкатали виїзд до Нової Каховки.
Ультрас Кристала

Поділля - Полісся 1:0 (14.09.2019)
Домашня грядка господарів назбирала трохи більше народу, ніж на попередній домашці. Останнім часом подоляни демонструють непогану гру та є зовсім незручними для своїх суперників. В останніх матчах Поділля грає тільки на перемогу, або на нічию. Виключенням є, хіба що, поразка у Кубку України. З впевненою грою команди поступово зростає і ультрас-сектор. Порядку 30 фанатів надихали команду на перемогу в матчі проти Полісся. Цього разу подоляни знову порадували фанатів своєю перемогою.

Вже вдруге в цьому сезоні Полісся з рахунком 1:0 поступається Поділлю в Хмельницькому. Нещодавно хмельничани забрали в житомирян сподівання на кубок, сьогодні ж, забрали в них друге місце в таблиці. На трибунах у Хмельницькому за грою улюбленців спостерігали 17 жовто-зелених, отож, виїзна активність порадувала більше, ніж гра команди. Між іншим, в цей день житомиряни святкували день міста, але у команди вийшов досить специфічний подарунок до цієї події.
Сектор Поділля
Фанати Полісся

Нива В - Нива Т 0:1 (14.09.2019)
В день матча вінничани святкували день міста, тож на гру фанати підготували полотно на честь 656-ї річниці з дня заснування міста. Сектор господарів на гру назбирав порядку 35 ультрас, які з прапорами та зарядами підтримували команду всі 90 хвилин. Втім, насолодитися святом сповна вінницьким фанатам не вдалося, адже Нива поступилася.

5 тернополян пробили виїзд до Вінниці. Хлопці поверталися додому у чудовому настрої, колись матчі між цими суперниками були дуже принциповими.
Фанати Ниви
Тернополяни на виїзді


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Агротех Тишківка 9:0 (12.09.2019)
Чимала кількість народу підтримала Зірку у звітному матчі. За палкої підтримки своїх ультрас кропивницька команда просто не мала шансів на помилку. Зірка зовсім не лишила шансів суперникові, влаштувавши справжній розгром.
Сектор Зірки

Карпати-Енергетик - Ковель-Волинь 0:0 (15.09.2019)
6 ковельчан на вихідних пробили виїзд в Галич.
Фанати Ковеля

Зірка - Шляховик Олександрія 2:1 (15.09.2019)
До перемоги над Агротехом у попередньому матчі, додалася ще одна перемога над Шляховиком. Цього разу гра видалася не такою легкою, як у минулому турі, але Зірка змогла здобути 3 залікові пункти до своєї скарбнички. Підтримка ультрас сектору була ще жвавішою, ніж в попередньому матчі. Господарі забезпечили команді потужні заряди протягом матчу, також для підтримки використовувалися прапори.
Ультрас Зірки

Дніпро Ч - Вікторія 0:3 (15.09.2019)
Перед матчем ультрас Дніпра вже традиційно пройшли маршем, після чого влаштували на секторі святкову атмосферу до Дня міста.
Фанати Дніпра