Огляд трибун за тиждень
16 березня 2020
Через короновірус Кабмін на три тижні запровадив карантин в Україні, в повній мірі це торкнулося і всіх спортивних змагань, в результаті чого, матчі Кубка України стали останніми на яких були присутні глядачі. Тож до квітня трибуни стадіонів будуть пустувати, а сьогодні хочеться згадати про минулий тиждень. Про перипетії у кубкових матчах та креатив від фанатів в матчах УПЛ можна дізнатися з невеличкого звіту на нашому сайті.

КУБОК УКРАЇНИ. 1/4 ФІНАЛУ

Минай - Інгулець 1:1 (11.03.2020)
На цю гру фанати Миная підготували банер «За два кроки до мети» та зображенням кубку. Під час виходу команд на поле минайці розтягнули банер і запалили непогану кількість піро. На самому секторі зібралося близько 20 хлопців, які досить активно протягом матчу гнали команду до перемоги. 120 хвилин команди не могли виявити сильнішого, тож переможця визначали у футбольній лотереї. В історичному для закарпатського футболу матчі, сильнішими виявилися саме господарі, які крокують до півфіналу турніру.
Фанати Миная

Альянс - Маріуполь 2:4 (11.03.2020)
Близько 40 фанатів під барабан гнали вперед команду з Липової Долини. Жвавої підтримки виявилося замало для перемоги над більш досвідченим суперником. Альянс дав бій Маріуполю, але до наступної стадії Кубку проходить саме представник УПЛ. Після матчу фанати обох команд зробили колективне фото.

8 виїздюків підтримали Маріуполь у Сумах. Разом з азовцями цей виїзд також відкатали і фанати запорізького Металурга.
Фанати Альянса
Сектор Маріуполя

Динамо - Олександрія 1:0 (11.03.2020)
Трохи більше народу ніж на попередній домашці проти Колосу назбирали трибуни Олімпійського. Можливо суперник здавався більш солідним, можливо киян все ж таки цікавило чи проб’ється столична команда до півфіналу турніру. Заповнений сектор біло-синіх забезпечив команді потужну підтримку протягом усього матчу. Відсутність піро на домашнім матчах ультрас Динамо сповна компенсують гучним звуковим супортом. Яскраво сектор виглядав завдяки різноманіттю та кількості розтягів. Напруга в матчі не відпускала присутніх на Олімпійському протягом 120 хвилин. Лише у другому екстра-таймі кияни забили переможний для себе гол та потрапили до півфіналу Кубку України.

24 фанати жовто-чорних підтримали команду на гостьовому секторі у Києві. Разом з олександрійцями на секторі також були присутні фанати Арсеналу БЦ.
Ультрас Динамо
Фанати Олександрії

Десна - Ворскла 0:1 (12.03.2020)
Єдиний кубковий матч четверга відбувся у Чернігові при порожніх трибунах. Замість фанатів на трибуні розмістили картонного фаната, який тримав табличку з написом «Десна, ми з тобою». Самі ж сіверяни все рівно знайшли спосіб підтримати команду. Біло-сині розташувалися на даху покинутої будівлі, яка знаходиться поблизу стадіону. Та порадувати своїх ультрас футболісти Десни не змогли, в півфінал Кубку проходить полтавська Ворскла.
Фанати Десни


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 23

Олександрія - Колос 4:2 (14.03.2020)
Матч хоч і відбувався без глядачів, але не без підтримки команди, як звукової так і візуальної. Саме так ультрас Олександрії підтримали команду на домашці проти Колосу. Порожній сектор прикрасили прапорами у кольорах клубу, а під стадіоном підтримували зарядами так піро.
Ультрас Олександрії

Зоря - Шахтар 1:0 (15.03.2020)
Дуже креативно підтримали свою команду ультрас Зорі. Протягом матчу над полем кружляв квадрокоптер з банером, на якому був напис «Ми з вами всюди». Здається, така підтримка все ж допомогла луганській команді. Зоря здобула перемогу над Шахтарем та перемістилася на другу сходинку у турнірці.
Трохи креативу від фанатів Зорі