Огляд трибун за тиждень
08 вересня 2020
Пустували стадіони нашої країни ні багато, ні мало, аж з березня місяця. Минулий чемпіонат догравався при порожніх трибунах, старт нового у Вишці також пройшов без глядачів. Навіть попри заборону відвідування матчів через уведенні карантинні заходи, певна частина фанатів знаходила можливість підтримати своїх улюбленців будь-якими способами. Більше пощастило ультрас нижчих ліг, вже в перших турах у них з’явилася можливість підтримати команди з трибун. Чи надовго фанати з’явилися на секторах, покаже тільки час. А тепер трохи про те, чим жили ультрас трибуни на минулому вікенді.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 1

Кристал - Миколаїв 1:2 (05.09.2020)
Найбільш чисельною в першому турі серед двох ліг можна сміливо назвати підтримку господарів поля. Херсонську команду в матчі проти гостей з Миколаєва підтримували одразу два фанатських сектори. Молоде покоління назбирало на своєму секторі близько 40 ультрас. Гучний звук та голий торс під гуркіт барабану, супроводжували команду протягом усього матчу. Старше покоління розташувалося на рідному 23 секторі. У них було своя яскрава атмосфера на цій грі.

Близько 50 корабелів підтримали команду на виїзді у Херсоні. Гарячої підтримки під акомпанемент барабану миколаївським фанатам вочевидь було замало, тож вирішили додати колоритності бійкою. Так, на останніх хвилинах матчу виникла штовханина біля гостьового сектору. Корабели почали перелазити через паркан на сусідній сектор. Причину сутичок знають тільки учасники події, та в інтернет мережах пишуть про те, шо ультрас обох команд зчепилися між собою. Судячи з фото, без травм не обійшлося. Сутичка завершилася тим, що на секторі з’явилися «космонавти», в колі яких, ультрас з Миколаєва додивлялися гру та дякували команді.
Фанати Кристала
Корабели на виїзді

Краматорськ - Чорноморець 1:2 (05.09.2020)
Вже давненько одесити не радували виїзними фотками. Після невеличкої перерви гості із Південної Пальміри знову з’явилися в об’єктиві фотокамер. Троє одеситів пробили виїзд до Краматорська. Разом з ними команду також підтримали шестеро донеччан.
Ультрас Чорноморця

Металіст 1925 - Нива Т 1:1 (05.09.2020)
Яскраво у новий сезон увійшли ультрас харківського Металіста. Господарі підготували на першу домашню гру невеличкий перф. Прикрасили паркан банером з написом «Час перемагати» та закріпили все дійство піро-шоу. Втім, насолодитися переможними нотками в цьому матчі господарям не судилося. Команди розписали лише нічию.

На відміну від господарів, гостям не вдалося пошизіти за Ниву. Фанатів тернопільської команди не пустили на гостьовий сектор, мотивуючи це карантинними обмеженнями. Завдяки втручанню адміністрації клубу з Тернополя, єдине про що вдалось домовитися – це вивісити на гостьовому банери. Сам матч тернополяни переглядали серед харківських вболівальників.
Фанати Металіста
Сектор Ниви


ДРУГА ЛІГА. ТУР 1

Нікополь - Металург З 0:3 (05.09.2020)
Своя підтримка була і у господарів поля. 6 нікопольців заряджали команду на перемогу. Побачити таку бажану «вікторію» фанатам господарів так і не вдалося. Запорізька команда виявилася на голову сильніше за суперників.

Досить душевно пройшов виїзд запоріжців до Нікополя. Команда порадувала розгромною перемогою на старті турніру. Самі ж ультрас, забезпечили команді потужну підтримку, з гучним звуком та невеличкою порцією піро. Гостьовий сектор назбирав на звітну гру 69 фанатів, що в нинішніх реаліях є доволі пристойною цифрою.
Сектор Нікополя
Запоріжці на виїзді

Реал Фарма - Кривбас 0:1 (05.09.2020)
Порядку трьох десятків народу налічувала виїзна грядка. Хтось активно рвав горлянку протягом матчу, хтось попивав пиво, хтось пас задніх, хтось бавився піро, втім це не відміняє того факту, що своя аудиторія у відродженої команди є. Криворізька команда віддячила фанатам трьома заліковими пунктами до скарбнички.
Фанати Кривбаса

Дніпро Ч - Металіст 0:4 (05.09.2020)
Як завжди потужно підтримали свою команду фанати Дніпра. Потужний звук, прапори та чудова банерна лінія – цим вражали на першій домашці у Другій лізі черкаські ультрас. Та й народу зібралося доволі непогана кількість. На грі було вивішено текстівку «Захист країни не злочин», в знак підтримки патріотів, що боряться з проросійськими ворогами всередині країни. Попри чудову підтримку, господарі не змогли порадувати перемогою, тож перший млинець у новому сезоні вийшов комом.

Нещодавно створена харківська команда також не лишилась без підтримки. За Метал активно топлять фанати харківського Металіста. Тимчасова ця дія чи постійна, побачимо потім, в будь-якому разі фанатам є за кого катати як в Першій, так і в Другій лігах. На виїзді у Черкасах 10 харків’ян.
Ультрас Дніпра
Харків’яни на виїзді

Волинь-2 - Нива В 3:1 (06.09.2020)
Не залишилась без підтримки Нива. 7 вінничан відкатали виїзд до Луцька.
Фанати Ниви


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Вовчанськ - Зірка 6:1 (05.09.2020)
На виїзді 7 жовто-зелених фанатів. Результат матчу навряд чи може порадувати кропивничан. Та претензій до команди, яка боролася до останнього у фанатів здається немає.
Фанати Зірки