Огляд трибун за тиждень
15 вересня 2020
Гойдалки з відвідуванням матчів на стадіонах тривають і далі. В деяких містах народ спокійно пускають на трибуни, в інших матчі проходять без вболівальників. Кияни продовжують акції протесту проти керівництва клубу та головного тренера. З кожноюгрою зростає сектор Металу, фанати якого на матчі підтримали білоруський народ. Яскраво підтримали свої команди ультрас Кривбасу, черкаського Дніпра та Сум. Більше подробиць у добірці новин за тиждень.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 2

Динамо - Десна 0:0 (11.09.2020)
Вже другий матч Динамо в чемпіонаті відбувається при порожніх трибунах, тож максимум з яким можна підтримати команду – це зібратися перед грою. Біло-сині продовжують акції протесту проти призначення Луческу головним тренером команди. Фанати Динамо зібралися невеликою купкою та знову принесли красномовний банер. Якщо на першому матчі до динамівських ультрас була прикована невелика увага з боку правоохоронців, то цього разу до зустрічі з фанатами підготувалися заздалегідь…
Ультрас Динамо

Минай - Олександрія 1:0 (13.09.2020)
На дебютній грі в УПЛ сектор господарів назбирав порядку 20-ти фанів, які протягом усього матчу гнали команду вперед. Перша ж гра у Вишці виявилася переможною для Миная.

За пару днів до матчу стало відомо, що глядачі будуть допущені на стадіон в Ужгороді. Шість місяців, від початку березня, фанати не мали змоги бути присутніми на гостьових матчах Олександрії. На самий дальній виїзд нового сезону відстанню у1100км дістались шестеро фанатів Олександрії.
Сектор Миная
Фанати Олександрії

Зоря - Маріуполь 0:1 (13.09.2020)
Вишка продовжує хандрити без вболівальників на секторах, тож фанати Зорі заручившись підтримкою запорізьких ультрас підтримували луганську команду під парканом стадіону. Серед багатьох банерів увагу привертав свіже намальований до 225-річчя Луганська. Відсвяткувати чудову дату фанати Зорі не змогли через мінімальну поразку команди.
Ультрас Зорі


ПЕРША ЛІГА. ТУР 2

Агробізнес - Кристал 4:2 (11.09.2020)
Гру у Волочиську відвідали два фанати Кристала. Нажаль, порадіти перемозі улюбленої команди херсонських ультрас цього разу не судилося.
Херсонці на виїзді

Нива Т - Альянс 1:1 (11.09.2020)
Матч проходив без глядачів, тому на секторі господарів були лише банери. Із приємного можна виділити те, що тернополяни нарешті вручили футболки Золотникам минулого сезону. Традиційно такі футболки вручаються на останньому матчі сезону, але з відомих причин зробити це вдалося лише тепер.
Сектор Ниви

Оболонь - Прикарпаття 4:1 (11.09.2020)
Десь шестеро фанатів підтримали Прикарпаття у Києві. Матч проходив без глядачів, тож гру дивитися вже традиційно довелося під парканом стадіону.
Фанати Прикарпаття

Полісся - Верес 0:0 (12.09.2020)
Через неготовність центрального стадіону м. Житомира та невідповідність вимогам ПФЛ «Спартак Арени», домашні матчі сезону житомиряни гратимуть у Києві на НТК. ім. Баннікова. Матч з Вересом відбувався за порожніх трибун, та все ж таки декілька фанатів знайшли можливість підтримати номінальних господарів у звітному матчі.

Один представник банди «Старі Вовки» відкатав черговий виїзд за Верес.
Житомиряни на виїзді
Фанат Вереса


ДРУГА ЛІГА. ТУР 2

Кривбас - Нікополь 6:1 (11.09.2020)
Не менш яскравою ніж в попередньому матчі була підтримка у Кривбасу. Пристойну кількість народу назбирав сектор господарів. Паркан за воротами криворіжці прикрасили банером з написом «Роками мрій палає Кривбасу вогонь». До банеру додалась гучна звукова підтримка та левова кількість піро спалена на матчі. Родзинкою на торті стала розгромна перемога над суперником.
Сектор Кривбаса

Металіст - Реал Фарма 6:0 (11.09.2020)
Порядку 25 ультрас шизіли за Метал. Харків’яни до когорти своїх банерів додали також банер в підтримку білоруського народу. Вже другий матч поспіль Метал трощить своїх суперників та додає гарного настрою своїм фанатам, яких з кожною грою стає все більше і більше.
Фанати Металу

Поділля - Волинь-2 1:0 (12.09.2020)
Нарешті подоляни змогли підтримувати команду на трибунах рідного стадіону. За згодою з керівництвом клубу, сектор розташувався на південній трибуні, що на фоні повної пасивності кузьми допомогло створити непоганий звук. Також на гру було підготовлено текстівку на підтримку арештованих в Харківській області активістів, які боролись з проросійськими парамілітарними формуваннями. У непростому матчі Поділля здобуло мінімальну перемогу.
Сектор Поділля

Черкащина-Академія - Дніпро Ч 0:0 (12.09.2020)
Десь 23 черкаських фанати пробили виїзд до Білозір’я. У гостей виникли певні труднощі з потраплянням на матч, які вони все ж таки подолали та змогли підтримати своїх улюбленців у черкаському дербі. А от команди переможця виявити так і не змогли відкатавши гру без забитих м’ячів.
Ультрас Дніпра

Металург З - Перемога Дніпро 0:0 (14.09.2020)
Три десятки запорізьких фанатів відклали всі свої справи та в будній день прийшли підтримати своїх улюбленців. Сектор господарів не змовкав увесь матч, наснаги додавали попередні успіхи команди, але цього разу на фанатів очікували лише нудні нулі на табло.
Сектор Металурга


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Полтава 0:7 (12.09.2020)
Вже котрий матч поспіль кропивницька команда не знає смак перемог, а останні дві гри взагалі закінчилися для Зірки розгромними поразками. Не дивлячись на це, віданні фанати завжди разом з командою.
Фанати Зірки

Суми - Вовчанськ 0:2 (12.09.2020)
Три десятки сумських ультрас гнали господарів до перемоги. Сумчани підготували на матч невеличкий перф та загалом, яскраво шизіли протягом матчу. Проте, жвавої підтримки ультрас для взяття трьох залікових пунктів виявилося замало.
Сектор Сум