Огляд трибун за тиждень
13 жовтня 2020
Через матчі Збірної у Вишці настала невеличка перерва, тож вся увага була прикута до поєдинків у нижчих лігах. Ультрас Поділля з розмахом відсвяткували 60-річчя клубу. Не менш яскраво на матчах своїх команд пошизіли фанати Полісся, вінницької Ниви та Зірки. Фанати Ковеля розбавили підтримку команди поїданням шашлику. Більше подробиць у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 6

Полісся - Чорноморець 1:1 (11.10.2020)
З недавніх пір стадіон у Бучі став «домашньою» ареною для команди з Житомира. Саме туди дісталися порядку двох десятків жовто-зелених та влаштували вакханалію за парканом з піро-шоу, гучними зарядами та таким собі «домашнім угаром». Порадіти перемозі команди не вдалося, у двох турах житомиряни набрали лише другий бал.
Фанати Полісся

Кристал - Волинь 0:1 (11.10.2020)
Три десятки херсонських ультрас надихали Кристал на перемогу. Чимось яскравим господарі не вражали, надавши перевагу звуковому супорту, також для підтримки використовувалися прапори. Команда господарів теж виглядала не на всі сто, мінімально поступившись суперникові.

Один лучанин відкатав виїзд до Херсону.
Сектор Кристала
Фанат Волині

Кремінь - Прикарпаття 0:1 (11.10.2020)
Не щастить в останнім двох матчах кременчуцькій команді. Друга поразка поспіль відсунула Кремінь ближче до кінця турнірки, правда щільність команд в таблиці за набраними пунктами ні про що ще не говорить. Не дивлячись на невтішні результати в останніх поєдинках без підтримки команда господарів не лишилася. Близько 15 фанатів забезпечили Креміню доволі жваву підтримку протягом усього матчу.

Троє виїздюків з Франикапобачили перемогу рідної команди у Кременчуці.
Сектор Кременя
ФанатиПрикарпаття


ДРУГА ЛІГА. ТУР 6

Чайка - Нива В 3:1 (10.10.2020)
11 вінничан непогано відірвалися на матчі у Макарові. Атмосферний виїзд був наповнений зарядами під барабан та піро у кольорах клубу. Проте, надихнути команду на переможні результати у фанатів з Вінниці поки що не надто виходить. Після шести матчів Нива не набрала жодного залікового пункту та посідає останню сходинку в таблиці.
Вінничани на виїзді

Дніпро Ч - Перемога Дніпро 1:1 (10.10.2020)
Домашня грядка господарів на матч проти Перемоги налічувала близько 20 фанатів. Гучні мотиви заряджали команду 90 хвилин, контрасту сектор ультрас особливо додавав, адже трибуни були порожні. Жвавої підтримки для взяття 3 залікових пунктів трохи не вистачило, тож прийшлося задовільнитися лиши нічиєю.
Ультрас Дніпра

Поділля - Ужгород 2:1 (10.10.2020)
Подоляни відсвяткували 60-річчя клубу. На гру було підготовлено велику текстівку, яка згадувала успіхи Поділля та мотивувала на наступні перемоги. Метою акції було звернути увагу на те, що Поділля є частиною славетної історії рідного міста, а не чиїмось політичним, іміджевим чи комерційним проектом, і без усвідомлення цього немає сенсу говорити про якісь перспективи і стратегії. Впевнена гра команди дуже порадувала подільських ультрас, тому влаштоване піро-шоу після другого голу виявилося родзинкою на торті. На секторі господарів в цьому матчі було багато нових обличь, тож звукова підтримка трохи підкачала.
Сектор Поділля

Металург З - Енергія 4:0 (10.10.2020)
Розбір польотів між командою та фанатами на попередній домашці приніс свої плоди. Так, вже другу гру поспіль Металург громить своїх суперників. Зараз запорізька команда влаштувалася на другій сходинці турнірки. Звісно, такі результати не відбулися б без єдності гравців та запорізьких ультрас, останніх до речі, на звітному матчі зібралася чимала кількість.
Фанати Металурга


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Каховка 0:2 (10.10.2020)
Ким варто захоплюватися, так це фанатами Зірки. Команда програє від матчу до матчу, а кропивничани все рівно активно підтримують Зірку і вдома, і на виїзді. Кропивницька область має найменшу захворюваність на коронавірус, але трибуни стадіону на матчах продовжують залишатися порожніми… Звісно цей фактор зовсім не турбує кропивничан, які підтримують Зірку під стадіоном. Жовто-зелені фанати цього разу розбавили атмосферу за допомогою піро. Також підтримав команду і колектив IronStarFirm.
Ультрас Зірки

Луцьксантехмонтаж 536 - Ковель-Волинь 1:1 (10.10.2020)
Переможними нотками для ковельчан гра їхньої команди в цьому матчі так і не закінчилася. Втім, для суму у гостей просто не було часу. Вони встигали робити все – і команду підтримувати, і шашличком балуватися. Після нічиєї шанси на чемпіонство ще продовжують зберігатися.
Фанати Ковеля