Огляд трибун за тиждень
03 листопада 2020
Не встигли фанати Шахтаря та Зорі насолодитися футболом з трибун, як у них забрали і цю маленьку можливість. Наступні єврокубкові матчі, як і всі інші, будуть відбуватися за порожніх трибун. Українські ультрас розуміють, що без футболу на стадіоні вони надовго, тож катають виїзди та відвідують домашки за будь-яких умов. Цього вікенду прорватися на трибуни змогли лише фанати Минаю, та й ті, після ігнору команди тепер вирішили страйкувати. Більше подробиць про події вихідних у нашому традиційному звіті.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. ТУР 2

Шахтар - Інтер 0:0 (27.10.2020)
Через карантинні заходи заповнити трибуни Олімпійського на звітному матчі дозволили лише на 15% від загальної кількості арени. Певною мірою, Шахтар не лишився і без активної підтримки ультрас. І хоч організованого великого фан-сектору не було, у Києві гірників підтримували ультрас донецького та солігорського Шахтаря разом з одеситами. Гру за такої кількості глядачів, яка була на цьому матчі, зараз можна назвати розкішшю, адже вже наступний матч у Лізі Чемпіонів донеччани зіграють вже за порожніх трибун, через погіршення епідеміологічної ситуації в країні.
Фанати Шахтаря

Ференцварош - Динамо 2:2 (28.10.2020)
Не дивлячись на усі обмеження та заборони, кілька фанатів Динамо таки змогли потрапити до Будапешту. Поки кияни скудним складом ледь змогли пробити цей виїзд, ультрас господарів під зав’язку забили свій сектор, здається забувши про карантинні заборони.
Кияни на виїзді


ЛІГА ЄВРОПИ. ТУР 2

Зоря - Брага 1:2 (29.10.2020)
Друга поспіль поразка Зорі у Лізі Європи залишає не дуже райдужні шанси на вихід з групи. Цей факт все рівно не відлякав місцеву публіку, яка прийшла підтримати чорно-білих на цей матч. Щоправда, трибуни Славутич – Арени не назбирали навіть тисячу вболівальників. Зате завжди вірними залишаються ультрас Зорі, які з командою попри все. В матчі проти Браги грядка господарів назбирала порядку трьох десятків ультри.
Сектор Зорі


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 8

Олександрія - Десна 2:2 (31.10.2020)
Як і в попередньому матчі ультрас господарів спостерігали за розвитком подій на полі через паркан. Невеличкій групі фанатів не став на заваді навіть дощ, який продовжувався протягом усього матчу. Олександрійці рятувалися від непогоди за допомогою звичайних та великих пляжних парасольок. Та не тільки погода зіпсувала настрій місцевим фанатам, а й підсумковий рахунок на табло, адже перемога спливла на останніх хвилинах матчу.
Ультрас Олександрії

Минай - Рух 0:0 (01.11.2020)
Не зважаючи на карантинні обмеження, частині фанатів все ж вдалося проникнути на територію стадіону, щоб підтримати господарів. Але гравці Минаю напевно не оцінили вірність своїх фанатів, бо після фінального свистка ніхто не підійшов до кутка стадіону, в якому знаходилися вболівальники. Фанати Минаю зазначають, що такий ігнор відбувається вже не в перший раз. Навіть гравці дублю масово ігнорують вболівальників після матчу. Після такого відношення, фанати Минаю вирішили оголосити страйк ,та припинити відвідувати усі матчі клубу, на всіх рівнях, допоки гравці не змінять своє відношення до фанатів.
Фанати Минаю


ПЕРША ЛІГА. ТУР 10

Полісся - ВПК-Агро 3:1 (31.10.2020)
Матч у столиці на стадіоні Баннікова відвідало троє фанатів Полісся. Жовто-зелені порадували своїх фанатів впевненою перемогою з трьома забитими м’ячами.
Фанати Полісся

Агробізнес - Прикарпаття 3:0 (31.10.2020)
Виїзд до Винників пробили шестеро фанатів Прикарпаття. Хлопці розташувалися під парканом та на паркані, і чудовий настрій їм не змогла зіпсувати навіть розгромна поразка команди.
Ультрас Прикарпаття

Нива Т - Кремінь 2:2 (31.10.2020)
Тернопільські ультрас підтримали команду з-за меж стадіону у селищі Вишнівці, де Нива проводить домашні матчі у зв’язку з ковідною ситуацією в Тернополі.
Фанати Ниви

Волинь - Краматорськ 0:1 (31.10.2020)
Пошизіли на славу на домашці фанати Волині. Лучани створили під стадіоном імпровізований сектор, з якого лунали потужні заряди та плавилася піротехніка.
Ультрас Волині


ДРУГА ЛІГА. ТУР 9

Балкани - Металіст 1:3 (30.10.2020)
Десь з десяток харків’ян відкатали виїзд до Зорі. Метал продовжує штампувати перемоги. Харківська команда здобула 8 перемог, зігравши в нічию лише раз. Після матчу ультрас зробили фото на згадку разом з головним тренером та нападником команди.
Харків’яни на виїзді

Металург З - Кривбас 2:2 (31.10.2020)
Дружня атмосфера панувала у Запоріжжі, як на полі так и поза ним. Металург та Кривбас розписали дружню нічию. А за межами стадіону ультрас обох команд разом підтримували своїх улюбленців. Чудовий настрій серед фанатів не зіпсувала навіть дощова та прохолодна погода.
Фанати Металурга та Кривбасу

Волинь-2 - Чайка 1:4 (01.11.2020)
Усюди на цих вихідних встигали фанати Волині. Спочатку луцькі ультрас у суботу влаштували класну шизу під стадіоном за першу команду, а вже у неділю вирішили підтримати і другу команду. Нажаль, і в цьому матчі на лучан чекала невдача у вигляді поразки.
Фанати Волині


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Суми 1:3 (31.10.2020)
Одразу дві банди гнали Зірку до перемоги на домашній грі проти Сум. З одного боку стадіону розташувалися 17 жовто-зелених супортерів, з іншого кропивничан підтримували хлопці з колективу IronStarFirm, до яких долучилися друзі з колективу IngulFamily.
Ультрас Зірки