Огляд трибун за тиждень
17 листопада 2020
Поки Прем’єр-ліга пішла на перерву викликану матчами Збірної, баталії у нижчих лігах продовжили набирати оберти. Так, представники Першої ліги встигли відіграти на тижні цілих 2 тури. Особливу увагу минулого вікенду привернули два матчі. У Кривому Розі яскраве піро-шоу на спільному імпровізованому секторі влаштували ультрас Кривбаса та Металу. Не менш гаряче було у Млинові, де фанати Волині окрім піро-шоу влаштували також сутички з правоохоронцями. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 12

Полісся - Нива Т 0:1 (10.11.2020)
Ні карантинні заборони, ні матчі серед робочих буднів не стають на заваді для підтримки улюбленого клубу. Четверо житомирян підтримали Полісся у «домашці» в Києві. Правда, порадіти перемозі своєї команди не судилося, Нива виявилася трохи сильнішою.

Покинути всі свої справи та відкосити від роботи посеред тижня може не кожний. Не дивлячись на те, що з Тернополя до столиці не приїхала жодна людина, підтримка у Ниви все рівно була. Троє представників столичної діаспори гнали Ниву до перемоги.
Фанати Полісся
Ультрас Ниви

Альянс - Верес 2:1 (10.11.2020)
З десяток фанатів Альянсу розташувалися під парканом та під барабан забезпечили активну підтримку господарям. Присутність вболівальників хоча б таким способом, змогла надихнути Альянс на перемогу у звітному матчі.
Фанати Альянсу


ДРУГА ЛІГА. ТУР 11

Поділля - Карпати Галич 2:0 (15.11.2020)
Порядку 15 подолян підтримали місцеву команду у звітному матчі. Частина фанатів розташувалася на паркані, який загороджує стадіон, декілька фанатів підтримували команду з балкону закинутої будівлі. Такі методи підтримки надихнули Поділля на перемогу та здобуття трьох залікових пунктів.
Ультрас Поділля

Кривбас - Металіст 0:0 (15.11.2020)
Гарячу підтримку забезпечили команді ультрас обох команд. Криворіжці та харків’яни влаштували спільний фан-сектор на будівлі поруч зі стадіоном, з якої шизіли весь матч. До потужної звукової підтримки додалося масштабне піро-шоу з боку представників обох рухів. Палаючий нон-стоп продовжувався протягом усього першого тайму, та повторився вже наприкінці другого тайму. На виїзд прибуло порядку 100 харків’ян.
Фанати Кривбаса
Харків’яни на виїзді


ПЕРША ЛІГА. ТУР 13

Верес - Волинь 2:0 (15.11.2020)
Першого за 23 роки матчу між рівнянами та лучанами очікували всі, починаючи від вболівальників обох команд та закінчуючи поліцією. Правоохоронців цього дня поблизу стадіону «Колос» у Млинові та й на території самого стадіону було більше, ніж вдосталь. За ким поспостерігати на цьому матчі правоохоронцям справді було. Фанати обох клубів розташувалися за парканом поблизу стадіону. Рівненська торсида вивісила банер «Програти не можна! Дербі – більш, ніж життя!!!». Потім у хід від рівнян пішло піро у клубних кольорах.

Не поступалися у видовищності і ультрас гостей. До Млинова приїхав цілий автобус волинських ультрас, чимало з них добиралося на своїх авто. Гості вражали величезною банерною лінією та потужним звуком протягом матчу. Гра на полі складалася не на користь приїжджої сторони, тож фанати хрестоносців вирішили перетягти увагу на себе. Лучани влаштували піро-шоу та декілька хлопців почали вибігати на поле. Стюарди у стилі захисників намагалися зупинити одного з них у підкатах, однак фанат все ж вирвався на поле. Після цього він одразу ж здався, але його передали поліції, яка по-звірськи почала гамселити двох ультрас дубинками та ногами. До місця конфлікту одразу прибіг «ексволинянин» Когут, тренер Вереса Вірт, який був дискваліфікований на цей матч та спостерігав його з трибуни, а також футболісти луцької команди. Вони намагалися оборонити луцьких ультрас. Врешті, поліція взяла фанатів в кайданки та вивела за межі стадіону, після цього конфлікт з правоохоронцями тривав вже поблизу паркану.
Фанати Вереса
Ультрас Волині

Прикарпаття - Альянс 1:0 (15.11.2020)
6 фанатів Альянсу підтримали свою команду у Франику.
Фанати Альянсу

Оболонь - Краматорськ 5:0 (15.11.2020)
Велика група підтримки цього вечора була у господарів поля. Київські ультрас розташувалися за парканом стадіону та забезпечили команді потужну звукову підтримку. Оболонь віддячила своїм ультрас впевненою перемогою та трьома заліковими пунктами до скарбнички.

Двоє представників колективу YGC відкатали виїзд до столиці. Правда, порадіти перемозі команди їм не вдалося, Авангард розгромно поступився у гостях.
Ультрас Оболоні
Фанати Авангарда


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Тростянець 0:8 (14.11.2020)
18 жовто-зелених фанатів вже традиційно під стадіоном підтримували своїх улюбленців. Нажаль, кропивницька команда знову розгромно поступилася. Гравці команди попри все підійшли до фанатів та подякували їм за підтримку. Також Зірку підтримали 15 представників з колективу Iron Star Firm.
Ультрас Зірки

Суми - Кривбас-2 4:1 (14.11.2020)
Добре коли поле стадіону не загороджено і можна без будь яких перешкод насолодитися грою улюбленої команди. Все це на собі відчули ультрас Сум. 8 фанатів розташувалися поряд з полем та побачили впевнену перемогу своєї команди.
Фанати Сум

Вотранс - Ковель-Волинь 1:0 (15.11.2020)
14 ковельчан відклали всі справи і в непростий ковідний час вирушили до столиці Волині, аби підтримати Ковель у важливому матчі. Гості поступилися у фінальній грі, тож кубок їде до Підгайців.
Ультрас Ковеля