Огляд трибун за тиждень
02 березня 2021
Великий футбол повернувся після міжсезоння ще у середині лютого, а от трибуни досі заповнюються поступово. Через те, що зараз маємо змогу спостерігати лише за Прем’єр-лігою, інфи збирається просто по зернятку, тому до вашої уваги невеличка солянка, яка була зібрана за два останні тижні.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 14

Минай - Львів 1:2 (13.02.2021)
Одними з перших, хто підтримав свою команду в новому році, стали фанати Минаю. 8 минайців прихопивши банери, розташувалися під парканом стадіону та гнали біло-синіх до перемоги. Фортуна цього дня чомусь відвернулася від господарів, в результаті чого перемогу святкували гості.
Фанати Минаю

Зоря - Десна 2:1 (13.02.2021)
Не так багато народу прийшло підтримати команди у центральному матчі туру. Зачинений стадіон та заборона на відвідування матчів зробили свою справу. Представники обох фанатських рухів разом підтримували свої команди під стадіоном. Трохи більше приводів порадіти врешті решт, було у фанатів Зорі, адже саме їхня команда стала переможцем звітного протистояння.
Фанати Зорі та Десни

Маріуполь - Олександрія 0:1 (14.02.2021)
Через реконструкцію газону на стадіоні Бойко, свій домашній матч Маріуполь грав у Запоріжжі. Виїзд до колиски козацтва пробили троє олександрійців. Перший млинець у новому році не вийшов комом, Олександрія потішила своїх фанатів перемогою.
Ультрас Олександрії


ЛІГА ЄВРОПИ. 1/16 ФІНАЛУ

Динамо - Брюгге 1:1 (18.02.2021)
Можна сміливо сказати, що великий футбол повернувся на стадіони. І хоча, поки що, не в повній мірі, але вже певна кількість вболівальників учора змогла підтримати Динамо у єврокубковому матчі. Як раз з 18 лютого МОЗ дозволив вболівальникам відвідування спортивних заходів у кількості 50%. Ні зимова перерва, ні карантинні заборони, ні результати команди, не змінили настрою ультрас біло-синіх, які продовжують притримуватися своєї принципової позиції – Суркіси та Луческу - це ганьба для Динамо! Тож команда продовжує лишатися без активної підтримки, а на секторі кожного матчу з’являються відповідні банери.
Сектор Динамо

Шахтар - Маккабі Тель-Авів 1:0 (25.02.2021)
В єврокубковому двобії проти Макабі донецька команда не лишилася без підтримки. Домашня грядка донеччан налічувала порядку 30 фанатів, які розділили з командою вихід до 1/8 фіналу.
Фанати Шахтаря


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 15

Олександрія - Минай 3:0 (20.02.2021)
І хоча МОЗ вже дозволив відвідування стадіонів з виконанням усіх карантинних вимог, на звітному матчі трибуни так і залишилися порожніми. Для ультрас господарів такий розклад не став на заваді, вони вже традиційно за останній час, зібралися під стадіоном. Олександрія в матчі проти Минаю влаштувала справжній «голепад», в свою чергу, місцеві фанати святкували кожен забитий м’яч смачною порцією піро.
Ультрас Олександрії

Десна - Динамо 1:1 (21.02.2021)
Свої домашні матчі на початку цього року Десна грає у Києві на стадіоні Лобановського. Домашня грядка номінальних господарів зібрала порядку 20 фанатів, які влаштували команді досить непогану підтримку, іноді запускаючи нон-стопи із зарядів. Жвавий настрій ультрас передався і команді, яка змогла показати пристойну гру, і хоча не перемогла, та все рівно заробила заліковий пункт.

Через усім відомі причини, вже котрий матч Динамо не отримує активної підтримки від своїх ультрас. Фанати продовжують ходити на домашки та катати виїзди, але переважно дивляться матчі мовчки. Замість звукової підтримки перевага надається банерній лінії, в якій біло-сині висловлюють свою позицію. До вже знайомих банерів про Мірчу та Суркісів додалося полотно в пам’ять про Героїв Майдану, та новенька текстівка, яка стосувалася Медведчука та все того ж Суркіса.
Сектор Десни
Фанати Динамо


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 16

Ворскла - Олександрія 3:1 (27.02.2021)
Скучили за футболом і полтавські ультрас. На звітній домашці сектор господарів назбирав порядку 40 фанатів. Ті хто прийшов підтримати команду в цьому матчі ні на йоту не пошкодував, адже полтавська команда розгромила своїх суперників.

На гостьовому секторі в Полтаві чотири десятки олександрійських супортерів. Гості забезпечили своїй команді доволі потужну підтримку, як для невеличкої кількості людей. Нажаль, цього виявилося замало для того, щоб здобути перемогу, тож з виїзду олександрійці повертатимуться переможеними.
Сектор Ворскли
Фанати Олександрії

Минай - Олімпік 2:1 (28.02.2021)
На секторі господарів зібралося трохи більше 15-ти фанатів, які протягом цілого матчу гнали команду вперед. Кожен забитий м’яч святкували піротехнікою. Вийшло доволі яскраво.
Сектор Минаю

Львів - Динамо 1:4 (28.02.2021)
Близько сотні киян відкатали виїзд до Львова. Кияни продовжують свою акцію проти керівництва клубу та головного тренера команди. Сектор біло-синіх знову майорів відповідними банерами, заряди з сектору гостей лунали також на славнозвісну тему.
Кияни на виїзді