Огляд трибун за тиждень
13 квітня 2021
Не зважаючи на карантинні заборони, минулий вікенд видався доволі продуктивним. Переважна кількість фанатів спостерігала за матчами через паркани, під стадіонами та шукали будь-які шляхи, щоб підтримати улюблену команду. Були також і ті ультрас, яким посміхнулася вдача, і вони змогли пошизіти на трибунах. Трохи більше подробиць у добірці новин від нашого ультрас-порталу.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 21

Динамо - Дніпро-1 2:0 (10.04.2021)
Карантинні заборони та зачинений стадіон зовсім не завадили біло-синім пробити виїзд до Дніпра. Невеличка група фанатів розтягнула під Дніпро-Ареною банер на актуальну тему, доводячи те, що абсолютний спокій для Луческу можливий лише якщо він залишить Динамо. Київські ультрас поруч навіть у разі закритих стадіонів та домашніх матчів за межами Києва.
Кияни на виїзді

Десна - Олександрія 4:1 (10.04.2021)
Порядку 20 фанатів Десни розташувалися на даху покинутої будівлі, яка знаходиться поруч зі стадіоном, і саме звідти забезпечували команді підтримку. Забиті м’ячі святкували з піро.

Попри зачинений стадіон, п’ятеро олександрійців прибули в Чернігів. 11-й виїзний матч в сезоні знову став невдалим для Олександрії.
Фанати Десни
Фанати Олександрії

Зоря - Інгулець 2:0 (11.04.2021)
7 ультрас підтримали Зорю у Кропивницькому. Чорно-білі не тільки насолодилися перемогою своєї команди, а також зробили фото на згадку разом з головним тренером луганської команди Віктором Скрипником.
Ультрас Зорі


ПЕРША ЛІГА. ТУР 21

Верес - ВПК-Агро 1:0 (10.04.2021)
Близько 20 фанатів Вереса підтримали команду у Млинові. Рівненські фанати одні з небагатьох рухів, яким пощастило потрапити на стадіон за нинішніх умов.
Фанати Вереса

Оболонь - Нива Т 2:1 (10.04.2021)
З десяток столичних ультрас зібралися під парканом та під гуркіт барабану гнали команду до перемоги. Запальний настрій фанатів передався і команді, яка порадувала своїх прихильників перемогою. Після фінального свистка гравці подякували ультрас за підтримку.
Ультрас Оболоні

Гірник-Спорт - Миколаїв 0:3 (10.04.2021)
Троє фанатів Миколаєва буди помічені на матчі у Горішніх Плавнях.
Корабели на виїзді

Волинь - Кристал 2:0 (10.04.2021)
Луцькій команді щастить, як нікому іншому. Переважну кількість матчів весняної частини чемпіонату, лучани грають вдома, так ще й фанати можуть підтримувати команду на трибунах. У матчі проти Кристала на 17 секторі зібралася добротна кількість народу. З прапорами та розтягами, та з потужним звуком промайнули усі 90 хвилин. Волинь віддячила переконливою перемогою.

Один представник херсонського руху підтримав Кристал у Луцьку.
Сектор Волині
Один фанат Кристала на виїзді

Чорноморець - Полісся 2:1 (10.04.2021)
Попри карантин та усілякі заборони, трьом житомирянам вдалося потрапити на стадіон. Втім, задоволення від гри, а точніше від суддівства фанати Полісся не отримали. Своє обурення несправедливими рішеннями суддів, жовто-зелені висловили на своїх сторінках у соц. мережах.
Фанати Полісся


ДРУГА ЛІГА. ТУР 16

Металург З - Миколаїв-2 3:0 (09.04.2021)
Стійкості фанатів запорізького Металурга можна тільки позаздрити. Окрім того, що гра відбувалася у будній день та при порожніх трибунах, час матчу також змістили, і замість запланованих 17 годин, стартовий свисток пролунав о 14 годині. Просто все для вболівальників, і ніяк інакше… Десь з два десятки фанатів все ж таки змогли відкласти справи та підтримали команду під стадіоном.
Ультрас Металурга

Поділля - Оболонь-2 4:0 (09.04.2021)
Подоляни також знайшли спосіб, як подивитися гру та не лишити команду без підтримки. Десятеро фанатів розташувалися просто на паркані стадіону і з нього розділили з командою розгромну перемогу.
Фанати Поділля

Металіст - Нікополь 1:0 (09.04.2021)
Ще один фанатський рух, якому пощастило шизіти на трибунах, це фанати Металу. За їх жвавої підтримки команда здобула чергову перемогу та впевнено тримає курс на підвищення у класі. Харківські ультрас обійшлися без надзвичайних перфів, зробивши акцент на звуковій підтримці.
Сектор Металу

Кривбас - Перемога Дніпро 1:0 (10.04.2021)
Поки що карантинні заборони також не торкнулися ультрас Кривбаса. Близько семи десятків ультри влаштували чудову атмосферу на стадіоні, підбадьорюючи команду під барабан протягом гри. Після матчу гравці та фанати подякували один одному, розділивши переможні емоції.
Фанати Кривбаса


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Металург-2 - Зірка 2:1 (10.04.2021)
На виїзд до Запоріжжя вирушили 8 жовто-зелених супортерів Зірки. Кропивничани гучно та злагоджено заряджали протягом усього матчу, але цього виявилося замало для перемоги команди. Радості додає те, що Зірка вже не так розгромно поступилася, як у попередніх матчах, тож хочеться вірити, що перемоги вже не за горами.
Кропивничани на виїзді