Огляд трибун за тиждень
20 квітня 2021
У досить жвавій атмосфері минув минулий тиждень. Перша та Друга ліги страждають через матчі у будні дні, точніше від цього програють лише вболівальники. Фанати Минаю відсвяткували довгоочікувану перемогу влаштувавши невеличке піро-шоу. Палили і у Житомирі, правда приводів радіти там поки що немає. Яскраво було у Кривому Розі, де місцеві ультрас підготували невеличкий перф до дня народження клубу. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 22

Львів - Олександрія 3:1 (16.04.2021)
І хоча матч відбувався без глядачів, п’ятеро олександрійців у будній день, підтримали команду на виїзді у Львові.
Ультрас Олександрії

Минай - Десна 3:1 (17.04.2021)
З десяток минайців побачили таку важливу та довгоочікувану перемогу своєї команди. Минай 5 матчів поспіль не перемагав, і ось нарешті греблю прорвало. Чудовий настрій на секторі хлопці створювали за допомогою гучних зарядів та піро. Також на секторі господарів було полотно з написом «Наша віра – ваша сила». А той хто вірить, завжди в результаті отримує бажане.
Фанати Минаю


ДРУГА ЛІГА. ТУР 17

Таврія - Металург З 1:1 (14.04.2021)
Допоки звичайний люд долав екватор робочого тижня, ультрас запорізького Металурга вирішили не лишати команду без підтримки, та відкатали виїзд до Нової Каховки. І хоча народу зібралося менше ніж звичайно, приблизно два десятки, все рівно атмосфера була чудовою. От тільки переможна серія Металурга обірвалася саме у матчі проти Таврії.
Запоріжці на виїзді


ПЕРША ЛІГА. ТУР 22

Кремінь - Чорноморець 1:1 (16.04.2021)
Найвідданіші прихильники Кременя трохи скоротили собі робочій день та прийшли на матч проти одеситів. Правда насолоджуватися грою команди прийшлося вже традиційно через паркан, але хоч так, адже деякі фанати взагалі не мають змоги підтримати своїх улюбленців.
Фанати Кременя

Полісся - Альянс 1:2 (16.04.2021)
Не рідні стіни стадіону, ні жвава підтримка ультрас не допомогли Поліссю здобути перемогу. Потужними зарядами та піро, житомиряни намагалися підзарядити і команду, але в чергове побачили поразку. Поступово Полісся скочується до низів турнірки, і звісно такий розвиток подій лише розчаровує фанатів. Після фінального свистка декілька гравців знайшли в собі сміливість та підійшли до ультрас на розмову.
Ультрас Полісся

Кристал - Краматорськ 1:2 (17.04.2021)
Не дуже добре справи складаються у херсонської команди. Кристал давненько не знає смаку перемог, втім, на настрій ультрас це не впливає. Господарі на домашках збирають пристойні грядки, іноді роблять перфи, та завжди потужно заряджають. Матч проти краматорців не став виключенням. Вчергове, була класна підтримка, але на табло знову поразка.
Сектор Кристала


ДРУГА ЛІГА. ТУР 18

Кривбас - Таврія 5:0 (18.04.2021)
День матчу співпав з днем народження клубу. З цього приводу ультрас підготували святковий банер. Протягом 90 хвилин криворіжці несамовито підтримували команду, і це принесло свої плоди. Кривбас потішив свою торсиду розгромною перемогою, тож свято вдалося на славу.

Без активної підтримки не лишилася і сімферопольська команда. До фанатів Таврії на секторі приєдналися їх друзі корабели, завдяки цьому зібралася непогана грядка.
Фанати Кривбаса
Сектор Таврії

Металург З - Яруд 2:1 (19.04.2021)
Червона зона у Запоріжжі, проїзд за перепустками та гра одразу після обіду в будній день – відвідуванняфутболу стає зовсім малоцікавим заходом, який може зацікавити хіба що тих, хто йде на «золотий сезон». Але навіть всі ці сумні фактори не лишили запорізьку команду без підтримки. Невеличка група вболівальників таки підтримала Металург під стадіоном. Гравці не лишили тих, хто прийшов без уваги та подякували за підтримку.
Ультрас Металурга


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Суми - Металург-2 4:0 (17.04.2021)
Десь два десятки сумських фанатів побачили впевнену перемогу своєї команди в звітному матчі.
Фанати Сум

Зірка - Легіонер Дніпро 1:2 (20.04.2021)
Сектор вулканів назбирав близько трьох десятків ультрас, які не змовкаючи весь матч гнали команду до перемоги. Команда з Кропивницького вже не так розгромно поступається суперникам, але до довгоочікуваної перемоги поки що, так і не може прийти.
Сектор Зірки