Огляд трибун за тиждень
01 червня 2021
З волинського дербі стартував минулий футбольний тиждень. Луцькі та рівненські фанати влаштували непогану шизу у принциповому для них матчі. Житомиряни налаштовували команду на перемогу за допомогою мотивуючого красномовного банера. А от у Харкові на матчі Металу, було встановлено рекорд відвідуваності серед всіх українських ліг у цьому сезоні. Більше подробиць можна дізнатися у щотижневому звіті на нашому сайті.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 28

Волинь - Верес 2:1 (25.05.2021)
Волинське дербі вдалося на славу. Лучани підготували новенький банер «Тільки Волинь, тільки перемога». Сектор був забитий під зав’язку. Господарі влаштували добротну шизу з потужним звуком. Також використовувалися великі прапори і звісно матч такого ґатунку, не міг обійтися без піро. Переможний гол на останніх хвилинах взагалі викликав справжній вир емоцій. Варто також відзначити банер до 10-річчя колективу LSD.

Похизуватися підтримкою аж двох секторів можуть футболісти Вереса. На одному секторі розташувалися звичайні вболівальники. На іншому щільною грядкою порядку 70 ультрас, які забезпечили команді потужний та злагоджений супорт та трохи попалили.
Ультрас Волині
Сектор Вереса

Миколаїв - Нива Т 4:0 (26.05.2021)
Не лишилася без невеличкої підтримки у Миколаєві Нива. Один тернополянин був присутнім на звітному матчі.
Фанат Ниви

Альянс - Прикарпаття 4:1 (26.05.2021)
Близько 20 фанатів Альянсу на власні очі побачили впевнену гру від своєї команди та розгромну перемогу над Прикарпаттям. Зручніше всього, господарям було дивитися матч на паркані, звідти ж святкували з піро забиті м’ячі.
Фанати Альянсу

Полісся - Гірник-Спорт 3:2 (26.05.2021)
З дуже мотивуючим банером на домашці проти суперників з Горішніх Плавнів з’явилися житомирські ультрас. «Виграй, або помри» саме такий напис був на полотні. А з переможними акордами у житомирської команди у другій половині сезону чесно кажучи не дуже клеїлося. Чи то банер так налаштував, чи то зірки зійшлися як треба, саме в цьому матчі Полісся проявило характер та потішило своїх фанатів перемогою.
Ультрас Полісся

Металіст 1925 - Чорноморець 0:1 (27.05.2021)
З десяток одеситів відкатали на виїзд до Харкова. Мінімальна перемога у цьому матчі та кількість набраних залікових пунктів у турнірці, забезпечили команді з Південної Пальміри вихід в УПЛ, вперше з 2019 року.
Одесити на виїзді


ДРУГА ЛІГА. ТУР 24

Металіст - Кривбас 3:0 (29.05.2021)
38 500 глядачів відвідали матч у Харкові. Ця цифра стала абсолютним рекордом серед всіх українських ліг у цьому сезоні. Здається Харків поступово повертається до тих часів, коли Металіст майже на кожну гру збирав таку кількість народу та вражав атмосферою своїх секторів.

Не менш яскравою була атмосфера на секторі гостей. Кривбас ще до цієї гри вирішив усі свої турнірні задачі, тож спокійно може грати в своє задоволення. Криворізькі ультрас спокійно видихнули ще у минулому турі, тож зараз просто додали до своєї скарбнички черговий класний виїзд. Настрій навіть не зіпсувала гра команди та підсумковий результат на табло. Гостьова трибуна назбирала близько 60 фанатів, які рвали горлянки всі 90 хвилин.
Сектор Металу
Фанати Кривбаса

Рубікон - Нива В 0:3 (30.05.2021)
17 вінничан підтримали команду на виїзді. Окрім розгромної перемоги гості святкували також ювілейний 40-й виїзд фана Маестро.
Вінничани на виїзді

Буковина - Карпати 1:0 (30.05.2021)
Після перерви викликаної карантином не дуже багато народу збирається задля підтримки Буковини. Важко сказати з цим це пов’язано. Можливо чернівчани просто не відчувають віддачі команди та смаку перемог, а можливо народу просто стало не до гри мільйонів. Втім кількість зовсім не зіпсувала атмосферу на секторі. Перемогу в матчі господарі відзначили з піро.
Сектор Буковини


ПЕРША ЛІГА. ТУР 15

Прикарпаття - Краматорськ 3:1 (30.05.2021)
Десь пів сотні франківців не лишили без активної підтримки свою команду в перенесеному матчі проти Авангарду. Звукову підтримку господарі розбавили прапорами у клубних кольорах. Потужна підтримка змогла надихнути Прикарпаття на перемогу. Після матчу гравці подякували фанатам за підтримку.
Ультрас Прикарпаття


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Тростянець - Зірка 5:0 (29.05.2021)
Крайній виїзний матч у цьому сезоні пробили двоє жовто-зелених фанатів. Нажаль, Зірка потерпіла чергове розгромне фіаско, тож усі сподівання на покращення гри та результатів, переносяться вже на новий сезон.
Кропивничани на виїзді

Кривбас-2 - Суми 2:4 (29.05.2021)
Восьмеро виїздюків підтримали Суми у Кривому Розі. Гості стали свідками напруженого матчу, насолодилися перемогою команди та відсвяткували вихід у плей-оф.
Ультрас Сум