Огляд трибун за тиждень
08 червня 2021
Змагання у нижчих лігах майже вийшли на фінішну пряму. Залишилося відіграти лише один тур, тож перед тим, як піти на перерву у міжсезоння, більшість ультрас вирішила зробити щось яскраве на своїх матчах. Що з цього вийшло, можна дізнатися з невеличкого звіту від нашого ультрас-порталу.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 29

Прикарпаття - Волинь 2:0 (05.06.2021)
Яскраво на останній домашці цього сезону пошизіли фанати Прикарпаття. Грядка господарів на гру проти лучан назбирала порядку семи десятків народу. Судячи по завзятості гравців команди та атмосфері від фанатів, цей матч був дуже важливим для Прикарпаття. На секторі франківців було все – і прапори, і піро, і голий торс та навіть касові стрічки.

Не лишилася без активної підтримки на виїзді Волинь. П’ятеро лучан пробили виїзд до Франика.
Фанати Прикарпаття
Лучани на виїзді

Кремінь - Металіст 1925 0:4 (05.06.2021)
Місцеві фанати влаштували проводи легенді Кременя – воротареві команди Андрію Олійнику. Голкіпер провів всю свою кар’єру в одній команді (починаючи з 2003 року). З цього приводу було трохи піро. Правда, відсвяткувати знакову подію перемогою не вдалося.

Невеличка група підтримки була і у харківської команди. Під барабан гнали своїх улюбленців до перемоги. Команда відповіла розгромом суперників, який подарував їм путівку в УПЛ на наступний сезон.
Сектор Кременя
Фанати Металіста

Нива Т - Агробізнес 1:0 (05.06.2021)
Масштабним піро-шоу на минулих вихідних відзначилися ультрас Ниви. Було спалено дуже багато піро у клубних кольорах, якщо до цього додати ще коктейль з потужним супортом, виходить дуже яскраво.
Ультрас Ниви

Миколаїв - Полісся 0:1 (05.06.2021)
Рахунок на табло зовсім не влаштовував фанатів Миколаєва. Поразка в матчі проти Полісся означала те, що команда господарів не виходить в УПЛ. Корабели вирішили виправляти це власноруч, ультрас зробили рейд на поле та забили декілька м’ячів. В результаті чого, матч було зупинено, а голи звісно ж не були зараховані.

Семеро житомирян відкатали до Миколаєва, де побачили перемогу своєї команди.
Фанати Миколаєва
Житомиряни на виїзді


ДРУГА ЛІГА. ТУР 25

Нива В - Епіцентр Дунаївці 1:0 (04.06.2021)
Добротну шизу влаштували і вінничани. Чимала кількість народу прийшла на домашку проти Епіцентра. Ганяли вітер великими прапорами, потужно заряджали протягом усього матчу, ну і звісно не обійшлося без піро. Нива змогла потішити своїх ультрас трьома заліковими пунктами до скарбнички.
Сектор Ниви

Металург З - Дніпро Ч 2:0 (04.06.2021)
На мажорній ноті, з переможним присмаком відлунала крайня домашка цього сезону у запорізьких фанатів. Не надто великий склад підтримав місцеву команду в матчі проти черкаської команди, втім на чудову атмосферу на секторі це зовсім не вплинуло. Після матчу ультрас Металурга робили колективні фото разом з гравцями.
Ультрас Металурга


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Суми - Вікторія 2:1 (06.06.2021)
В принциповому для себе матчі Суми розділили перемогу разом зі своїми найвідданішими фанатами. Більше ніж пів сотні ультрас надихали команду на переможний лад. Фанати підготували на гру банер за написом «Суми це ми» та закріпили все це дійство піро.
Фанати Сум