Огляд трибун за тиждень
13 жовтня 2021
Поки Прем’єр-ліга пішла на відпочинок викликаний матчами Збірної, команди нижчих ліг встигли відіграти вже два тури на цьому тижні. Українські вболівальники забезпечили яскраву підтримку національній команді у Гельсінкі. Погіршення епідемічної ситуації в країни внесло свої корективи у відвідування спортивних заходів, тож народу на секторах стало значно менше. Загалом, чимось особливим жоден з фан-рухів не відзначився. До вашої уваги невеличка добірка новин з ультрас-секторів.

ВІДБІР ДО ЧС-2022

Фінляндія - Україна 1:2 (09.10.2021)
Потужну підтримку українській збірній забезпечили жовто-сині вболівальники. До Гельсінкі приїхала чимала кількість народу з різних куточків країни. Сектор майорів великою когортою прапорів, також протягом матчу українська торсида видала досить непоганий звук. Кінцівку матчу частина вболівальників провела на голому торсі. Настрій був на висоті, адже Збірна нарешті змогла потішити своїх прихильників такою довгоочікуваною перемогою.
Сектор Збірної України


ПЕРША ЛІГА. ТУР 12

Кривбас - Волинь 2:1 (06.10.2021)
Не залишилася без активної підтримки на виїзді Волинь. Семеро лучан відклали всі свої справи в довгий ящик та пробили виїзд до Кривого Рогу. Можливо народу на виїзді було б і більше, але на заваді для повноцінного відвідування матчу стало те, що матч відбувався у будній день та ще у робочій час.
Лучани на виїзді

Нива Т - Оболонь 0:1 (06.10.2021)
Трохи більше двох десятків тернопільської ультри під гуркіт барабану заряджали Ниву на перемогу. Порадіти трьом заліковим пунктам в матчі проти Оболоні не вдалося, кияни виявилися на один забитий м’яч сильнішими.
Сектор Ниви


ДРУГА ЛІГА. ТУР 12

Нива В - Буковина 0:0 (06.10.2021)
Десь три десятки вінничан задавали жвавий темп на секторі та підбадьорювали Ниву у звітному матчі. Чудового настрою ультрас виявилося замало для перемоги команди, тож в результаті лише скудні нулі на табло.
Фанати Ниви

Епіцентр Дунаївці - Карпати 0:1 (06.10.2021)
Порядку 40 львів’ян пробили виїзд до Дунаївців. Зелені Леви перебували у піднесеному настрої та залюбки робили фото на згадку. Привід порадіти у гостей справді був, адже їхня команда перемогла.
Ультрас Карпат

Яруд - Металург З 1:3 (06.10.2021)
25 запоріжців відкатали на виїзд до Маріуполя. Ультрас Металурга разом з командою розділили вже восьму поспіль перемогу.
Запоріжці на виїзді


ПЕРША ЛІГА. ТУР 13

ВПК-Агро - Кривбас 0:0 (10.10.2021)
Жвавою підтримкою на виїзді у Дніпрі можуть похизуватися футболісти Кривбаса. Добротна грядка, під 50 ультрас від свистка до свистка не замовкала ні на хвилину. Маючи безліч гольових моментів, гості так і не змогли дотиснути суперників.
Сектор Кривбаса

Волинь - Нива Т 1:1 (10.10.2021)
Як завжди, солідно виглядав сектор господарів. Пристойна кількість народу гучними зарядами та піснями під акомпанемент барабану, створили чудову атмосферу на стадіоні.

Близько 15 тернополян підтримали свою команду на виїзді у Луцьку.
Фанати Волині
Ультрас Ниви


ДРУГА ЛІГА. ТУР 13

Нікополь - Миколаїв 1:1 (10.10.2021)
Вже давненько фанати Нікополя не потрапляли до нашого звіту та об’єктивів фотокамер. Сектор господарів на гру проти корабелів зібрав десятеро фанатів.
Фанати Нікополя

Металург З - Кристал 1:0 (10.10.2021)
Не надто багато запорізьких фанатів потрапили на гру проти Кристалу. Справа в тому, що у зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації, для відвідування стадіонів потрібно надавати Covid-сертифікат, або мати негативний ПЛР-тест чи документ про одужання від коронавірусної хвороби. Частина фанатів до такої перевірки просто не була готова, тож на стадіон не потрапила. Ті, кому пощастило потрапити на трибуни, вдалося налаштували команду на переможний лад. Металург продовжує свою переможну серію та посідає першу сходинку турнірної таблиці.

Трохи більше двадцяти херсонців завітали на гру у Запоріжжі. Гості запам’яталися доволі непоганим звуком, як для такої кількості виїздюків. Також було спалено трохи піро.
Сектор Металурга
Херсонці на виїзді

Вікторія - Суми 3:2 (10.10.2021)
Близько двох десятків сумських фанатів відвідали гру у Миколаївці. Гості підготували текстівку з написом «Суми – це ми». На секторі сумчани відзначилися піро. В напруженій боротьбі сумська команда так і не змогла вирвати перемогу. Але це точно була поразка за яку абсолютно не соромно.
Ультрас Сум

Металіст - Кремінь 4:0 (11.10.2021)
Четверо кременчужан підтримали команду на виїзді у Харкові.
Фанати Кременя