Огляд трибун за тиждень
19 жовтня 2021
Наче дежавю відчувають ультрас українських клубів. Минулого року через карантинні заборони матчі проводилися без глядачів, а фанати шукали різні спроби, як підтримати команди в межах стадіону. Зараз ситуація почала повторюватися. З кожним тижнем все більше областей потрапляють до червоної зони, а з цим порожніми стають стадіони. На минулому тижні з такою проблемою зіткнулися декілька фан-рухів. Так, запорізькі фанати не дивлячись на заборону все таки змогли потрапити на трибуни на виїзному матчі. Ультрас Кристалу спостерігали за грою з вишок. Більше подробиць в звіті від нашого ультрас-порталу.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 11

Маріуполь - Металіст 1925 1:2 (16.10.2021)
Не лишилася без підтримки на виїзді харківська команда. Десь з десяток фанатів відкатали до Маріуполя, прогулялися до моря та насолодилися перемогою своєї команди.
Харків’яни на виїзді

Минай - Десна 0:0 (17.10.2021)
Порядку двох десятків минайців влаштували добротну шизу на крайній домашці. Надихали команду за допомогою потужного звукового супорту та великих прапорів. Порадіти перемозі господарям не вдалося, але й дорікнути у чомусь фанати команду не можуть. Після фінального свистка гравці Минаю повним складом подякували ультрас за підтримку.
Фанати Минаю


ПЕРША ЛІГА. ТУР 14

Кремінь - Оболонь 0:2 (15.10.2021)
12 киян у несподіваній домашці прийшли пошизіти за столичну команду. Оболонь віддячила за чудову підтримку трьома заліковими пунктами.

Звітний матч відповідно до календаря Першої ліги повинен був відбутися у Кременчуці, але через ремонт поля на стадіоні Кремінь-Арена за згодою клубів гру перенесли до Києва. У гостей гра вкотре не клеїлася, як результат чергова поразка. Після фінального свистка у гравців команди відбулася серйозна розмова з фанатами, які прибули до столиці. Безвиграшна серія Кременя виросла до 6 матчів, тож поговорити було про що.
Сектор Оболоні
Фанати Кременя

Нива Т - ВПК-Агро 2:0 (15.10.2021)
Близько двох десятків тернополян прийшли підтримати Ниву на звітну гру. Господарі під гуркіт барабану гнали команду до перемоги. Нива змогла потішити своїх ультрас перемогою та трьома заліковими пунктами до скарбнички.
Ультрас Ниви

Альянс - Ужгород 2:3 (17.10.2021)
Порядку десяти фанатів підтримали Альянс у матчі проти Ужгорода.
Фанати Альянсу

ДРУГА ЛІГА. ТУР 14

Епіцентр Дунаївці - Буковина 1:0 (16.10.2021)
Два десятки чернівчан заряджали Буковину на переможний лад у Дунаївцях. Потужний звук та жвава підтримка з сектору гостей тривала від свистка до свистка. Втім, цього виявилося замало для здобуття перемоги.
Сектор Буковини

Енергія - Металург З 0:1 (16.10.2021)
23 запоріжці на виїзді. І хоча гра мала відбуватися за порожніх трибун, усі виїздюки все рівно змогли потрапити на стадіон. До слова, це була вже десята поспіль перемога запорізької команди.
Запоріжці на виїзді

Скорук - Суми 6:0 (16.10.2021)
Двоє сумчан підтримали свою команду на виїзді у Томаківці. Та навряд чи, вони отримали задоволення від гри улюбленої команди. Суми прогресують у зворотному напрямку, і не озброєним оком видно, що потрібні якісь зміни.
Фанати Сум

Кристал - Тростянець 2:2 (16.10.2021)
Не дивлячись на заборону відвідування матчу та введення червоної зони у Херсонській області та місті, восьмеро відчайдухів знайшли як підтримати Кристал у межах стадіону, на вишках.
Ультрас Кристала

Миколаїв - Балкани 1:2 (16.10.2021)
Трохи менше ніж пів сотні народу прийшли підтримати корабелів у звітному матчі. Нажаль, порадіти перемозі не вдалося, Балкани виявилися трохи сильнішими.
Сектор Миколаєва