Krava

|
|
1/64
6 серпня
«Верес» Рівне – «Коростень»
«Єдність-2» Плиски – «Гірник-Спорт» Комсомольськ
«Арсенал» Біла Церква – «Шахтар» Свердловськ
«Полтава» – «Арсенал» Харків
«Кремінь» Кременчук - «Буковина» Чернівці
«Поділля-Хмельницький» Хмельницький - «Нафком» Бровари
«Олком» Мелітополь - «Дніпро-75» Дніпропетровськ
«Титан» Донецьк – «Єдність» Плиски
ПФК «Нива» Вінниця – «Титан» Армянськ
«Сталь» Дніпродзержинськ – «Нива» Тернопіль
«Рось» Біла Церква - «Бастіон» Іллічівськ
«Олімпік» Кіровоград – «Явір» Краснопілля
«Олімпік» Донецьк – «Гірник» Кривий Ріг
_________________ Нива Вінниця понад усе! |
|
|
11 Jul 2008 12:50 |
|
oll

|
|
Кто-нить пробивал выезда на этом Кубке?
|
|
|
18 Jul 2008 10:01 |
 |
_KoRshUn_

|
|
я так понял это матч - ПФК «Нива» Вінниця – «Титан» Армянськ

|
|
|
18 Jul 2008 10:51 |
|
Пельмень

|
|
Мне кажеться у парней есть зафтыкон - название города на прапоре надо было зеленым цветом делать.
_________________ Ізвінітє пєльмені нє подайом. нєт в асортімєнтє |
|
|
18 Jul 2008 11:07 |
|
каблук

|
|
|
18 Jul 2008 11:51 |
|
Krava

|
|
 |
 |
Мне кажеться у парней есть зафтыкон - название города на прапоре надо было зеленым цветом делать. |
Официальные цвета города,красные.
Каблук,а когда такое было?Кубковый матч Кремень играл дома...
|
|
18 Jul 2008 12:27 |
|
каблук

|
|
я нашел эти фотки на оф.сайте ФК КРЕМЕНЬ)
_________________ а ю гэнгстаз?ноу ви а рашанз! |
|
|
18 Jul 2008 12:31 |
|
Yaroslav
модератор

|
|
|
|
Може це минулого року. Бо цього, Кремінь вдома мав приймати Буковина, але вона відмовилася від участі в Кубку. Та і Олександрія - першолігова команда, а вони на цьому етапі не брали участі.
Я пробив виїзд в Дніпродзержинськ. Спочатку нас мало 5 чел їхати, але потім вийшло так, що поїхав один. Місцевий двіж слабо розвинений. На секторі було десь до 20 чел. Себе вони позиціонують більше як фан-клуб, хоча реальної підтримки від клубу вони не мають (клуб віддав їм декілька прапорів і пару роз, виїзди їм клуб не ставить). На запитання, чи є в них хулс чи ультрас напрямки, було отримано відповіді, що пробувало декілька чоловік продвигати ці теми, але підтримки в інших це не знайшло. Правда, на грі був один класичний банер - англія з буквами SDFC, і близько 5 чоловік, яких з натяжкою можна назвати хулами (класичного кежуалу не було). Всі заряди - класика зарядів в Україні, адаптованих до місцевого клубу. Нічого оригінального я не почув. Зарядів надовго їм не хватає, тому частими були паузи хвилин по 5, якими я користувався і мій одинокий голос було чути на стадіоні. Замутили зі мною перекличку СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА і НИВА ТЕРНОПІЛЬ - СТАЛЬ ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬК (гостьовий сектор розміщений по сусідству з домашнім фан-сектором).
Щодо питань про дружбу-війну з іншими двіжами України, то сталевари дружать з Олександрією. Ні з ким не воюють, а стараються всіх приймати гостинно. За що їм респект від мене, відчувшого всі радощі такого прийому.
_________________ Для того, щоб жити вільно і щасливо, Ви повинні пожертвувати нудьгою. Це не завжди легка жертва. |
|
|
19 Jul 2008 04:45 |
|
Gatalskiy

|
|
Сегодня ПФЛ провела жеребьевку очередного раунда Кубка Украины.
Пары выглядят следующим образом:
Олком - Еднисть
Бастион - Нива В
Днепр Ч - Сталь А
Кремень - Комунальник
Коростень - Княжа
Подолье-Хмельницкий - Гелиос
ЦСКА - Полтава
Закарпатье - Волынь
Прикарпатье - Крымтеплица
Энергетик - ИгроСервис
Еднисть-2 - Днестр
Сталь Д - Александрия
Арсенал БЦ - Десна
Олимпик - Звезда
Севастополь - Феникс-Ильичевец
Оболонь - Нефтяник
Матчи пройдут шестого августа на полях команд, указанных первыми.
_________________ Слава Нації - НІ натуралізації |
|
|
22 Jul 2008 12:54 |
 |
poligraf

|
|
|
|
 |
 |
Може це минулого року. Бо цього, Кремінь вдома мав приймати Буковина, але вона відмовилася від участі в Кубку. Та і Олександрія - першолігова команда, а вони на цьому етапі не брали участі.
Я пробив виїзд в Дніпродзержинськ. Спочатку нас мало 5 чел їхати, але потім вийшло так, що поїхав один. Місцевий двіж слабо розвинений. На секторі було десь до 20 чел. Себе вони позиціонують більше як фан-клуб, хоча реальної підтримки від клубу вони не мають (клуб віддав їм декілька прапорів і пару роз, виїзди їм клуб не ставить). На запитання, чи є в них хулс чи ультрас напрямки, було отримано відповіді, що пробувало декілька чоловік продвигати ці теми, але підтримки в інших це не знайшло. Правда, на грі був один класичний банер - англія з буквами SDFC, і близько 5 чоловік, яких з натяжкою можна назвати хулами (класичного кежуалу не було). Всі заряди - класика зарядів в Україні, адаптованих до місцевого клубу. Нічого оригінального я не почув. Зарядів надовго їм не хватає, тому частими були паузи хвилин по 5, якими я користувався і мій одинокий голос було чути на стадіоні. Замутили зі мною перекличку СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА і НИВА ТЕРНОПІЛЬ - СТАЛЬ ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬК (гостьовий сектор розміщений по сусідству з домашнім фан-сектором).
Щодо питань про дружбу-війну з іншими двіжами України, то сталевари дружать з Олександрією. Ні з ким не воюють, а стараються всіх приймати гостинно. За що їм респект від мене, відчувшого всі радощі такого прийому. |
Так ось, ПФКА буде грати свій перший матч на кубок у середу проти "Сталі" (Дндзж)...а щодо Кременю...то влітку вони грали з ПФКА товариську гру 
_________________ "Будет гол,наверняка,Полиграфтехника!" |
|
|
04 Aug 2008 13:03 |
 |
Novik

|
|
Це був матч "МФК Олександрія - Кремінь" в сезоні 2005-2006.
|
|
|
04 Aug 2008 14:42 |
|
Krava

|
|
Коммент чувака который был в Илличевске(кстати заинтересован в создании ультрас-движение Бастиона)
"ультрас-движение у вас тоже неплохое) было 8 ваших фанов с двумя баннерами. даже файер зажгли ) Еще раз с победой, Винница! "
Я конечно был на етом выезде Но взгляд со стороны лучше...
|
|
06 Aug 2008 21:51 |
|
Dinter

|
|
На матчі Прикарпаття - Оващі
Був вивішаний банер в підтримку постраждалого населення від повені!
Велика подяка автору банера !

|
|
|
07 Aug 2008 21:02 |
|
Galician
полковий писар

|
|
СИЛА! Бомбезний банер!!! Авторам ідеї і виконавцям - повага!
|
|
|
08 Aug 2008 07:37 |
 |
Steam

|
|
Крутой баннер. Респект.
А чем его отрисовывали? На баллоны вроде не похоже.
|
|
|
08 Aug 2008 09:25 |
|
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|