Galician
полковий писар

|
|
Ого... початок матчу то я пропустив - не знав що шахтарі модульне шоу зробили...
простенько але масштабно...
а що на тих полотнах написано, бо щось ніяк не розберу?
|
|
|
08 May 2008 09:30 |
 |
x_кальмар_x

|
|
понравились модули у кротов...
|
|
|
08 May 2008 09:40 |
|
la-la-la

|
|
Я думал мы выходим на новый уровень баннерной войны. Но хуй там был!
У нас до сих пор в креативе эта рука разбивающая Д, я удивлен как это хохлы не привезли баннерок с человеком разрывающим крота...кароче печально все это.
http://i020.radikal.ru/0804/49/54c46ac4b687.jpg
Змінено: la-la-la (08 May 2008 13:04) |
|
|
08 May 2008 11:07 |
 |
Katleta

|
|
Ла-ла-ла
.....Ти ще забув про новий банерок( "шедевр") A.C.A.B.... СВЕЖО,,,,ОДНОЗНАЧНО
Якраз банер для фінала 1.5м-1м...!!!
|
|
|
08 May 2008 12:07 |
 |
Stan

|
|
Або мені повилазило, або посередині буква "Н". Вони перейменувалися в ШаНтар? Чи якісь палички намальовані?
|
|
|
08 May 2008 12:41 |
|
fray

|
|
Ага, я тоже обратил внимание "ШАНТАР" ))) Это покруче питерского "Сенита" )))
|
|
|
08 May 2008 12:44 |
|
la-la-la

|
|
Ну как бы вот.
Но на деле шаНтар и не ибет.

|
|
|
08 May 2008 13:17 |
 |
Желтый

|
|
У меня друг сидел на юге, рядом с киевом, вот он говорит что киев во втором тайме вообще тупо молчал! И от он говорит что почти все заряды им было слышно! А лучше всего было слышно "Металлист"
|
|
|
08 May 2008 14:02 |
|
_KoRshUn_

|
|
 |
 |
У меня друг сидел на юге, рядом с киевом, вот он говорит что киев во втором тайме вообще тупо молчал! И от он говорит что почти все заряды им было слышно! А лучше всего было слышно "Металлист" |
Точно!!! Какой там шахтер? Какое там Динамо? - Металлист был лучшим, явно! 
|
|
|
08 May 2008 14:16 |
|
Belya

|
|
 |
 |
У меня друг сидел на юге, рядом с киевом, вот он говорит что киев во втором тайме вообще тупо молчал! И от он говорит что почти все заряды им было слышно! А лучше всего было слышно "Металлист" |
А мой друг сказал моему другу, что у него есть друг, дак вот он сказал, что у кротов самая лучшая поддержка! Дак наверное действительно так!!))))
|
|
|
08 May 2008 15:02 |
|
DevoteD

|
|
 |
 |
Ну по звуку Кияни звичайно виграли... тут питань немає...
воно і не дивно: аж 7 тисяч біло-синіх і всього-навсього 14 тисяч донецьких
-----------------
а якщо не заглиблюватись - то і ті і інші виглядали дуже пристойно, і думаю організували максимум з того, що можна було зробити на чужому стадіоні. |
Майже повністтю згоден у киян свої помилки (2тайм) - у нас кузьма та літера Н але думаю для фіналу кубка того що було недостатньо - хотілось би побачити яскраві змістовні банери та хоча б трохи піро.. 
|
|
|
08 May 2008 15:15 |
|
Dexter
адмін

|
|
 |
 |
хотілось би побачити яскраві змістовні банери та хоча б трохи піро..  |
перед матчем були виготовлені і роздані на динамівських секторах листівки з проханням піротехніку не палити...
|
|
|
08 May 2008 16:18 |
|
sandro85

|
|
 |
 |
Те що як ти говориш він "сидел" то він по-перше перепутав сектори,по-друге як ти говориш "юг" це не один сектор де "сидел" твій товариш,і по третє він тебе банально "наебал" 
|
|
|
08 May 2008 16:20 |
|
Galician
полковий писар

|
|
Мда... вогню не вистачало... ОДНОЗНАЧНО!
Але може і справді варто зробити перерву в світлі подій останнього місяця.
Ще така деталь( не знаю, може ще хтось помітив її крім мене...):
По кількох каналах після матчу випадково натикався на новини..
Розказують про результат фіналу кубку... кажуть що виграв Шахтар... бла бла бла і всьо такоє...
потім виходять на звязок з кореспондентом в Харкові... питають його мол шо там і як... той розказує...
і вкінці ведуча(-чий) в студії питає: "а яка ситуація з вболівальниками, чи не влаштовували вони заворушень, і чи справились правоохоронці з забезпеченням громадського порядку...
БЛЯ, ПИТАЛИ, ХОЧ ВСІ ЗНАЛИ ЩО НІЧОГО ТАМ НЕ БУЛО!
-------------------
Коли почув це по одному каналу - здивувався, АЛЕ КОЛИ ПО ДРУГОМУ - ТРЕТЬОМУ.... ЖАХ!
і найголовніше все по одному сценарію, і ледь не однавовими словами...
КОРОЧЕ ВЗЯЛИСЯ ЗА СПРАВУ ЦЕНТРАЛІЗОВАНО, І ТУПО ПІДТРИМУЮТЬ ТЕМУ НА ПЛАВУ... НАКРУЧУЮТЬ СУСПІЛЬСТВО ПРОТИ НАС...
ЗОГ бля!
|
|
|
08 May 2008 16:20 |
 |
Galician
полковий писар

|
|
 |
 |
 |
 |
хотілось би побачити яскраві змістовні банери та хоча б трохи піро..  |
перед матчем були виготовлені і роздані на динамівських секторах листівки з проханням піротехніку не палити... |
------------------------
Ти особисто як вважаєш? це позитив? Яке Твоє ставлення до цього? і цікаво мені , ким це було зроблено?...
Це самі ультрас з Києва організовували? чи фан-клуб?
Бля, я в шоці!
ТУПО В ШОЦІ !!!
------------------------
(Далі пишу з сарказмом)
AMF - це ж пафос!!! нащо воно нам?
Фан-клуби рулять!
Кузбаси - це кльово!
Піро - не для нас...
-------------------------
КАРАУУУУУУУЛ!
Куди ми котимось?
|