karl marks

|
|
у нас ненависть к бомжам, к марикам врятли
|
|
|
28 Nov 2010 13:56 |
|
Dexter
адмін

|
|
ясне діло що у кожного своя точка зору в плані ненависті. я вже писав, що представники Динамо, Карпат, Маріуполя, Севастополя, Металіста і Шахтаря підтвердили інформацію, наявну на сайті. У мене нема підстав ставити під сумнів авторитет чи думку цих людей, тому змінювати інформацію без їх згоди ніхто не буде, в крайньому випадку проконсультуюсь ще раз...
|
|
|
28 Nov 2010 14:01 |
|
Kelt
калькулятор

|
|
|
28 Nov 2010 15:17 |
|
Flyer
|
У Кривбаса прошу МД віднести до розділу порозуміння.
|
|
|
28 Nov 2010 17:51 |
|
FeN

|
|
по Полтаве: Война: Арсенал, Динамо, Зоря, Мариуполь, Карпаты, Кривой Рог, Оболонь.Севасты
Ненависть: Запорожье, Симферополь, Харьков( хотя отношения на уровне отд. лиц сохранились)
Друзья: Шахтер, Одесса
Днепр бы отнес в отдельную категорию... более как спарринг партнер
Нет отношений( либо на уровне отдельных лиц): Волынь ( вроде как все и не плохо, но ничего конкретного) , Метадон (вроде как и прыгали на них, но ничего конкретного).
Как то так в общем...
_________________ "Полтава Прайм"(с.) |
|
|
28 Nov 2010 18:35 |
 |
555
|
А почему у арсеналов так мало красненького?
Я так понял что они подтвердили что у нас нет никаких отношений? 
|
|
|
28 Nov 2010 19:57 |
|
usb

|
|
Не хочу образити авторів ідеї, але сенсу цієї таблиці не розумію. Чи тепер перед тим як пересіктися, всі будуть вивчати ці кольори, і думати як себе поводити з опонентами? яка принципова різниця між війною і ненавистю? Тумблер в мізках буде перемикатися в когось?)) Наприклад, сьогодні гра з тим-то, всі вмикаєм режим НЕНАВИСТЬ.
P.S. Зробіть для дальтоніків табличку, бо ще хтось кольори сплутає, це може призвести до непередбачуваних наслідків.
|
|
|
28 Nov 2010 20:47 |
|
karl marks

|
|
в принцыпе usb прав, кто в теме и так знает своих друзей и опонентов.......может только запорлнили свой пробел
|
|
|
28 Nov 2010 21:07 |
|
Dexter
адмін

|
|
в першу чергу інфа збирається для іноземців, які дуже часто просять розписати всі розклади і знайти подібну інформацію в інтернеті їм дуже важко. І як показує практика - не всі все знають. Мені наприклад цікаво було б зайти і дізнатись про стосунки того ж Миколаєва чи Чернігова з іншими клубами, бо навмисне для себе я таку інформацію я раніше не збирав. Ясне діло що всі ці війни-ненависті - відносне явище і для кожного воно по рідному...
Волинь свою інформацію відкорегувала, та й з Ворсклою і Таврією наче розібрались
|
|
|
28 Nov 2010 21:17 |
|
asked

|
|
Декс, вот там в разделе недоработки что ли...
вообщем смотри, например у карпат ненависть написано к бомжам, а у бомжей ненависти к карпатам нету... так же нету оной к харькам, у которых написано все же ненависть к ним
у кривых ненависть к ворскле, у ворсклы ее нету)
|
|
|
28 Nov 2010 21:20 |
|
flash

|
|
про это говорилось пару страниц назад Именно по этому и не используется таблица.
_________________ Дай Бог тебе здоровья! Домик в польше! Два красных порша! (с) |
|
|
28 Nov 2010 21:21 |
 |
K.

|
|
 |
 |
у кривых ненависть к ворскле, у ворсклы ее нету) |
є, ще й яка.
|
|
|
28 Nov 2010 21:23 |
|
Dexter
адмін

|
|
 |
 |
вообщем смотри, например у карпат ненависть написано к бомжам, а у бомжей ненависти к карпатам нету... так же нету оной к харькам, у которых написано все же ненависть к ним
от скажи, ти ненавидиш кротів? не команду, не ахметова, а саме їх ультрасів? у нас половина движу до них ставиться як просто до суперника, а для них ми ворог номер 1. сподіваюсь відповів на твоє питання...
|
|
|
28 Nov 2010 21:28 |
|
usb

|
|
 |
 |
 |
 |
от скажи, ти ненавидиш кротів? не команду, не ахметова, а саме їх ультрасів? у нас половина движу до них ставиться як просто до суперника, а для них ми ворог номер 1. сподіваюсь відповів на твоє питання... |
здається мені, що ті ж бомжі для них більш принциповий ворог ніж ми.
|
|
|
28 Nov 2010 22:00 |
|
KuH

|
|
У нас к Карпатам "ненависть"
|
|
|
29 Nov 2010 07:48 |
|
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|