URAGAN

|
|
Найближчі матчі молодіжки відбудуться в Запоріжжі.
17.11.2007 Україна - Ліхтенштейн, початок о 17-00
21.11.2007 Україна - Чехія, початок о 19-00
Запрошуємо ультрас з інших міст України підтримати молодіжку. На цих матчах будемо в 8 секторі (північна трибуна), ціна квитка 10 грн.
Вже відомо, що цей матч планують відвідати ультрас з Луганська, Кривого Рогу, Харкова і Маріуполя.
_________________ Козацькому роду нема переводу |
|
|
14 Nov 2007 23:30 |
 |
Непьющий кросавчег

|
|
Знаете, побывал я на вчерашнем мячике в Запор-е. Честно говоря, пожалел. Тусовка гопоты, так бы я назвал это сборище. В конце концов мы поняли, что мы чужие на этом празднике жизни 
_________________ В бой идем сплошной стеной,
Дать сопернику отбой,
Честь готовы отстоять,
Мы Днепряне, вашу мать! |
|
|
18 Nov 2007 12:02 |
|
Тапольской

|
|
Бля бомжі і дали! Спершу флаг розтянули не правильно! Потім заряди жовто- сініє, потім запорозька сосі, я був у шоці! Сектор- скам як можна 1 сектор але зарядів 3 в однин і той самий час! Багато шапок БАРБЕРІ, а толку! Хули бля смішні! Прівіт кривому який стояв біля нас і як тільки почув, що ми ДНІПРЯНИ с...ся кудись! І малому бомжу який кинув стілець на поле! А ще ЛУГАНСЬК яка може бути з вами дружба якщо ви скандували заряд проти ДНІПРЯН? Смішні БОМЖІ-КРИВІ-Луганськ! Це Ваш рівень!
|
|
|
18 Nov 2007 12:21 |
|
Киря

|
|
Просто виізд до Запоріжжя-це своєрідний екскурс у минуле...
Дружня атмосфера на матчі...
Усі свої, доки не здогнали звідкиля ми!
Тільки прибули до стадіо, підвалює запоріжський та питає "хлопці, ви хулігани?". В нас тупо почався гогіт... аж животи понадривали...
В котрий раз погодився з тим що на Слав арені немає акустики...
У секторі небуло злагоджених дій. Іноді навіть заряджали 3 заряди одночасно!
Був матюкальнік, але їм невдало користувалися...
Хвилин 70 були заряди на збірну, потім почалась йухня... бо заряди про дніпрян[)))], запоріжжя та ще тупіші просто вбивали!
Про гімн я навіть не згадую! Бо у Запоріжжі не знають слів! Дякую хлопцям з Лугаську!!! Показали приклад місцевим)
НА МАЙБУТНЄ- об"єднання на збірну повинно бути. Також треба викладувати на цьому ресурсі заряди!!!
Це адмінам до уваги!
А взагалі-виїзд дуже непоганий. Шкода що дуже мало було адекватних!
_________________ а оно нам надо?(с) |
|
|
18 Nov 2007 15:57 |
|
/|eT4uk

|
|
Писец.
С чего ты взял что наши ушли потому что там были вы?!!причем вообще мы к Луганску?
И вообще-не суди о городе по нескольким людям!
|
|
|
19 Nov 2007 11:40 |
|
VAV MZ

|
|
На первой игре был бардак благодаря приезжим и так называемым хулиганам ( которые знают только пытать и вешать , и сосёте ...).На Чехах были две Запорожские фан-группы в одном секторе и суппорт был на уровне
|
|
|
24 Nov 2007 00:43 |
|
Antikrot

|
|
Кому интересно читать пять кг текста на главной странице про то, как ВОСЕМЬ горячих украинских парней яро поддерживали молодёжку? Вопрос риторический...
Зато порадовали посты, что выше, двухлетней давности 
_________________ "ДвеДыркиВпузеНОсНимВсёОтлично" Чемпіонат України з, так би мовити, футболу.(с) |
|
|
13 Jun 2009 11:13 |
|
Криця

|
|
Мені, наприклад, було цікаво. А хлопцям з "молодіжки", гадаю, приємніше грати. Ти, мабуть, не був на стадіоні місткістю кілька сотень чоловік. 5 чоловік може заглушити всю кузьму та спонукати її до активнішої підтримки. Принаймні, катаючи на область, бачу це ледь не на кожному виїзді.
І ще. Якби не те, що молодіжка, а юніори приїхали у рідний Бердичів, то фан-сектор чоловік на 50-60, запевняю, був би забезпечений. Та ще й яка підтримка була б!
_________________ Support your local club ! ! ! |
|
|
01 Jul 2009 01:12 |
|
Gatalskiy

|
|

_________________ Слава Нації - НІ натуралізації |
|
|
13 Aug 2009 21:14 |
 |
Dexter
адмін

|
|
|
13 Aug 2009 22:46 |
|
Snik

|
|
Отеке..
Вибухотехнічна лабораторія 
|
|
|
14 Aug 2009 08:35 |
|
Олесь
Гість
|
На матчі з французами 3-го планується хоч якась підтримка нашої молодіжки? Ключовий матч відбору.
|
|
|
30 Aug 2010 10:13 |
|
ultraFC

|
 |
 |
На матчі з французами 3-го планується хоч якась підтримка нашої молодіжки? Ключовий матч відбору. |
так напишиж що там та як,гадаю не один я незнаю що там з молодіжкою!(де матч?)
_________________ Україна понад усе! |
|
|
30 Aug 2010 15:05 |
|
Олесь
Гість
|
Сайт ФФУ дає таке:
03.09.2010 19:30 | Відбір ЧЄ-2011
Україна U21 – Франція U21
м. Київ, стадіон "Оболонь"
|
|
|
30 Aug 2010 15:31 |
|
Zlodey

|
|
Якщо правильна інфа то на молодіжку білети від 10 грн !!
31 Aug 2010 16:39 |
 |
|