bc

|
|
07.09.2010 18:00 | Відбір ЧЄ-2011
Україна U21 – Словенія U21
м. Київ, стадіон "Оболонь"
FFU
|
|
|
31 Aug 2010 20:01 |
|
T@YER___UA

|
|
 |
 |
07.09.2010 18:00 | Відбір ЧЄ-2011
Україна U21 – Словенія U21
м. Київ, стадіон "Оболонь"
FFU |
є варіант підтримати молодіжну збірну, а потім відразу на основу, якщо якщо час буде підходящий
_________________ Недоліки знайти легко. Переваги ще треба пошукати. |
|
|
31 Aug 2010 21:21 |
|
seytar

|
|
Так 3-го буде підтримка збірної проти французів? Я то пішов би, але не хочу бути у ролі кузьми. В який сектор брати?
|
|
|
01 Sep 2010 18:21 |
 |
flash

|
|
дивлячись яка тобі циферка від 1 до 7 більше подобається.
Таке враження, що ти не знаєш як це робиться на наших домашках....
_________________ Дай Бог тебе здоровья! Домик в польше! Два красных порша! (с) |
|
|
01 Sep 2010 18:32 |
 |
Zlodey

|
|
 |
 |
Так 3-го буде підтримка збірної проти французів? Я то пішов би, але не хочу бути у ролі кузьми. В який сектор брати? |
Бери 1 сектор!!Бери 7 сектор!!Потом всё равно перейдёшь в нужный сектор!
01 Sep 2010 18:59 |
 |
seytar

|
|
Ок, дякую. Я то був 2 на тому стадіо, але там дуже жваві акаби,в 1 турі було дуже важко перейти на сектор ДК. Я так зрозумів, що будемо на секторі, де шизіє ультра оболонь.
|
|
|
02 Sep 2010 12:47 |
 |
Obolon4ik

|
|
все в 1 сектор идите !!!!
|
|
|
03 Sep 2010 13:47 |
|
Zlodey

|
|
 |
 |
все в 1 сектор идите !!!! |
Так и сделаем)))
03 Sep 2010 14:27 |
 |
С.

|
|
Молодежная сборная Украины досрочно занимает первое место в группе и выходит в плей-офф.
|
|
|
04 Sep 2010 08:05 |
|
Zlodey

|
|
Фото есть с сектора????
кто то трансляцию смотрел?нас слышно было?
04 Sep 2010 09:16 |
 |
seytar

|
|
Невеличкий звіт з матчу Україна-Франція.На секторі на вигляд 80 рил. Виконувались пісні "Червона рута", "Ой, смереко", "Запрягайте хлопці коні", "Жовто-блакитні наші прапори", також були динамівські заряди, але перероблені на збірну. Були, звичайно, і расистські вигуки у сторону чорних французів. На це диктор по стаду казав щоб припинили і т.д. і що суддя може зупинити матч. Тому чутно було добре, акустика на секторі дозволяє. Були переклики з кузьмою "Вперед, Україна". Нажаль, фоток немає.
|
|
|
04 Sep 2010 12:41 |
 |
ultraFC

|
Запрягли хлопці коней????
_________________ Україна понад усе! |
|
|
04 Sep 2010 12:58 |
|
flash

|
|
коли це "Розпрягайте хлопці коней" було??? І чого ти не згадав про шикарне виконання "Счастье вдруг", яке хтось завдяки своїй "кмітливості" здогадався зарядити на матчі збірної
_________________ Дай Бог тебе здоровья! Домик в польше! Два красных порша! (с) |
|
|
04 Sep 2010 13:07 |
 |
seytar

|
|
 |
 |
коли це "Розпрягайте хлопці коней" було??? І чого ти не згадав про шикарне виконання "Счастье вдруг", яке хтось завдяки своїй "кмітливості" здогадався зарядити на матчі збірної |
Було, приблизно до 30хв. але заспівали не всю, т.я. більшість слів не знають..Заряди російською мовою на збірній Україні якось не ахти..
Ось, що сказав капітан збірної з приводу расистських вигуків: «И раньше, когда я еще только ходил на футбол, приходилось слышать расистские и обидные высказывания в адрес игроков различных национальностей. Есть определенная культура существования в этом мире, элементарно неприличными являются такие моменты. Зачем оскорблять людей, ведь все мы имеем право находиться на этой планете, все мы – ее жители. Хотелось бы это донести до болельщиков футбола в Украине»
З уа.футбол
|
|
|
04 Sep 2010 13:12 |
 |
Хатаб

|
|
 |
 |
Фото есть с сектора????
кто то трансляцию смотрел?нас слышно было? |
Звук по ТБ був непоганим - на молодіжці це рідкість. Порадував дим після першого гола - на екрані нічого не було видно 
|
|
|
04 Sep 2010 13:27 |
|
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|