Одеські ультрас продовжують протестувати та на кожну гру малюють нові банери. Загострення пристрастей було і в українському класичному, там фанати обох команд відзначилися невеличкими акціями. Ультрас Кривбаса пробили виїзд до столиці вперше за вісім років. А представники харківського угрупування Nord Side Firm відсвяткували річницю з дня заснування. Про всі події можна дізнатися із добірки новин на нашому сайті.
Вже сьогодні новий футбольний тиждень відкриється матчами в Кубку України, а ми поки що, пропонуємо згадати чим дихали ультрас сектори на минулому тижні. Яскраво пошизіли на виїзді у Харкові житомиряни, вже давно на секторі не збиралася така кількість народу. Гаряче було у Миколаєві, де фанати обох команд влаштували невеличкі піро-шоу, а херсонці відзначилися ще й забігом на поле. Добротна підтримка з прапорами та піро була і в ультрас запорізького Металурга. Більше подробиць за посиланням.
Переважна кількість ультрас на матчах своїх команд активно привертає увагу до ситуації з ув’язненими харківськими та черкаськими патріотами. Фанати малюють банери та намагаються хоч якось підтримати хлопців. Ультрас Олександрії повернулися на рідний стадіон та відзначили цю подію піро-шоу. Одесити за допомогою банерів продовжують свої акції протесту. Яскраву атмосферу цього вікенду влаштували ультрас Минаю, Полісся, Буковини та Кристалу. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.
Останнім часом фанатські сектори збирають не надто багато народу. Можливо прихильники гри мільйонів надають перевагу відпочинку та подорожам, замість того, щоб потерпати від спеки на трибунах. Але і цього вікенду було на що подивитись. Фанати Кривбасу зробили яскравий перф на свій матч. Ультрас Карпат відзначилися аргентинською шизою, а фанати Чорноморця продовжують акції протесту проти тренерського штабу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Минулий тиждень виявився не таким яскравим на події та перфи та пройшов більш спокійно. Виключенням є хіба що фанати львівських Карпат, які на кубковій грі влаштували потужне піро-шоу. Одесити продовжують акцію проти тренерського штабу. А ультрас Кривбаса підтримали банером представників блоку KCP (Металіст), яких нещодавно затримали в Харкові. Більш розгорнуто про всі події можна дізнатися з невеличкої добірки новин.
Фанати Ворскли відзначилися невеличким перфом на матчі-відповіді у Лізі Конференцій. Одесити продовжують боротьбу проти тренерського штабу своєї команди. Ультрас Динамо натякнули Шахтарю, що ті не надто «скромно» ведуть себе у столиці, коли усюди розвішують свою рекламу. Відроджений Металіст повернувся на рідний стадіон та встановив новий рекорд відвідуваності. Яскраво на марші перед грою запалили ультрас Волині. Детальніше про все можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Міжсезоння добігло свого кінця і велика гра знову почала збирати народ на стадіони. Фанати Чорноморця та Миколаєва провели акції протесту, у кожних на це свої причини. Завдяки використанню піро яскраво у цьому турі виглядали сектори фанатів Прикарпаття, Полісся, Металіста та Кристалу. Трохи більше подробиць можна дізнатися з добірки новин від нашого ультрас-порталу.
Вихідними було відіграно крайні матчі цього сезону у нижчих лігах. Ультрас намагалися зробити поєдинки незабутніми, влаштовували невеличкі перфи, підводили підсумки та нагороджували золотників. Тепер можна сміливо відправлятися назустріч міжсезонню. Трохи більше подробиць про те, чим дихали фан-сектори минулого вікенду, можна дізнатися у традиційному звіті на нашому сайті.
З волинського дербі стартував минулий футбольний тиждень. Луцькі та рівненські фанати влаштували непогану шизу у принциповому для них матчі. Житомиряни налаштовували команду на перемогу за допомогою мотивуючого красномовного банера. А от у Харкові на матчі Металу, було встановлено рекорд відвідуваності серед всіх українських ліг у цьому сезоні. Більше подробиць можна дізнатися у щотижневому звіті на нашому сайті.
На минулому тижні було визначено переможця Кубку України, відіграли перенесені матчі та відлунали чергові тури у Першій та Другій лігах. Фінал Кубку вийшов з перчинкою, ультрас Динамо не потрапили на стадіон та мали сутички з правоохоронцями. Не обійшлося без бійки і у Кривому Розі, де «космонавти» била кийками фанатів запорізького Металурга. Також було декілька піро-шоу, відірвалися на повну фанати Зорі, Полісся та Кривбасу. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.
Нарешті карантин в більшості областей послабили, і фанати змогли насолоджуватися матчами та підтримувати команди безпосередньо з трибун. Крайні матчі відлунали в УПЛ. Ультрас Динамо в Ковалівці не змогли повним складом потрапити на стадіон. Доволі атмосферно було на секторах Миколаєва, Чорноморця та Металу, де ультрас влаштували невеличкі піро-шоу. Більше подробиць можна дізнатися у дайджесті новин від нашого ультрас-порталу.
Не встигли фанати в повній мірі повернутися на стадіони, як нова хвиля «корони» почала накривати області, в результаті чого, трибуни знову почали ставати порожніми. Деяким ультрас таки пощастило з тим, щоб подивитися матчі наживо. Житомиряни святкували повернення на рідний стадіон та пройшлися маршем з цього приводу. Одесити з розмахом відзначили 85-річчя свого клубу. Яскраву шизу влаштували фанати запорізького Металурга та Кривбасу. Детальніше у добірці новин за тиждень від нашого ультрас-порталу.
Минулого вікенду повернулися Перша та Друга ліга, проте, повністю насолодитися футболом з глядачами здається не вийде, адже деякі області країни знову потрапили під карантинні заборони. Яскраво свої команди підтримали ультрас Олександрії, Чорноморця та Кривбасу. Там фанати відзначилися піро-шоу та невеличкими перфами. Своє слово проти незадовільної гри команди, сказали і ультрас Шахтаря, вивісивши відповідне полотно на крайньому матчі. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Минулий тиждень вийшов дуже насиченим та продуктивним на матчі. Стартував він грою Динамо у кваліфікації до Ліги Чемпіонів. Потім тривали пристрасті в Кубу України, ближче до вихідних дійшла справа і до матчів у Вишці та нижчих лігах. Одесити у Миколаєві знову не дали понудьгувати правоохоронцям. З успіхами команди зросла відвідуваність на секторі Ворскли. Яскраву шизу можна було побачити на секторах фанатів Кристалу, Металу та Кривбасу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Пустували стадіони нашої країни ні багато, ні мало, аж з березня місяця. Минулий чемпіонат догравався при порожніх трибунах, старт нового у Вишці також пройшов без глядачів. Навіть попри заборону відвідування матчів через уведенні карантинні заходи, певна частина фанатів знаходила можливість підтримати своїх улюбленців будь-якими способами. Більше пощастило ультрас нижчих ліг, вже в перших турах у них з’явилася можливість підтримати команди з трибун. Чи надовго фанати з’явилися на секторах, покаже тільки час.
11 листопада 2019
Початок тижня ознаменувався матчами у єврокубках. На вихідних декілька движів яскраво шизіли у своїх лігах. Ультрас Металіста та Волині підготували чудові перфи на своїх матчах. Фанати запорізького Металурга відсвяткували довгоочікувану перемогу. Гаряче було у поєдинках Кристала та тернопільської Ниви, там ультрас добряче попалили. Ну, а фінальним акордом тижня стало українське класичне у Харкові. Більше подробиць можна дізнатися у нашому звіті.
Розпочався футбольний тиждень матчами в Єврокубках. Кожен з трьох клубів здобув залікові пункти до своєї скарбнички, найбільше порадували донеччани, які вирвали перемогу вже в доданий час. Погіршення погодних умов зробило свою справу, і без того майже порожні трибуни, стали пустувати ще більше. Ультрас сектори накрила осіння хандра, тож більшість фан-рухів нічим не запам’яталися. Виключенням є, хіба що, гра між Балканами і Чорноморцем, там одесити зірвали матч.
Минулий тиждень видався доволі насиченим. Динамо нарешті зіграло перенесений матч з Маріуполем. Відлунали матчі 1/16 Кубку України, де гаряче з боку обох ультрас-секторів було в Миколаєві. Також яскраво підтримали свою команду фанати Миная. Ультрас Зорі та Полісся влаштували масштабні піро-шоу на своїх матчах. Подробиці цих та інших подій у добірці новин за тиждень від нашого ультрас-порталу.
Минулий тиждень стартував з єврокубкової лихоманки, в якій честь нашої країни захищали одразу три клуби. Перемогою порадувало тільки Динамо. Нарешті прорвало киян і в чемпіонаті. Ультрас Шахтаря продовжують гнути свою лінію проти футболу за паспортами. З приходом справжньої осені та похолоданнями відвідуваність на секторах почала ще більше зменшуватися. Детальніше про те, чим дихала футбольна спільнота на минулому тижні, можна дізнатися з чергового звіту від нашого ультрас-порталу.
Прем’єр-ліга зробила паузу, викликану матчами Збірної, але баталії у інших лігах набрали обертів. Так, за минулий тиждень у Першій та Другій лігах відграли по два тури. Одесити у Миколаєві мали сутички з правоохоронцями. Запорізький Металург перервав безвиграшну серію матчем у Черкасах. Полісся нарешті повернулося у рідне місто, де в першому ж матчі зібрало аншлаг. Варто також відзначити палку підтримку Збірної у Вільнюсі. Більше деталей можна дізнатися у звіті на нашому сайті.
Сьогодні ми знову згадуємо давні части. Мова піде про шостий чемпіонат України. П`ять попередніх статей шукайте на нашому сайті... Сезон 96/97 років розпочався 20 липня. У вищій лізі відбулося скорочення команд з 18 до 16. За підсумками минулого сезону вищий дивізіон покинули СК Миколаїв, Волинь та Зоря. Якщо перші дві команди не мали на той час фанатської підтримки, то втрата Зорі була великим мінусом для вишки.
Футбольний тиждень стартував у вівторок матчами 1/64 Кубку України, а продовжився у п’ятницю декількома зустрічами, серед яких у центральному матчі туру зійшлися запорізький Металург та Металіст. Запоріжці з розмахом відсвяткували 35-річчя фанатського руху. Переважна кількість матчів випадала на День Незалежності, тож ультрас-сектори виглядали патріотично та яскраво. Фанати готували перфи та палили чималу кількість піро. Серед яскравих перфів можна виділити фанатів Волині, Динамо та Минаю.
Центральний матч відбувся у Києві, де Динамо та Шахтар виявляли хто сильніший. Ультрас Динамо зробили цей матч незабутнім, підготувавши чудовий перф та влаштувавши пляжну шизу. Українські фанати продовжують акції на підтримку Дніпра. Так, у цьому турі дніпрян підтримали одразу декілька рухів – Минай, Металіст, запорізький Металург та інші. А от фанати Волині підтримували команду за межами стадіону. Про все це та інше можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
10 червня 2019
Більшість клубів у Вишці та нижчих лігах пішли у відпустку, але деякі команди продовжували боротьбу за підвищення в класі. Так, запорізький Металург не зміг подолати бар’єр у вигляді Агробізнеса з Волочиська. Не менш цікаво було і перехідних матчах за право грати у Вищій лізі. Колос переміг Чорноморець. Найгарячіше було у Галицько-Волинському дербі, де в обох матчах було спалено чималу кількість піро. Більше подробиць можна дізнатися у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
Посеред тижня відіграли матчі 32-го туру УПЛ. Більшість команд пішла у відпустку, а ось Карпати та Чорноморець ще будуть боротися за право залишитися у Вишці. Ворскла посіла перше місце в другій шістці і виграла «Кубок престижу». У центральному матчі туру Маріуполь переграв Зорю та посів четверту сходинку у турнірці. Ультрас Чорноморця, Динамо та Олександрії відсвяткували завершення сезону смачною порцією піро. Також фанатські колективи нагородили своїх золотників. Більше подробиць у нашому традиційному звіті.