Ковідна лихоманка продовжує набирати оберти. Поступово деякі області переходять у червону зону, а з цим матчі проходять за порожніх трибун. Так, у Запоріжжі фанати Металурга та Зорі підтримували свої команди під стадіоном. Іншій частині ультрас, поки що щастить спостерігати за грою з трибун. У Житомирі та Чернігові місцеві ультрас відзначилися невеличкими піро-шоу. Гаряче було у Сумах, де місцеві фанати влаштували бійку з гравцями команди суперника. Більше подробиць у нашому традиційному звіті.
Останнім часом фанатські сектори збирають не надто багато народу. Можливо прихильники гри мільйонів надають перевагу відпочинку та подорожам, замість того, щоб потерпати від спеки на трибунах. Але і цього вікенду було на що подивитись. Фанати Кривбасу зробили яскравий перф на свій матч. Ультрас Карпат відзначилися аргентинською шизою, а фанати Чорноморця продовжують акції протесту проти тренерського штабу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Міжсезоння добігло свого кінця і велика гра знову почала збирати народ на стадіони. Фанати Чорноморця та Миколаєва провели акції протесту, у кожних на це свої причини. Завдяки використанню піро яскраво у цьому турі виглядали сектори фанатів Прикарпаття, Полісся, Металіста та Кристалу. Трохи більше подробиць можна дізнатися з добірки новин від нашого ультрас-порталу.
Передсвяткова лихоманка захопила народ, тим паче цей карантин так всіх дістав, тому не дивно що більшість люду віддала перевагу пікнікам та подорожам замість футболу. Ультрас Динамо на стадіон не потрапили, але все рівно приїхали до Полтави нічогеньким складом. Фанати Десни та Поділля замість сектору вболівали за команди з парканів стадіону. Ультрас Кристала, Кривбаса та Зірки напевно найбільше щасливі, адже спостерігають за футболом з трибун. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.
Не зважаючи на карантинні заборони, минулий вікенд видався доволі продуктивним. Переважна кількість фанатів спостерігала за матчами через паркани, під стадіонами та шукали будь-які шляхи, щоб підтримати улюблену команду. Були також і ті ультрас, яким посміхнулася вдача, і вони змогли пошизіти на трибунах. Трохи більше подробиць у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
Великий футбол повернувся після міжсезоння ще у середині лютого, а от трибуни досі заповнюються поступово. Через те, що зараз маємо змогу спостерігати лише за Прем’єр-лігою, інфи збирається просто по зернятку, тому до вашої уваги невеличка солянка, яка була зібрана за два останні тижні.
Минулий тиждень був доволі продуктивним на матчі. Спочатку ми змогли спостерігати за перипетіями у Кубку України. Особливих сенсацій там, мабуть не сталося. Найактивнішими в плані шизи були фанати Олександрії, які влаштували піро-шоу. На вихідних справа перейшла до чемпіонату. Надто яскравих перфів тут не було, хоча можна виділити ультрас запорізького Металурга та їхній яскравий виїзд до Маріуполя. Матчі Першої ліги будуть гратися і сьогодні, тож скоріше за все, наш звіт буде доповнюватися...
З сумних новин розпочався минулий вікенд. У суботу під Чугуєвом впав військовий літак АН-26, на борту якого знаходилося 27 пасажирів, вижити вдалося лише одному…У зв’язку з цим усі матчі розпочиналися з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих. Декілька фанатських рухів вивісили на матчах банери з цього приводу. В цілому тур пройшов рівно, без ексцесів, надзвичайних новин та без особливих перфів. Пару слів про матчі вихідних можна дізнатися з традиційного звіту на нашому сайті.
Через короновірус Кабмін на три тижні запровадив карантин в Україні, в повній мірі це торкнулося і всіх спортивних змагань, в результаті чого, матчі Кубка України стали останніми на яких були присутні глядачі. Тож до квітня трибуни стадіонів будуть пустувати, а сьогодні хочеться згадати про минулий тиждень. Про перипетії у кубкових матчах та креатив від фанатів в матчах УПЛ можна дізнатися з невеличкого звіту на нашому сайті.
Насиченим на події видався минулий футбольний тиждень. Команди в УПЛ відіграли одразу 2 тури. Матчі посеред тижня нічим особливим не запам’яталися, а от матчі вікенду вийшли куди яскравішими. Те ж саме можна сказати і про ультрас. В когорту яскравої шизи можна додати вояж ультрас Динамо до Олександрії, біло-сині добряче попалили на виїзді. Не менш гаряче було і у Львові, де у дербі фанати Карпат влаштували масштабне піро-шоу. Детальніше у звіті від нашого ультрас-порталу.
Футбольний тиждень стартував з проходу Шахтаря до 1/8 фіналу Ліги Європи. В УПЛ Ворскла сенсаційно перемогла Шахтар, також матч у Полтаві став найбільш відвідуваним у 20-му турі. Спекотно у всіх сенсах було на матчі в Дніпрі. Дніпро-1 переміг Динамо, система VAR знову викликала чимало суперечок та додала ще більше перцю у звітній грі. Гаряче було і на секторі киян, які не просто бавилися піро, а й палили атрибутику принципового для себе суперника. Більше подробиць у традиційній добірці новин на нашому сайті.
Два місяці міжсезоння промайнули майже непомітно, і от, вже на цьому тижні гра мільйонів почала збирати народ на стадіони. У цьому турі УПЛ була просто катастрофічно мала відвідуваність. Динамо грало матч при порожніх трибунах, тож ультрас біло-синіх підтримували команду під парканом у Маріїнському парку. Непогано пошизіли у Львові фанати Карпат. Але в цілому жоден з ультрас колективів на цьому тижні не вразив. Більше подробиць у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
Стартував тиждень матчами у єврокубках, де навесні ми зможемо побачити лише Шахтар. В Прем’єр-лізі новорічну атмосферу на матчі в Полтаві створили фанати Карпат. Донеччани в Запоріжжі мали сутички з правоохоронцями. Гаряче було і в центральному матчі туру, де Десна приймала Динамо. Фанати обох команд влаштували добрячі піро-шоу, особливо виділилися кияни, які через незадовільні результати своєї команди влаштували акцію протесту на початку матчу.
Скудним на події видався черговий футбольний тиждень. Минулі вихідні відзнаменувалися лише матчами у Вишці. Народу на секторах з кожним туром все меншає, здається більшість ультрас вже відправилася у відпустки, а інша частина просто втратила цікавість до перепетій у чемпіонаті. У Львові фанати Карпат відчули справжній сором від поразки улюбленої команди. Напруженим видався і центральний поєдинок туру у Києві. Детальніше про все у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
11 листопада 2019
Початок тижня ознаменувався матчами у єврокубках. На вихідних декілька движів яскраво шизіли у своїх лігах. Ультрас Металіста та Волині підготували чудові перфи на своїх матчах. Фанати запорізького Металурга відсвяткували довгоочікувану перемогу. Гаряче було у поєдинках Кристала та тернопільської Ниви, там ультрас добряче попалили. Ну, а фінальним акордом тижня стало українське класичне у Харкові. Більше подробиць можна дізнатися у нашому звіті.
04 листопада 2019
Початок минулого тижня захопив ультрас-сектори кубковою лихоманкою. На матчі 1/8 більшість команд підготувала невеличкі перфи. Минайці підготували банер та піро на вихід команд. Миколаїв та Альянс спалили левову частку піро на своїх матчах, а родзинкою на торті став шалений поєдинок між Динамо та Шахтарем, де ультрас біло-синіх теж влаштували піро-шоу. В матчах чемпіонатів все пройшло аж занадто спокійно та без яскравих подій. Більше подробиць в традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.
Черговий вікенд на ультрас секторах навряд чи можна назвати яскравим. Кількість народу, яка приходять на стадіони залишає бажати кращого. Лише матч в Житомирі може похизуватися аншлагом на трибунах. Львівське дербі подарувало яскраве піро-шоу від ультрас Карпат. Тернополяни вшанували пам’ять трагічно загиблого товариша. Фанати Зірки відсвяткували чемпіонство команди у чемпіонаті Кіровоградщини. Ну, а гра в Харкові закінчилася на романтичній ноті. Більше подробиць можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Розпочався футбольний тиждень матчами в Єврокубках. Кожен з трьох клубів здобув залікові пункти до своєї скарбнички, найбільше порадували донеччани, які вирвали перемогу вже в доданий час. Погіршення погодних умов зробило свою справу, і без того майже порожні трибуни, стали пустувати ще більше. Ультрас сектори накрила осіння хандра, тож більшість фан-рухів нічим не запам’яталися. Виключенням є, хіба що, гра між Балканами і Чорноморцем, там одесити зірвали матч.
У центральному матчі туру Шахтар та Зоря влаштували справжню перестрілку, в якій переможцями вийшли донеччани. Динамо знову поступилося, їх безвиграшна серія триває вже 6 матчів. Ультрас Олександрії підтримали Дніпро, намалювавши банер. Вихідними декілька міст святкували річниці з дня заснування, тож ультрас Миная та Ниви відсвяткували ці події на своїх матчах. Фанати Кременя вважають, що їхня команда грає на контору. Більше подробиць можна дізнатися у добірці новин за тиждень на нашому сайті.
Насиченим на події можна вважати минулий тиждень. Розпочалися футбольні баталії, ще у вівторок, коли Динамо вилетіло з Ліги Чемпіонів. У четвер Зоря змогла вибороти путівку у наступний раунд Ліги Європи. Краматорські фанати на виїзді в Одесу мали сутички з правоохоронцями. Фанати Ниви навіть попри те, що матчі проходять без глядачів, все рівно підтримують команду під стадіоном. Ультрас Прикарпаття влаштували команді мовчазний протест. Про це та інше, в добірці новин з ультрас секторів від нашого ультрас-порталу.
Другий тур пройшов спокійно, ультрас не робили якихось надзвичайних перфів, не надто оптимістично виглядає і відвідуваність на секторах. Лідером за кількістю виїздюків звісно є Динамо. Фанати Маріуполя виділилися серед сірої маси цього туру та трохи прикрасили свій матч банером та піро. Ультрас Десни підтримали дніпрян відповідним банером. Більше подробиць про те, чим дихали фанатські сектори на цьому тижні, можна дізнатися з огляду трибун за тиждень від нашого ультрас-порталу.
Посеред тижня відіграли матчі 32-го туру УПЛ. Більшість команд пішла у відпустку, а ось Карпати та Чорноморець ще будуть боротися за право залишитися у Вишці. Ворскла посіла перше місце в другій шістці і виграла «Кубок престижу». У центральному матчі туру Маріуполь переграв Зорю та посів четверту сходинку у турнірці. Ультрас Чорноморця, Динамо та Олександрії відсвяткували завершення сезону смачною порцією піро. Також фанатські колективи нагородили своїх золотників. Більше подробиць у нашому традиційному звіті.
УПЛ вже наблизилася до свого завершення. У останньому турі визначиться хто зайвий у Вишці, а Маріуполь та Зоря вирішуватимуть хто займе четверту та п’яту сходинку відповідно. Щодо минулих турів, так Шахтар у класичному офіційно відсвяткував чемпіонство. Одесити бойкотували матч команди, а потім вже на секторі спалили чималу кількість піро. У минулому турі масштабне піро-шоу влаштували ультрас Десни...
Баталії УПЛ виходять на фінішну пряму. Інтриги в чемпіонаті майже не лишилося, а якщо додати до цього сезон відпусток, який входить в свої права, то отримуємо напівпорожні трибуни стадіонів. У першій шістці точиться боротьба з 4 по 6 місця, а у нижній шістці інтрига буде жити до останнього матчу, адже вилетіти з Вишки ще може будь-яка з чотирьох останніх команд.
В центральному матчі туру Динамо зіграло в нічию та втратило чергові залікові пункти. Не простою була гра у Харкові, куди на гру проти Шахтаря завітала Олександрія. Майже півтори тисячі вболівальників мокли під шаленою зливою спостерігаючи за грою Ворскли та Карпат. У середу визначився переможець Кубку України, тож ми трохи затримали наш звіт, щоб не оминути увагою і цей матч. Більше подробиць у черговому звіті від нашого ультрас-порталу.