08 серпня 2016
26 тисяч глядачів - загальна відвідуваність третього туру Прем’єр-ліги. З них 17 тисяч відвідали матч в столиці, де Динамо приймало Дніпро. Цей матч і став самим цікавим з точки зору подій на трибунах, решта поєдинків була досить млява, а деякі команди залишились без фанатської підтримки. Але головною новиною вихідних став інцидент з фанатами Карпат після матчу в Полтаві...
02 серпня 2016
Досить непросто фанати втягуються в цей сезон, але другий тур був явно цікавішим за перший - непогані пірошоу від фанатів Динамо та Сталі на виїзді, яскрава зустріч команди перед матчем від прихильників Карпат і дивна ситуація із сектором 8+8 в Одесі, який почали заливати водою з мазутом після запалених фаєрів - ось список основних подій, які стались за вихідні. Про це та інше читайте в щотижневому огляді.
Нарешті розпочався новий футбольний сезон, і редакція знову може займатись своєю улюбленою справою - збирати. Ні, не покемонів, - фотографії з трибун. Щоправда, з кожним разом це дається все складніше і складніше - в новому чемпіонаті залишилось всього 12 команд. З шести матчів один пройшов без активного супорту, інші п’ять теж були досить нудними - сезон відпусток залишає сектори напівпорожніми.
Сьогодні ввечері стартує Євро-2016 і вся увага фанатів цілий місяць буде прикута до цього турніру. Тому зараз найбільш підходящий час, аби остаточно завершити з підсумками сезону, що минув. А мова піде про таку штуку, як Золотий сезон. Людиною, що пробила "Золотий сезон", або "золотніком", вважається той, хто відвідав всі без виключення матчі своєї команди протягом сезону.
Ось і завершився такий важкий та цікавий сезон 2015-2016 для команд Прем’єр-ліги, лишилось зіграти лише фінал Кубка. За цей рік було дуже багато цікавих подій, але зараз ми поговоримо про 26-й тур. Свої останні матчі більшість клубів Прем’єр-ліги проводили у стані неспокою, бо доля багатьох команд залишається невідомою. Дніпро, Металіст, Волинь та інші прагнуть і надалі грати для своїх вболівальників...
Передостанній тур Чемпіонату України. Для фанатів львівських Карпат це був останній матч в сезоні, так склалося, що одна з основних банд левів відзначала своє 10-річчя. Фанати Чорноморця та Металіста також підготували гарні перфи на матч в Одесі. Веселощі також відбувались і у Луцьку. У фанатів Волині зараз не дуже гарні перспективи щодо клубу, але вони продовжують підтримувати свою команду.
Ми знову зібрали всі можливі фото та відео з українських трибун та підготували черговий невеличкий звіт. На кожному матчі відбувалось щось цікаве. Спокійно пройшла хіба що зустріч Ворскли з Чорноморцем у Полтаві та матч у Олександрії, куди цими вихідними завітали фанати Зорі. Кияни продовжують робити гарні перфи не тільки на домашках, але і на виїзних матчах.
21 березня 2016
Куди котиться наш чемпіонат? Невже в прірву? Найбільш відвідуваний матч туру (Карпати - Дніпро) зібрав аж 8500 глядачів, і це ганьба для українського футболу. При таких розкладах очікувати чогось грандіозного на трибунах теж не доводиться, втім кияни добротно запалили на початку гри. Була присутня піротехніка і на секторах фанатів інших клубів. Отже, до Вашої уваги огляд 19-го туру Прем’єр-ліги.
14 березня 2016
Масштабні шоу, багатолюдні марші, піротехніка - життя знову вирує на українських стадіонах. Втім, від думки, що команд стає все менше, і черговий огляд міститиме в собі лише 6 матчів, стає трохи не по собі. Металург знову пропускає заплановану в календарі гру, і вже явно не дограє до кінця чемпіонату. Складна ситуація і з іншими клубами, зокрема Волинню. Про все це та інші матчі цього туру читайте у черговому звіті.
Час від часу редакція сайту розсилає список нагальних питань людям, які грають не останню роль в своїх двіжах. Так було і з представником дніпрян Юджином, який погодився відповісти на наші питання. Інтерв’ю вийшло досить коротким, але, можливо, ви дізнаєтесь щось цікаве для себе. Загалом, редакція ULTRAS.ORG.UA зараз готує цілу низку повноцінних інтерв’ю з різними людьми, тому залишайтесь з нами...
Для більшості українських рухів пройшли перші матчі в цьому році. На жаль, через складну ситуацію Металург не буде грати в цьому році, принаймні в Прем’єр-лізі. Загалом, матчі 17 туру та ¼ Кубку пройшли досить вдало та насичено. Багато перфомансів, піротехніки, марші Єдності. Отож, було на що подивитись. Детально про всі матчі минулого тижня ви можете дізнатись у нашому великому звіті.
Як і очікувалось, останній тур став найцікавішим за кілька останніх місяців. Багато перфів, піро, текстівок, акцій та всього іншого, чого так мало було останнім часом. Одразу хочемо відзначити ультрас Металурга та Металіста. Як всім відомо, команди та їх фанати переживають не кращі часи, але це лише мотивує їх на активні дії. Не дивлячись на погану гру команди, фанати Металурга з останніх сил готують перфи...
Якби 12-й тур не перенесли на початок грудня, то цей ігровий уїкенд мав би стати останнім в нинішньому році. Фанати Металурга та Металіста відчувають, що їхні клуби можуть не дожити до наступного року, і з усіх сил намагаються навести лад в команді. Складно також фанатам Зорі, які мають гарні відносини з гравцями, але постійні проблеми з керівництвом клубу.
23 листопада 2015
Цей тур в черговий раз показав всім, хто насправді віддано підтримує свої команди, незважаючи на обставини чи суперника, а хто лише паскудить український футбол своїм бажанням заробити грошей. Матчі у Києві та Запоріжжі вразили всіх дуже малою відвідуваністю. Але є і добрі новини, наприклад, виїзна активність у цьому турі була доволі непогана, як то у фанатів Зорі чи Карпат...
09 листопада 2015
Цей тур був, мабуть, одним із найбільш спокійних у цьому сезоні, не враховуючи піро від Металіста у Львові. Інші ж матчі пройшли без особливих подій та акцій. Не забуваймо також про марш єдності, що відбувся в Олександрії. Відвідуваність стадіонів у цьому турі теж залишає бажати кращого, бо деякі рухи ледве десяток змогли вивезти на виїзд, а хтось зібрав мінімальну кількість людей на домашку.
02 листопада 2015
Увага в пресі до фанатів не стихає, після скандалу в матчі Динамо - Челсі і закриття фанатських секторів Динамо та Карпат за події 11-го туру почався новий скандал - ФК Металіст хотів не пустити своїх фанатів на стадіон в Києві, мотивуючи це загрозою зриву матчу. Втім, все вирішилось на користь фанатів, які продовжують акції проти керівництва свого клубу. В інших матчах було менш цікаво...
Сьогодні відбулось жеребкування 1/4 фіналу Кубка України: Ворскла зіграє з Шахтарем, Олександрія з Динамо, інші дві пари - Волинь - Зоря та Сталь - Дніпро. А тим часом ми згадаємо, що відбувалось в матчах-відповідях 1/8 фіналу, зокрема, було не нудно в двох дербі, в столиці Динамо приймало Оболонь, а до Олександрії завітали фанати з Кіровограду.
Дуже цікавим та спекотним видався цей тур, а особливо його центральний матч: Динамо - Шахтар. Кияни підготували одне з найкращих шоу за всю історію біло-синього руху, гігантський банер з підсвіткою та велика кількість піротехніки, такого українські трибуни не бачили дуже давно. Варто також відзначити і матч у Львові та виїзд Металіста до Києва на Баннікова.
Зелені леви в Ужгороді та хохли в Полтаві - такі виїзди рідко проходять спокійно. Так, на секторі Карпат спалахнули сидіння та ледь не розпочалась пожежа. Кияни ж закидали сидіннями міліцію після того, як натовкли пику провокатору, що показував нецензурні жести київському сектору. Інші матчі пройшли більш спокійно. Зокрема, майже кожен фанатський рух вивісив на своїх трибунах банер з надписом #SaveFCMZ.
28 вересня 2015
Дев’ятий тур пройшов дуже швидко. Взагалі, останній тиждень для українських фанатів видався дуже насиченим. Кубкові ігри забрали трохи сил у багатьох рухів, але, не дивлячись на це, деякі фанати змогли приємно здивувати нас своїми яскравими шоу. Звичайно, що у центрі уваги цього разу були фани Волині, Карпат, Металіста та Дніпра. Саме фанати цих клубів дуже гарно проявили себе.
23 вересня - день, коли половина фанатських рухів відпрошується з роботи, прогулює пари і їде на виїзд. Саме в цей день відбулись перші матчі 1/8 Кубку України. В Києві проходило одразу два матчі. Столичне дербі було особливо цікавим. Не дуже дешеві квитки на гру не завадили справжнім фанатам підтримати свої команди. Яскраве піро-шоу на трьох різних секторах Оболонь-Арени, таке не кожен день побачиш.
15 вересня 2015
Майже двотижнева перерва має свої позитивні сторони. Деякі українські рухи за цей час змогли дуже гарно підготуватись, особливо до матчів. Досить чисельні виїзні сектори були у Дніпра та Шахтаря. Фанати Металіста та запорізького Металурга, чиї клуби зараз переживають не найкращі часи, організували яскраві пірошоу. Дніпряни ж зробили виїзний перф, присвячений дню міста.
01 вересня 2015
Кращий перф цього туру та наймасовіший виїзд залишається за фанатами Металіста. Після об’єднання трибун підтримка стала помітно кращою не тільки вдома, але й на виїзді. Не варто забувати й про інші рухи, можна згадати і фанатів Динамо у Запоріжжі, і фанатів Олександрії на домашньому матчі проти Чорноморця. Останні ж нагадали всім про трагічні події на сході України та про загиблих хлопців, зокрема, футбольних фанатів.
Пройшли ігри 1/16 Кубка України. Для когось ці матчі були спокійними, а для когось закінчились кайданками та синцями. «Привітливі» українські міліціонери у Кіровограді та Миколаєві вирішили показати, як вони вміють бити беззахисних людей. Варто відзначити, що вже, мабуть, більше року нічого подібного на українських стадіонах не відбувалось. Не варто забувати про конфлікт фанатів Енергії з Нової Каховки.
17 серпня 2015
П`ятий тур пройшов спокійно, з цікавого можна згадати хіба що пірошоу від фанатів Динамо, Дніпра та Металіста. Жодна команда не залишилась без підтримки, за виключенням Говерли та Олімпіка, звичайно. У Харкові фанати Металіста оголосили про об’єднання своїх трибун в одну, а в Києві динамівські фанати, які відділились від основного сектору святкували рік своєї «незалежності».