Шахтар достроково оформив чемпіонство. Яскраво підтримували своїх кропивницькі ультрас. Фанати Олімпіка влаштували добротне піро-шоу. А біло-сині на виїзді у Запоріжжі вшанували пам’ять про Метра. Детальніше про перипетії передостаннього туру можна дізнатися з нашого традиційного звіту.
30-й тур, здається, остаточно вбив інтригу в боротьбі за чемпіонські медалі. Динамо втратило очки у надзвичайно важливому матчі. Київськи ультрас підготували нову розтяжку та продовжують таким чином травити Андрія Павелка, висміюючи його безглузду діяльність. У одеських фанатів було непогане піро-шоу, після якого відбулися заворушення з правоохоронцями...
Травневі свята зробили свою справу, народ віддав перевагу відпочинку на природі та за містом, ніж підтримці команди на стадіонах, тож сектори майже пустували. Виключенням є матчі у Маріуполі та Полтаві, де місцеві команди приймали лідерів турнірки. Не дивлячись на скудність інфи та цікавих подій, ми все ж таки підготували наш традиційний звіт, більш детально з яким можна ознайомитися на сайті.
28-й тур не виділявся чимось особливим серед інших турів. Так найбільш чисельною була підтримка киян та львів’ян на виїзних матчах, на гостьовому кожного з клубів було близько сотні чоловік. Фанати Чорноморця влаштували невеличке піро-шоу. Серед усього туру варто виділити перф фанатів Олімпіка. Більш детальніше про все можна дізнатися з нашого чергового звіту.
Безумовно найбільш очікуваним дійством 27-го туру було українське Класико. Інтерес до гри підігрівався ще задовго перед матчем – то були і афіші перед грою, і квитки на саму гру. В стороні не залишилися навіть харківські фанати, які дали чітку відповідь хто в місті господар. Звісно, підтримка донецьких та київських ультрас була найбільш чисельною у всьому турі.
26-й тур не виділявся чимось особливим з поміж інших турів, але все ж таки розповісти є про що. Так динамівські ультрас в черговий раз потролили Андрія Павелка, підготувавши свіженьку розтяжку. Яскравий перф з прапорами влаштували своїм командам фанати Чорноморця та Олександрії. На матчі одеситів до речі не обійшлося без скандалу зі свастикою. Тож всі подробиці у черговому звіті від нашого ультрас-порталу.
25-й тур видався багатим на події. Найбільш очікуваним дійством минувшого туру можна вважати гру у Маріуполі. Цей матч був у всіх на вустах ще до стартового свистка. Сам же матч запам’ятався текстівкою маріупольців з критикою Президента та заворушеннями біля гостьового сектору. Колектив Iron Star Firm відсвяткував 10-річчя з дня заснування. У Львові фанати Карпат добряче попалили...
Цікавий тур видався на вихідних, і найцікавішою в плані подій на трибунах стала гра в Маріуполі. Інтерес до неї підігрівався дуже довго - ще в серпні керівництво Динамо відмовилось їхати до Маріуполя через відсутність гарантій безпеки та інформацію про підготовку теракту до Дня незалежності. Пізніше кияни отримали технічну поразку за неявку на ту гру.
20 березня 2018
На минулих вихідних країну знову засипало снігом. Виключенням стала Одеса, де було сонячно та відносно тепло, і фанати залюбки ставали по торсу. Загалом же, несприятлива погода розігнала і без того порожні стадіони, футболістам також було не дуже комфортно грати за таких умов, тож матчі були не надто видовищними. Проблема з відвідуваністю на стадіонах є центральною темою ледь не кожного туру.
13 березня 2018
23-й тур абсолютно нічим не порадував. Матчі були не надто видовищними, моментами навіть нуднуватими. А про відвідуваність взагалі не хочеться говорити. У цьому турі вона ще більше впала, ніж у попередніх. Навіть фанати команд господарів збирали на своїх секторах зовсім мізер. Невеличким виключенням є хіба що гра у Києві, де Динамо приймало Верес.
07 березня 2018
22-й тур остаточно розподілив команди по місцях у турнірній таблиці. Запекла боротьба чекає на команди не тільки чемпіонської шістки, не менш цікавими будуть і поєдинки в зоні вильоту. Погіршення погодних умов внесло свої корективи – один з матчів було перенесено, а вболівальники вперто відмовлялися підтримувати команди за несприятливих погодніх умов. Тур пройшов доволі посередньо.
В новому році зимова відпустка завершилася, як ніколи рано, тож стартовий тур УПЛ зібрав не так вже і багато глядачів. Проте найактивніші, які скучили за футболом за два з гаком місяці, не пошкодували часу та завітали на стадіон. Доволі непогано проявили себе фанати Олександрії, Вересу, Зірки та Динамо, які зібрали добротну кількість та вражали гучним звуком.
На минулих вихідних відлунали крайні в цьому році матчі в УПЛ. Новорічна атмосфера витає у повітрі, тож переважна кількість двіжів охопив передсвятковий настрій, тому і дрес-код був відповідний. На заключні тури фанати більшості клубів приберегли піро-шоу, а серед всіх найбільше виділилися одесити, які підготували банер. Не обійшлося і без суддівських скандалів, червоних карток та сутичок на полі, як не як, заключні матчі.
Поточний тур не приніс багато позитивних емоцій. Через погану погоду відвідуваність добігла критичної позначки. Стадіони пустували, а команди не мали натхнення на змістовний футбол. Не дивлячись на кількість глядачів на секторах, непогано свої команди підтримали одесити, луганці та олександрійці. Фанати Карпат святкували 10-ту річницю банди BSU, але на повну насолодитися кругленькою датою львів’янам завадив...
Перше коло УПЛ поступово добігає свого кінця, а з ним стрімко падає відвідуваність на матчах. Фанати чи то думками у міжсезонні, чи то бережуть яскраві перфи на заключні матчі. Так, в цьому турі жоден двіж не виділявся чимось особливим, виключенням є хіба що кияни, які палили на Оболонь-Арені. Окрім цього на тижні відбулися чвертьфінальні матчі Кубку України, тому тижневий звіт трохи затягнувся...
21 листопада 2017
З приходом холодів та дощової погоди низька відвідуваність на стадіонах та секторах стала ще нижчою. Виключенням став матч у Кропивницькому, де чисельну підтримку своїй команді забезпечили фанати Зірки та кияни, які спалили значну кількість піро. Доволі яскраво виглядали і луганські ультрас, а от матч у Львові взагалі пройшов при порожніх трибунах. Детальніше про події 16-го туру можна дізнатися з нашого звіту.
07 листопада 2017
У 15-му турі переважна кількість фанатських рухів у своїх містах та у столиці влаштували марші на підтримку Влада Овчаренко та Артема Ахмерова. Таким чином ультрас намагаються привернути максимальну увагу до ситуації, яка склалася, та зробити все можливе й неможливе для звільнення хлопців. В тому числі й привернути увагу міжнародних структур.
Черговий тур пройшов досить спокійно і рівно, як і в плані рахунку на табло, так і в плані підтримки на секторах. Через погану погоду почала падати відвідуваність, а з нею запал фанатів на яскраві перфи. Виключенням є тільки кияни, які добряче попалили у Львові. Куди більша увага була привернута до ситуації, що склалася з фанатами луганської Зорі, які захищали країну на окупованій території.
Особлива увага у черговому турі була прикута до українського класико, зокрема усі чекали цікавого футболу, і спостерігали за перфом киян та не менш активною підтримкою донеччан. Яскраву підтримку своїй команді влаштували фанати Маріуполя. А от ультрас Олександрії викликали футболістів та тренера на чоловічу розмову. Про усі деталі 13-го туру УПЛ можна прочитати в традиційному звіті на нашому сайті.
Кожен з двіжів організував досить непогану підтримку своїм командам у 12-му турі. Але назвати тур яскравим важко. Якихось надзвичайних перфів ніхто не вигадував, окрім одеситів. Атмосферно вболівали фанати Зорі та Зірки. Карпати висловили свою думку щодо диктатури ФФУ. А найспекотніше було в Одесі, де кияни та одесити на двох спалили безліч піротехніки.
30 серпня 2017
Ультрас з Донбасу на цьому тижні святкували день шахтаря. Зоря нарешті показала пристойну гру та розгромила набагато слабкішого суперника. Але найбільша увага у цьому турі була приділена матчу в Маріуполі. Кияни на гру так і не з’явилися, тож розбірки з приводу цього матчу триватимуть і надалі. Через неявку Динамо на гру в Маріуполь тур побив антирекорд відвідуваності сезону 2017/18.
23 серпня 2017
Черговий тур чимось особливим не ознаменувався, але все ж таки розповісти є про що. Ультрас Шахтаря та Чорноморця вшанували пам’ять Віктора Прокопенка. До киян знову прикута увага, цього разу через ситуацію з матчем у Маріуполі. А у одеських ультрас здали нерви через погану гру команди і постійні поразки. Напевне скоро така ж ситуація буде і у львівських фанатів, адже їх нерви також на межі.
15 серпня 2017
Спекотна погода продовжує панувати на території нашої країни та відлякує глядачів на трибунах. Можливо, причина і в сезоні відпусток, тож на секторах у цьому турі, як і в попередньому, народу було зовсім мізер. Хочеться вірити, що восени ситуація зміниться. Другий тиждень увага прикута до ситуації щодо перемир’я між мобом Родичі та представниками Сегедки. Гаряче було у цьому турі і в Маріуполі, куди завітали Карпати.
08 серпня 2017
Навіть спека не стала на заваді для цікавого футболу на минулому тижні. Але на секторах значно впала відвідуваність, здається, сезон відпусток робить свою справу. Непогану підтримку цього разу продемонстрували вболівальники з Кропивницького, Одеси та Олександрії. Найбільш чисельною підтримкою можуть похизуватися кияни, до яких була прикута увага не тільки через класну шизу.
01 серпня 2017
Кияни та маріупольці розгромили своїх опонентів. Зовсім не нудними виявилися матчі, де господарями були Олександрія та Олімпік. Чудову підтримку цього разу організували фанати з Маріуполя. Найяскравіше за всіх у цьому турі виглядали ультрас зі Львова, спаливши чималу кількість піро. Про всі деталі третього туру можна дізнатися у нашому черговому звіті.